Griezelig: artsen roepen zwangere vrouwen op coronavaccin te nemen, lezen hetzelfde script voor

Op internet circuleert een verontrustend filmpje van artsen die zwangere vrouwen aanmoedigen om het experimentele mRNA-vaccin te nemen. Ze lezen daarbij hetzelfde script voor. De boodschap van de twee verloskundigen is woordelijk identiek, schrijft website Infowars.

Hetzelfde mantra wordt al maandenlang herhaald door het CDC, het Amerikaanse RIVM. De gezondheidsdienst schrijft: “Hoewel er nog geen onderzoek naar is gedaan, zijn experts van mening dat mRNA-vaccins waarschijnlijk geen risico vormen voor zwangere mensen.”

Hoewel er geen klinisch onderzoek is gedaan bij zwangere vrouwen, blijven het CDC en andere instanties volhouden dat er geen veiligheidsrisico’s zijn, hoewel er inmiddels genoeg berichten circuleren op social media waaruit het tegenovergestelde blijkt.

Zwangere arts liet zich vaccineren: een paar dagen later was haar baby dood

Zo liet arts Sara Beltran Ponce zich vol trots vaccineren tegen corona toen ze 14 weken zwanger was. Enkele dagen later stortte haar wereld in elkaar: ze verloor haar baby. Bij het VAERS, de Amerikaanse tegenhanger van het Lareb, waren tot maart 34 meldingen binnengekomen van spontane miskramen of doodgeboortes na toediening van het coronavaccin.

In één van de gevallen kreeg een arts uit Tennessee na vijf weken zwangerschap een miskraam. Dat gebeurde 13 dagen nadat ze het Pfizer-vaccin had genomen. Ze zei ook dat de bijwerking een geboorteafwijking had veroorzaakt.

Een 32-jarige vrouw uit Virginia die acht weken zwanger was, kreeg vijf dagen nadat ze was ingeënt met het Moderna-vaccin een miskraam. De vrouw kreeg twee dagen na de vaccinatie last van buikkrampen en vaginale bloedingen. Enkele dagen daarna volgde de miskraam.

Een 35-jarige vrouw uit Michigan die 28 weken en vijf dagen zwanger was, zei dat ze haar baby twee dagen na het Pfizer-vaccin steeds minder vaak voelde bewegen. Na 29 weken zwangerschap kreeg de vrouw een doodgeboren baby.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...