WEF topman Klaus Schwab verwacht eind 2021 massa ontslagen en volkswoede

—————————————————————————————————————————————–

Amerikaanse econoom Martin Armstrong: ‘Klaus Schwab is te ver gegaan, achter de schermen begint men in te zien dat je fossiele brandstoffen niet kan stopzetten zonder dat daarbij meer dan 10% van de bevolking sterft’

—————————————————————————————————————————————–

De ‘Great Reset’ (‘Build Back Better’) klimaatagenda, met in Nederland als grootste promotors Mark Rutte en Sigrid Kaag, wordt er ondanks de zeer ingrijpende gevolgen hoe dan ook doorgedrukt. In een nieuw filmpje waarschuwt World Economic Forum topman Klaus Schwab, de kwade genius achter dit plan, dat er eind dit jaar massale ontslagen zullen vallen en werkloosheid zal ontstaan, waardoor de woede van het gewone volk zal losbarsten. Schwab beweert valselijk dat de Great Reset daarom snel nodig is, terwijl die in werkelijkheid juist de echte oorzaak is van de doelbewust geplande vernietiging van onze economie en vrije samenleving.

‘Wat we weten is dat de mensen met veel meer werklozen zullen worden opgezadeld… We zullen absoluut heel veel woede gaan zien,’ aldus Schwab, wiens WEF vorig jaar een permanente werkloosheid van 35% tot 41% voorspelde. ‘Dat is nu al, maar zal tegen het einde van het jaar waarschijnlijk toenemen omdat deze crisis zal blijven totdat we een oplossing hebben gevonden. We moeten ons dus voorbereiden op een bozere wereld.. en dat betekent dat de noodzakelijke actie moet worden ondernomen om een eerlijkere wereld te creëren. Ik zie dat er actie nodig is, ik zie dat de Great Reset nodig is.’

Je injecteert bij een gezond mens in meerdere stappen steeds een beetje meer van een schadelijke stof, waardoor die langzaam steeds zieker wordt. Vervolgens begint de patiënt door te krijgen dat deze injecties de oorzaak van zijn lijden zijn, maar dan komt de behandelende arts met een ‘medicijn’, dat in realiteit een nog veel grotere dosis van dezelfde schadelijke stof is, en definitief een einde aan zijn gezondheid – en mogelijk zelfs zijn leven – zal maken.

Great Reset = klimaat-vaccin dictatuur = einde vrijheid

Dat is kort samengevat wat er op veel terreinen in onze samenleving gedaan wordt. De ‘Great Reset’ is een kernonderdeel van dat perfide antihumane proces, en gaat om de totale hervorming van onze economie en samenleving, die zal worden onderworpen aan een ‘groene’ communistische planeconomie met steeds strengere restricties ten aanzien van energie- en brandstofverbruik, voedselconsumptie en vrijheid van verplaatsing, en het afbreken van basis mensenrechten zoals de onaantastbaarheid van je eigen lichaam.

Deze technocratische klimaat-vaccin dictatuur zal met almaar hardere maatregelen aan de bevolking worden opgelegd. Het afgelopen jaar heeft u daar reeds een voorproefje van gekregen in de vorm van keihard door de politie en M.E. neergeslagen vrijheidsdemonstraties. Veel vanwege corona doodsbang gemaakte mensen waren het daar mee eens, maar denken zij werkelijk dat zij anders zullen worden behandeld als zij gaan protesteren zodra hun leven totaal op zijn kop wordt gezet omdat de politiek er per se een agenda door wil drukken?

Duitsland aan het Russische gas, Nederland juist van gas af

Volgens de onafhankelijke Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong begint men achter de schermen in te zien dat de WEF agenda onhaalbaar is. Met het oog op de Nordstream 2 gaspijpleiding van Rusland naar Duitsland, waartegen Joe Biden zijn verzet ineens lijkt te hebben opgegeven, schrijft hij: ‘Je kunt fossiele brandstoffen niet stopzetten. Als je dat doet, zal meer dan 10% van het Duitse volk kunnen sterven wegens gebrek aan verwarming.’

Wat een prettig vooruitzicht is het dan voor kwetsbare Nederlanders (ouderen, chronisch zieken, lage inkomens), die extra afhankelijk zijn van betrouwbare en betaalbare verwarming, dat ‘onze’ regering in Den Haag juist besloten heeft om zelfs helemaal van het gas af te gaan, daar waar Duitsland nu juist omschakelt op gas, omdat de monstrueus veel geld kostende ‘Energiewende’ feitelijk is mislukt.

Het International Energy Agency (IEA) roept in zijn laatste rapport de OPEC+ op om de olie- en gasproductie juist verder te verhogen, zodat aan de verwachte hogere vraag naar energie in 2022 kan worden voldaan. Dus in 2030 of 2040 helemaal af van olie en gas is je reinste luchtfietserij (nog even los van de absolute drogreden waarom dit gedaan wordt: zogenaamde ‘opwarming’ door menselijke CO2 uitstoot, daar waar juist Global Cooling is ingezet). Als ‘fossiel’ toch in de ban gedaan wordt, zal dat onherroepelijk tot de totale instorting van de economie en samenleving leiden.

‘Sommige politici realiseren zich dat Schwab te ver is gegaan’

‘Sommige politici (maar helaas niet in Nederland – X.) krijgen het benauwd, en realiseren zich dat Schwab te ver is gegaan. Dit is de feedback die wij krijgen (Armstrong heeft jarenlang bewezen rechtstreekse bronnen bij tal van regeringen en overheden – X.). Schwab schijnt op modellen te vertrouwen, en waarschuwt nu voor maatschappelijke onrust. Hij stelt ‘crackdowns’ (grof geweld tegen weigeraars) en lockdowns voor om zijn agenda op de mensen te forceren.’

‘Deze Great Reset zal falen, zoals ik al eerder heb gezegd. Je kunt niet in twee jaar of minder de economie op deze wijze veranderen (en ook niet in 5 of 10 jaar – X.). Ze hebben geen tijd meer. Het zal me niet verbazen als het WEF onder vuur komt te liggen. Het zal de mensen niet lang kosten voordat ze doorkrijgen dat hij de bron van deze crisis is.’ (1)

Maar omdat mensen en volken geen keus meer wordt gelaten, zal die Great Reset er toch worden doorgedrukt. Om de bevolking totaal op de knieën te dwingen zal dat mede gebeuren met behulp van een (false flag) cyberaanval op het financiële systeem, zoals het WEF al openlijk heeft aangekondigd. Armstrong schreef eerder dat die vermoedelijk in augustus 2021 zal plaatsvinden, of anders in maart 2022.

De recente cyber aanval op de Colonial Pipeline in de VS, die zogenaamd door hackers was geblokkeerd en weer werd vrijgegeven na het betalen van een afperssom van $ 5 miljoen, was ook volgens Armstrong een soort test om te zien of de geplande cyberaanval op het financiële systeem op deze manier uitgevoerd kan worden. De totale chaos en paniek waar men op rekent zal vermoedelijk worden aangegrepen voor de invoering van een digitale IMF wereldmunt, of in ieder geval concrete stappen daartoe.

 

Xander

(1) Armstrong Economics

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...