Fins parlementslid: de overheid injecteert burgers met gif vermomd als coronavaccins

Het Finse parlementslid Ano Turtiainen hield afgelopen week een speech die vrijwel meteen werd verwijderd door YouTube. Hij waarschuwde zijn collega’s dat de Finse overheid haar burgers injecteert met gif vermomd als coronavaccins.

Turtiainen wees erop dat deze zogenaamde coronavaccins niet zijn goedgekeurd, zoals vaak wordt beweerd, maar alleen mogen worden ingezet voor noodgebruik. Hij zei ook dat Fimea, het Finse equivalent van het Lareb, 78 meldingen van overlijden na coronavaccinatie heeft gekregen. Inmiddels is bekend dat slechts een fractie van alle bijwerkingen wordt gemeld.

De gevolgen zijn vreselijk

“Ik heb hier al vaak gezegd dat dit een menselijk experiment is. De Finnen is niet verteld dat dit een menselijk experiment is en dat is in strijd met de Code van Neurenberg,” benadrukte hij. “Met deze speech heb ik jullie en de media op de hoogte gebracht van het feit dat dit een medisch experiment is en dat de gevolgen vreselijk zijn.”

De politicus zei dat het vorige mislukte vaccinexperiment, Pandemrix, werd stopgezet toen er 32 keer minder gevallen van bijwerkingen waren dan nu het geval is. “Dus ik vraag jullie allemaal: hoeveel mensen moeten er nog sterven of beschadigd raken voordat we stoppen met het doden van mensen?”

Mogelijk zelfs genocide

“Als jullie onze burgers blijven misleiden door ze bijvoorbeeld te vertellen dat vaccins veilig zijn, maken jullie je doelbewust schuldig aan meerdere misdrijven, waaronder mogelijk zelfs genocide,” aldus Turtiainen, die in februari uit de Finnenpartij werd gezet.

Bekijk hier de hele video met Engelse ondertiteling.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...