Nucleïnezuur vaccins gebruiken een genenkanon die gemuteerde code in je cellen dwingt om prionen te maken die je bloed verstoppen

Wist u dat er momenteel honderden Covid-19 vaccins in ontwikkeling zijn? Oh, wacht, u dacht dat u gewoon twee vaccins moest krijgen, en misschien later nog een prikje, en dan bent u klaar met dit hele pandemie ding? U heeft het helemaal mis. Als u niet voortdurend elk vaccin haalt dat de gezondheidsautoriteit u voorschrijft, wordt u vaccinpaspoort, paspoort en SIM-kaart opgeschort totdat u dat wel doet, bericht genocide.news.

Centimeter voor centimeter wordt u meegesleurd in het drijfzand van nul mensenrechten, nul medische rechten, nul communicatierechten en nul reisrechten. Daarna komen nucleïnezuur vaccins die een genenkanon gebruiken om een gemuteerde code in uw cellen te forceren, waardoor ze exponentieel afval-eiwitten produceren die uw lichaam niet kan gebruiken en ook niet kan afvoeren. Het is gewelddadige geneeskunde. Gewelddadige vaccins.

Honderden Covid-19 vaccins zijn nu in ontwikkeling, dus de schapen moeten rekenen op tenminste 5 tot 7 “booster” en “variant” vaccinaties per jaar, te beginnen in 2022.
U kunt de door de CDC gepromote video over vectorvaccins en nucleïnezuur vaccins bekijken en zelf zien hoe zij, in al hun arrogantie en verraderlijkheid, de informatie recht door uw strot duwen, terwijl zij het met behulp van vaccin-“technologie” in uw cellen duwen.

Wilt u echt begrijpen waarom deze Covid-19 vaccins afschuwelijke bloedstolsels veroorzaken in naties en landen over de hele wereld? Dit is waarom ze aan zoveel vaccins werken, want hoe meer u er krijgt, hoe erger de bloedstolsels zullen worden. Het gaat allemaal om bevolkingsvermindering, onvrijwillige abortussen en steriliteit.

Een prion is een ziekteverwekker (pathogeen), en wel een deeltje dat ontstaat uit normale eiwitten, onder andere in de hersenen. Het veroorzaakt infecties zoals scrapie bij schapen, boviene spongiforme encefalopathie (BSE of gekkekoeienziekte) bij vee en chronic wasting disease (CWD) bij herten; bij mensen veroorzaakt het prionische ziekten als kuru, ziekte van Creutzfeldt-Jakob en het syndroom van Gerstmann-Sträussler-Scheinker. – nl.wikipedia.org

Bekijk deze korte video uitleg over hoe de Covid-19 vaccins gemuteerde informatie in uw cellen dwingen die de controle overnemen om uit eiwitten ongelimiteerde prionen te creëren.

Nucleïnezuur vaccins dwingen het menselijk lichaam om ziekte-veroorzakende “eiwitten” te produceren die virus fragmenten nabootsen, waardoor een dodelijke immuun reactie tegen hen ontstaat.

Als u eenmaal gevaccineerd bent met Covid-19 mRNA en “gentherapie”-prikken, is u lichaam nu een massaal prion-creërende fabriek, waar u voorheen gezonde cellen nu “synthetische” kleverige fragmenten aanmaken die zich door uw bloed verspreiden en zich vasthechten aan de binnenwanden van uw bloedvaten, inclusief slagaders en aders van het hart naar de hersenen.

De “immuunrespons” die de gezondheidsautoriteiten en het industriële complex van vaccins bewerkstelligen is er niet een om Covid-19 te herkennen, maar om de nieuw gecreëerde, op een virus lijkende eiwitten aan te vallen die overal in uw bloed zweven. Ze passeren zelfs de bloed-hersen barrière, dankzij de mRNA technologie.

Als u bent ingeënt voor Covid-19, of u overweegt het, overweeg dan dit. Toediening van nucleïnezuur vaccins resulteert in de endogene (komt van binnenuit, niet van buitenaf) generatie van virale eiwitten die antigenen nabootsen die geproduceerd worden tijdens een ECHTE virale infectie, maar vermenigvuldig dat met 1.000, en dat is waarom de reactie zo dodelijk kan zijn.

Het meest zorgwekkend is de DUUR VAN DE EXPRESSIE, waarover tot op heden nog geen enkele patiënt is geïnformeerd. Hoe lang en hoe snel maakt het lichaam deze virale proteïnen aan? Wat is de hoeveelheid en de frequentie, en wat is de kwaliteit?

Er zijn GEEN klinische studies naar de veiligheid of doeltreffendheid van de duur van de expressie van prionen, eiwitten en virus-imitatie fragmenten in het menselijk bloed. De bloedstolsel-epidemie zal de pandemie zijn, niet Covid. Snapt u?

Deze in het lab gecreëerde, door de mens gemaakte “endogene genreeksen” maken nu deel uit van de menselijke DNA codering voor alle mensen op aarde die geïnjecteerd zijn. De verwachte snelheid van bloedstolsel infectie is endogeen aan het systeem, en aan de ingebedde code die de virale vector vaccins afbakenen. Deze giftige endogene stoffen die u lichaam nu aanmaakt, staan in contrast met giftige exogene stoffen, zoals voorgeschreven medicijnen, alcohol, drugs, kunstmatige ingrediënten in voedsel, GMO’s en nog veel meer. Het is alsof u lichaam ongecontroleerd slechte cholesterol aanmaakt, zelfs als u gezond eet.

Vraagt u zich nog steeds af waarom mensen over de hele wereld die de Covid-vaccins hebben gekregen, last hebben van een ontstoken hart? Bezoek CovidVaccineReactions.com als u al een giftige Covid-prik heeft gekregen en last heeft van bijwerkingen, bloedstolsels, bijwerkingen, blindheid, doofheid of dementie (laat uw naasten u dan helpen).


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...

KATS