WHO-klokkenluider doet uit de doeken wat ons te wachten staat: ‘Het is echt misdadig’

De WHO communiceert niet, maar dicteert, stelt WHO-klokkenluider Astrid Stuckelberger. En de media worden betaald om te fungeren als spreekbuis van de WHO, zegt ze. De taakgroepen die de organisatie heeft samengesteld om de pseudopandemie te bestrijden, bestaan vooral uit mensen die worden gefinancierd door de Bill & Melinda Gates Foundation. Ze maken zich dus schuldig aan belangenverstrengeling.

“Er is geen debat, er is alleen censuur,” zegt Stuckelberger, die doceert aan de Universiteit van Genève, in de documentaire Planet Lockdown. “Censuur is het eerste teken van dictatuur. Ze censureren artsen, ze censureren behandelingen die werken. Ze gaan naar apotheken en kopen de hele voorraad ivermectine op. Ze dwarsbomen wetenschappers die gegevens verzamelen.”

Vaccin-alliantie Gavi mag elke mogelijke misdaad plegen

Wie sturen de WHO en de media aan? Dat zijn de mensen die boven VN-secretaris-generaal Guterres staan, aldus de klokkenluider. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de Rockefeller Foundation. “Iedereen weet dat, dus ik kan het zeggen, maar er zijn nog veel meer agentschappen en mensen waar we onderzoek naar moeten doen.”

Wat Stuckelberger vooral schokkend vindt, is dat Gavi – de vaccin-alliantie die er kwam op initiatief van Bill Gates – in feite carte blanche heeft en mag doen wat zij maar wil. Zij geniet immuniteit en mag elke mogelijke misdaad plegen, benadrukt ze. “Niemand mag hun kantoor of computers doorzoeken en ze betalen geen belasting.”

De verantwoordelijken moeten worden berecht

Ze ontdekte dat de WHO, de Zwitserse overheid en Gavi overeenkomsten hebben gesloten over de corona-aanpak. Ze vermoedt dat dit in alle landen zo geregeld is. Wat willen organisaties als Gavi en mensen als Bill Gates bereiken? Ze zijn hier heel open over: ze willen de wereldbevolking uitdunnen, stelt de gezondheidsexpert, die tussen 2009 en 2012 werkzaam was als WHO-expert op het gebied van pandemieën.

Ze willen vrijheden zoveel mogelijk inperken en het denken en emoties zoveel mogelijk uitschakelen, zodat de mensen die overblijven gehoorzaam zijn. Ze willen nanotechnologie onder de huid plaatsen. Transhumanisme. Mensen met chips. “Het klinkt als sciencefiction, maar het bestaat al. Het is echt misdadig.”

“Ze creëren een eeuwigdurende pandemie. De verantwoordelijken moeten worden berecht.”

Dit is het derde en laatste deel in een driedelige serie.

5

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...