Spaans bedrijf dwingt 23-jarige zwangere werkneemster zich te laten vaccineren – kind na 42 minuten en moeder na 6 dagen dood

Deze wereld wordt steeds walgelijker. En de houding en het gedrag van veel mensen met wat er gaande is, nog meer. Maar het ergste van alles is dat we via sociale netwerken te weten komen wat er allemaal met vaccins gebeurt en dat de gevallen steeds dramatischer worden, schrijft het Spaanse nieuwsportaal eldiestro.es.

In dit geval gaat een echtgenoot een bedrijf aanklagen omdat het zijn 23-jarige vrouw, die ook zwanger was, heeft gedwongen zich te laten vaccineren. En de vaccinatie, zoals maar al te vaak gebeurt, draaide uit op een tragedie. De baby die zij droeg, kreeg een hartaanval in de baarmoeder en stierf 42 minuten nadat zij het vaccin had gekregen.

De moeder, slechts 23 jaar oud, stierf zes dagen nadat ze het vaccin had gekregen. Mogen beiden in vrede rusten.

Er zijn enkele studies verschenen van moedige artsen, die wij binnenkort zullen publiceren, waaruit blijkt dat het sterftecijfer bij vaccinatie één persoon op elke 700 gevaccineerden bedraagt. U zult begrijpen dat dit sterftecijfer enorm is en aantoont dat het meer loont om een infectie op te lopen en zich op natuurlijke wijze te laten immuniseren dan zich te laten vaccineren, aangezien de risico’s kleiner zijn.

Wij zijn verontwaardigd over de mensen die gevaccineerd zijn en er op sociale netwerken over opscheppen omdat hun niets is overkomen, er zijn veel journalisten die het ook doen. Het lijkt ons volslagen belachelijk, omdat het blijkbaar dan nodig zou zijn dat het vaccin de dood van elke gevaccineerde persoon veroorzaakt.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...

KATS