Professor Pierre Capel: ‘Stilte voor de storm?’, bloedklonters en ‘Zien we wat we zien’

Nogmaals: ‘Dit is geen vaccin, maar genetische modificatie van UW lichaam’ – Mens wordt genetisch geprogrammeerd klontvormend eiwit aan te maken – ‘Afgenomen basale vrijheden moeten worden betaald met vaccinatie’

—————————————————————————————————————————————–

Na een pauze van enkele weken heeft Professor Pierre Capel vanaf 12 juni weer enkele nieuwe video columns geplaatst. Hij begon ‘Stilte voor de Storm‘ met zijn korte afwezigheid te verklaren. Een jaar geleden begon Capel te spreken over de echte feiten over de corona ‘pandemie’ (IFR 0,23% (en 0,05% tot 70 jaar = de helft van een gewone griep), kinderen die niet of nauwelijks ziek worden, ernstige zieken vrijwel altijd gerelateerd aan ouderdom en/of onderliggend lijden / zwakte, de bewezen zinloze lockdowns en anderhalve meter afstand, de – zelfs door regering en OMT toegegeven – nutteloosheid van mondkapjes, etc.), en daarna ook over het virus, mutaties en de reacties van het immuunsysteem op het door de Covid-19 vaccins aangemaakte spike-eiwit van het coronavirus. Hoe staan de zaken er op dit moment voor?

‘We zien dat het spike eiwit, een pathogeen (ziekteverwekkend) eiwit, de grootste problemen geeft.’ Als je dat eiwit via het virus in je lichaam krijgt, kun je er heel ziek van worden, zoals ernstige longproblemen. ‘Direct na de aanvang van de pandemie vorig jaar werd goed werkende medicatie (o.a. HCQ-zink protocol, Ivermectine) verboden, en werd er continu geouwehoerd over het vaccin dat de redding geeft. Iedere dag: het vaccin, het vaccin, het vaccin!’

Dit is geen vaccin, maar genetische modificatie van UW lichaam

‘Helaas is het geen vaccin. Dat zijn moeilijke dingen om te maken; bij griep werkt het ook niet, en ga zo maar door. Wat is het echt? Dan moet ik helaas tot in de details wijzen op de Staatscourant van 28 oktober 2020, en hoor ik Hugo de Jonge en zijn makkertje van Landbouw zeggen dat ze de genetische modificatie wetgeving (het verbod op genetische manipulatie experimenten op mensen) terzijde stellen. En waarom? Omdat het geen vaccin geen vaccin is, maar genetisch modificeren.’

‘Nu wordt dus al enkele maanden de genetische code voor het eiwit dat de grootste problemen geeft in jouw lichaam ingebracht: het spike eiwit. Daar mag je niet eens over praten, want dat (vaccin) is ‘erg goed’, dat ‘beschermt’. Er zijn nauwelijks studies over T-cel reactiviteit, over welke antistof klassen. Ondertussen is het spike eiwit waarmee geïmmuniseerd wordt zo antiek als maar wat.’

‘Maar het hele discussieprobleem is van volksgezondheid, van een virus, van ziekte, verschoven naar het ontnemen van jouw eigen vrijheid. Wij mogen helemaal niets meer, behalve als… En dan krijg je het paspoort, de QR- / streepjescode, oftewel: Big Data. Je kan nog niet eens naar de WC in het Feyenoord stadion gaan zonder prikkie. Alles wordt geregistreerd, en waar komt het grote geld uit? Ik zou niet weten, maar Google, Facebook en Big Pharma schijnen een paar centjes te verdienen met Big Data.’

Ivermectine werkt overal fantastisch – ALS het mag worden gebruikt

‘Het grote probleem is dat de medicatie met bijvoorbeeld Ivermectine fantastisch werkt. Doe maar een beetje huiswerk naar in welke landen Ivermectine wordt gebruikt voor parasitaire infecties en profylaxe van Covid, en wat daar de incidentie van de ziekte is. Tja, als je dat huiswerk doet, wordt het vrij duidelijk. ‘

‘Op het ogenblik is India een grote ramp. Daar heb je iets van 1,7 miljard mensen. Kijk je naar de grafieken, het aantal incidenties per 100.000 inwoners, dan is het niet veel heftiger dan een tijdje geleden in Nederland. In deelstaten zoals Uttar Pradesh en Bihar wordt Ivermectine profylactisch aangeraden, en daar is absoluut géén Covid, of bijna niet. Maar in Kerala, een deelstaat waar dat niet mag, daar giert Covid met enorme snelheid omhoog.’

‘We zien dus dat de echte medicatie er niet is omdat de ‘vaccinatie’ fantastisch zou zijn. Maar de grote vraag is: wat is de echte werking? Op immunologisch vlak weet ik een aantal dingen. Ik heb veel studies gedaan naar leukemieën, en ken mensen met verschillende soorten leukemieën. En heel ‘toevallig’, na vaccinatie, treden en problemen op die jaren afwezig waren.’

‘Afgenomen basale vrijheden moeten worden betaald met vaccinatie’

‘Waarom ik geen filmpjes (meer) maak? Omdat het hele vaccineren programma untouchable is: ‘Er zijn nauwelijks bijwerkingen, want er zijn miljoenen mensen gevaccineerd, en het aantal bijwerkingen is er niet.’ Wat er echt gaat gebeuren? Ik weet het niet. Je hebt allerlei scenario’s zoals ADE (Antibody Dependent Enchancement), dus dat in het najaar door de vaccinatie de volgende epidemie veel erger wordt. Ik hoop dat het niet zo is.’

‘Dus waarom maak ik geen filmpjes? Omdat de vrijheden die zijn afgenomen, basale vrijheden, betaald moeten worden met een vaccinatie die NIETS met die vrijheden te maken heeft. Daardoor is het ontzettend moeilijk om over bradykinine, complement activatie, vaccinatie die geen vaccinatie is, te praten. Je kunt nergens meer over praten, want het is ‘een grote zegen’. En alléén met jouw prikkie mag je naar de Efteling. Deze ‘wisselkoers’ is NIET met rede te bespreken, en daarom kan ik er op geen enkele manier op ingaan. Mensen, denk rustig na!’

Kijk hier de hele column (10 minuten):

(DDR 2.0. Korter kan ik dit medische fascisme dat nu aan onze bevolking word opgelegd, waar professor Capel ook slachtoffer van is, niet samenvatten. Vrijheid van meningsuiting? Verdwenen. Vrijheid van verplaatsing? Verdwenen. Echte inspraak? Al jaren geleden afgepakt. Basis mensenrecht op de onaantastbaarheid van je eigen lichaam, op zelfbeschikking? Wordt in sneltreinvaart afgebroken, met steun van bijna de voltallige politiek.- X.)

Klonters

Ondanks de intimidaties heeft Pierre Capel de afgelopen dagen toch weer twee nieuwe video’s geüpload. ‘Niets is zo veranderlijk dan de mens,’ begint hij droog zijn online college ‘Syncytium here we come‘ (13 juni), wijzend op zijn eerdere aankondiging geen filmpjes meer te maken. ‘Ik ga het (nu) niet hebben over het vaccinatieprogramma, niet over iets medisch, niet iets immunologisch, niet iets virologisch, niet iets biochemisch, want in mijn perceptie gaat het daar helemaal niet over. Het afgelopen jaar zijn we onze vrijheden kwijtgeraakt, en moeten die weer terugkopen met QR codes, paspoorten,’ (en vaccins).

In het beknopte college (6 minuten) legt hij uit hoe bepaalde virussen – waaronder SARS-CoV-2 – in ons lichaam een eiwit aanmaken dat onze cellen bindt, zoals het spike eiwit in het geval van Covid. ‘Het Prikkie’ zorgt ervoor dat je eigen lichaam dat eiwit gaat maken. Eén van de mogelijke reacties is dan dat dit spike eiwit het immuunsysteem ‘op de verkeerde poot’ zet. Hij heeft daar al vaker filmpjes over gemaakt, maar voegt daar nu iets aan toe.

‘Het Prikkie’ zorgt voor de productie van dat spike proteïne, en dat is syncytium vormend. Dat is de vorming van klonters. Het vaccin / spike eiwit zorgt ervoor dat cellen gaan fuseren, en dat kan in meerdere weefsels optreden, zoals in de longen, waar hij een foto van laat zien. ‘Nu is het ook zo dat je na vaccinatie vaak ziet dat bloedplaatjes en ook de lymfocyten (witte bloedcellen) een beetje raar gaan doen, een beetje verdwijnen.’

Mens wordt genetisch geprogrammeerd klontvormend eiwit aan te maken

‘Oftewel: het spike eiwit is niet zomaar een onnozel eiwit dat alleen maar zogenaamde antistoffen opwekt,’ maar doet dus veel meer. ‘De mens wordt nu genetisch geprogrammeerd om dat spike eiwit, waarvan heel veel biologische functies bekend zijn, te maken. Daar tel ik hier eentje bij op: klontvorming. Sponsachtige weefsels, waar witte bloedcellen in verzuipen als in een soort zwart gat, dat allerlei weefsels, waaronder de longen, van structuur doet veranderen.’

‘Wat ik hiermee wil zeggen is dat het spike eiwit dat genetisch gemodificeerd jouw lichaam in wordt gebracht, nog steeds zijn eigen biologie heeft, en niet alleen ter ‘bescherming’ van jou is… Hier eindigt mijn verhaal, maar echt lachen is het dus niet.’:

Zie we wat we zien

In ‘Zien we wat we zien’ (15 juni, ruim 3 minuten) heeft Capel enige opmerkingen over ‘het waarnemen’. ‘Als u zelf even terugdenkt: kunnen wij de hele informatiestroom van een jaar in één blik vangen, of worden we iedere dag gepamperd met hele korte emotionele flitsen, waardoor we denken dat de werkelijkheid ook de werkelijkheid is?’

Snelle processen zien we wel (vanaf 0,1 seconde), maar hele trage processen zien we niet. Voorbeeld: het groeien van een paddenstoel of plant, of het bewegen van de continenten. Zeer grote processen, zoals het hele netwerk van vliegverbindingen, zien we eveneens niet, net als zeer snelle processen – zoals het razendsnel klappen van de vleugels van een vogel, een hagedis die op het water loopt – en zeer kleine processen (een huidstofmijt, een onderdeel van het oog van een insect).

Als je steeds verder ‘inzoomt’ kom je in het binnenste van een cel terecht, waar eiwitten en DNA bepaalde structuren hebben. Dat zien we alleen niet. Andere golflengten (infrarood, ultraviolet, geluidsgolven, etc.) kunnen we ook niet waarnemen. ‘Waar het op neerkomt is dat onze waarneming zeer, zeer beperkt is. En als we dan het laatste jaar bekijken, hebben we dan echt een goed beeld? Kunnen we grote processen zien, of worden we helemaal misleid met details? Ach lieve mensen, we zien maar zo ontzettend weinig van de werkelijkheid. Laat staan dat we dubbele agenda’s kunnen lezen… Geniet van alles wat je (wel) ziet.’

 

Xander

(1) YouTube kanaal Pierre Capel
(2) Afbeelding (zonder naald): WikiMedia Commons, bron https://www.scientificanimations.com/wiki-images/ , auteur https://www.scientificanimations.com , Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International license.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...