Bluetooth wil verbinding maken met de Vaxxed

PAS OP, dit kan een fake bericht zijn!!!

Dit wordt met de dag vreemder mensen! Ik zag een video waarin ik me afvroeg of het maar een grap was, maar er komen steeds meer van deze video’s uit. Bekijk enkele artikelen die erover zijn geschreven via deze links: Bluetooth-vaccin?

Gevaccineerde man krijgt bluetooth-verzoeken – is HIJ nu verbindend?

De opmerkingen die ik bij deze video van telegram vond, waren als volgt: “En dit????? verpleegsters die Bluetooth activeren en de identificatiecode verschijnen op het telefoonscherm……… Na de zomerwedstrijd ” attack-detach” Magnet, hier is een nieuwe zin: “Bluetooth challenge!!”

De volgende opmerkingen zijn bij deze video van Telegram gevoegd: “Argentinië. De injectieplaats van het Pfizer-vaccin zet de Bluetooth in de mobiele telefoon aan en de mobiele telefoon blijft eraan plakken (magnetische aantrekkingskracht). Is dit het bewijs dat er een microchip is geïmplanteerd.?! “Zonder zijn medeweten?!? Zo ja. Denk je dat dit een misdaad tegen de menselijkheid zou zijn?!? Jij beslist.”

Telegram-opmerkingen die bij de video hierboven waren gevoegd, waren: “In Italië in een lunapark zet een persoon de Bluetooth van zijn smartphone aan en alle gevaccineerde mensen om hem heen verschijnen als een (IP v6) internetadres. Het IP v6-protocol biedt miljarden en miljarden verschillende IP-adressen. Het is gemaakt zodat elk IoT-apparaat (Internet of Things) ter wereld zijn unieke IP-adres kan hebben. Nu weten we dat ook mensen een uniek IP-adres zullen hebben (vandaar een uniek ID-nummer) Sommigen beginnen dit IoB te noemen: het internet van (menselijke) wezens “.

 

Zie het volgende artikel over de IOB, het heet eigenlijk “THE INTERNET OF BODIES”. Forbes-artikel: Wat is het internet van lichamen? En hoe verandert het onze wereld?

 

Citaat uit artikel: Wat is het Internet of Bodies (IoB)?

“Wanneer het Internet of Things (IoT) verbinding maakt met je lichaam, is het resultaat het Internet of Bodies (IoB). Het Internet of Bodies (IoB) is een uitbreiding van het IoT en verbindt in feite het menselijk lichaam met een netwerk via apparaten die worden ingenomen, geïmplanteerd of op de een of andere manier met het lichaam verbonden. Eenmaal verbonden, kunnen gegevens worden uitgewisseld en kunnen het lichaam en het apparaat op afstand worden gecontroleerd en bestuurd.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...