Robert F. Kennedy Jr. waarschuwt dat Fauci en Gates massale genocide plegen tegen de mensheid

Wat is er in 2020 bereikt behalve de afschaffing van de grondwettelijke rechten van Amerikanen? Niet veel, volgens Robert F. Kennedy Jr. , die onlangs de tijd nam om met Mike Adams, de Health Ranger, te praten over het wrak dat is achtergelaten als gevolg van het Wuhan-coronavirus (Covid-19) plandemie .

In plaats van te helpen “levens te redden”, zoals ze beweerden te doen, lanceerden eugenetici Bill Gates en Tony Fauci eigenlijk een wereldwijde genocide die nog steeds in beweging is. Het begon met lockdowns en bedrijfssluitingen en is sindsdien uitgegroeid tot massale ‘vaccinatie’, waarvan de volledige impact nog moet worden bezien.

“Het hele scala aan grondwettelijke rechten is het afgelopen jaar met voeten getreden op een manier die we ons twee jaar geleden niet hadden kunnen voorstellen”, legde Kennedy uit, waarbij hij opmerkte dat Fauci een groot deel van de verantwoordelijkheid voor dit alles draagt.

“Tony Fauci heeft een jaarlijks budget van $ 7,6 miljard, en dat geld, $ 6,1 miljard, komt van de Amerikaanse belastingbetalers en $ 1,6 miljard van het leger, en daarom stapte hij in al deze biowapens.”

Direct na 9/11 begon het leger geld te pompen in de productie van nieuwe biowapens, ook al is dit illegaal, waarschuwde Kennedy verder. En Fauci is er altijd geweest om bijna elk project tot voltooiing te zien.

Bekijk hieronder hoe Kennedy met de Health Ranger praat over deze en andere belangrijke kwesties:

Fauci deed alsof hij onderzoek naar “vaccins” financierde terwijl hij actief nieuwe biowapens pushte

Door zijn inspanningen te categoriseren als ‘dubbel gebruik’, kon Fauci dekking bieden voor zijn inspanningen op het gebied van biowapens door te beweren dat ze voor ‘onderzoek’ waren met nieuwe ‘vaccins’. Het gebeurde tientallen jaren geleden en het gebeurt nog steeds, met het Chinese virus als de huidige iteratie.

Samen met Gates, die ook een voorliefde heeft voor genocide, heeft Fauci onnoemelijke miljoenen dollars van de belastingbetaler naar China en elders gestuurd om te worden gebruikt voor onderzoek naar biowapens. Dit komt ook aan het licht , grotendeels dankzij de #FauciEmails-beweging.

“Er is geen kennis die ooit is voortgekomen uit 20 jaar van hem knoeien met dit spul dat ooit de volksgezondheid heeft geholpen”, zegt Kennedy. “En we weten nu dat dit virus natuurlijk vrijwel zeker voortkwam uit experimenten die [Fauci] in China uitvoerde, en hij heeft deze wereldwijde pandemie veroorzaakt.”

De reden dat Fauci zoveel macht heeft, is dat zijn bureau allergieën en infectieziekten zou bestuderen om de oorzaak te achterhalen waarom ze voorkomen. In plaats daarvan misbruikte hij zijn functie om biowapenonderzoek te doen als een soort moordlustige maniak.

Toen Fauci bijna 50 jaar geleden voor het eerst in zijn huidige functie begon te werken, was het nationale allergiepercentage slechts zes procent. Tegenwoordig is dat meer dan 54 procent, wat aantoont dat Fauci absoluut niets heeft gedaan om het probleem op te lossen en het alleen maar erger heeft gemaakt dan ooit tevoren.

Sinds Fauci aantrad, is er een explosie geweest van chronische ziekten, auto-immuunziekten, autisme en andere ziekten die nooit bestonden voordat hij in zijn functie werd geïnstalleerd. Hoe is hij hiermee weggekomen?

“Toen hij aantrad, trof [autisme] één op de 10.000 Amerikanen. Tegenwoordig is dat één op de 22 jongens die in dit land worden geboren’, zegt Kennedy. “Het is zijn taak om ons te vertellen waarom dit gebeurt.”

“Hij doet dat onderzoek niet, ook al is dat het onderzoek dat het Congres hem had opgedragen,” voegde Kennedy eraan toe, waarmee hij onthulde dat de ergste chronische ziekten die we tegenwoordig zien, in feite epidemisch werden, niet lang nadat Fauci was geïnstalleerd.

“Wat hij doet, is dat hij al dat geld heeft genomen en van zijn bureau een incubator voor de farmaceutische industrie heeft gemaakt.”

Meer van het laatste nieuws over het Wuhan-coronavirus (Covid-19) is te vinden op Pandemic.news .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Brighteon.com

NaturalNews.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...