Onderzoekers: coronaprik heeft ‘giftige’ bijwerkingen, stop met vaccineren

Britse onderzoekers hebben de overheid opgeroepen om het vaccineren met de coronavaccins per direct stop te zetten vanwege ‘giftige’ bijwerkingen. Artsen onderzochten een aantal bijwerkingen van de vaccins, waaronder bloedingen en bloedstolsels; onverwachte immuunreacties; ongewone pijnreacties; zicht-, gehoor-, spraak- of reukverlies; en bijwerkingen die van invloed waren op de zwangerschap, resulterend in onder meer miskramen.

De Britse onderzoekers stellen dat de coronavaccins ‘giftig’ zijn voor mensen en dringen er bij de overheid op aan om de vaccinatiecampagne stil te leggen en een onderzoek in te stellen naar deze schadelijke effecten.

Dit is niet normaal

Volgens het Amerikaanse VAERS, dat bijwerkingen in de Verenigde Staten bijhoudt, zijn er inmiddels bijna 6000 mensen overleden na de vaccinatie. Zo’n 20.000 mensen moesten na de prik worden opgenomen in het ziekenhuis. Bij circa 2000 mensen is de aangezichtsverlamming van Bell vastgesteld. Nog eens 44.000 mensen hadden dringend medische hulp nodig nadat ze waren ingeënt. Ook kregen 5900 mensen een levensbedreigende reactie op het vaccin. 2100 van hen kregen een hartaanval. Meer dan 650 vrouwen kregen een miskraam als gevolg van het vaccin. En 4600 mensen zijn invalide geworden.

“Dit is niet normaal,” zegt Pearson Sharp van One America News. “Maar dit is ook geen normaal vaccin. Het is experimenteel.”

25 keer hoger

In Israël piekte daarnaast het aantal gevallen van myocarditis, een ernstige hartspierontsteking, bij jonge mensen na coronavaccinatie. Het totale aantal gevallen van de potentieel dodelijke hartaandoening was 25 keer hoger dan normaal. In Duitsland wordt jonge mensen inmiddels afgeraden het vaccin te nemen omdat het simpelweg te gevaarlijk is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...