Italiaanse chirurg over het 18-jarige dodelijke vaccinslachtoffer: “Zoiets is nog nooit gezien, het is niet normaal”

Camilla Canepa werd geopereerd door Gianluigi Zona, directeur van de neurochirurgische en neurotraumatologische kliniek van de Policlinico: “Ik had nog nooit een brein gezien dat zo uitgebreid en ernstig aangetast was door trombose”.

De neurochirurg die die nacht dienst heeft in San Martino is Alessandro d’Andrea, die ook de hoofdchirurg oproept: zij staan zij aan zij aan de operatietafel, bericht ilpiccolo.gelocal.it.

“We kozen voor een decompressie craniotomie, waarbij de schedel wordt geopend om de interne druk te verlichten.

Alle veneuze sinussen waren verstopt met bloedstolsels, een scenario dat ik nog nooit had gezien in mijn vele jaren in dit beroep. U moet zich de veneuze sinus voorstellen als de rivier in het midden van een dal waarin verschillende stromen samenkomen. Als je midden in de rivier een dam bouwt, zwelt de rivier op en kunnen de zijrivieren niet meer afwateren, met als gevolg dat de stroomopwaartse druk toeneemt.

Ik ben geen viroloog, epidemioloog of forensisch wetenschapper, maar gezien het beeld dat ik in het hoofd van dat meisje zag, is het duidelijk dat we te maken hebben met iets dat niet normaal is”.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...