Genegeerd door de MSM: Canadese professor spreekt wereld toe over gevaren coronavaccins

Donderdag hield het Canadese parlementslid Derek Sloan een persconferentie om aandacht te vragen voor de censuur waar artsen en wetenschappers mee geconfronteerd worden en de risico’s die kleven aan de vaccins.

Tijdens de persconferentie kreeg onder andere professor virale immunologie Byram Bridle van de Universiteit van Guelph het woord. Volgens hem blijkt uit de wetenschappelijke literatuur en rapporten van Pfizer gericht aan toezichthouders in onder meer Japan dat er een potentiële link is tussen hartontstekingen en de coronavaccins.

Slechts 25 procent van de dosis blijft in de schouder

“Ik ben goed bekend met vaccins. Als je een traditioneel vaccin in de schouder injecteert – en dat is waar we worden gevaccineerd met de coronavaccins – blijft het vaccin in de schouder. Vervolgens leveren cellen van het immuunsysteem het spike-eiwit af bij de meest nabijgelegen lymfeklier om het immuunsysteem te activeren,” legde professor Bridle uit.

“En wat we hebben ontdekt, is dat de aanname dat het vaccin achterblijft in de schouder niet van toepassing is op deze nieuwe vaccintechnologie. Deze mRNA-vaccins verspreiden zich door het hele lichaam. Slechts 25 procent van de dosis blijft in de schouder,” zei hij.

Anafylactische shock

Bridle verwees ook naar polyethyleenglycol (PEG), één van de componenten van het vaccin dat bij sommige mensen leidt tot een anafylactische shock. “Polyethyleenglycol is ontworpen om [het vaccin] te helpen verspreiden door het lichaam.” En wat doet polyethyleenglycol precies? Het helpt de lipide nanodeeltjes te ontsnappen aan de cellen van ons immuunsysteem die normaal gesproken het antigeen oppikken bij de prikplek en naar onze lymfeklier brengen, zei hij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...