Congresleden dienen wet in om Fauci te ontslaan: ‘Alle complottheorieën blijken te kloppen’

Een aantal Republikeinse beleidsmakers hebben een wetsvoorstel ingediend om Anthony Fauci, het wetenschappelijke gezicht van de Amerikaanse corona-aanpak, te ontslaan. Congreslid Marjorie Taylor Greene, de initiatiefnemer van het wetsvoorstel, zei in gesprek met One America News dat dr. Fauci te veel macht heeft gekregen.

“Hij verdient nog meer dan de president van de Verenigde Staten,” zei ze. Fauci krijgt jaarlijks 417.000 dollar op zijn rekening gestort. Ter vergelijking: de Amerikaanse president verdient 400.000 dollar per jaar. “Deze man werkt al meer dan 40 jaar voor de overheid. Hij heeft te veel macht over ons land, onze economie, onze persoonlijke levens en met name de levens van onze kinderen,” benadrukte Greene.

De waarheid is naar buiten gekomen

“Trump heeft al die tijd gelijk gehad. Alle complottheorieën blijken te kloppen en dr. Fauci moet aansprakelijk worden gehouden,” aldus het congreslid. Haar wetsvoorstel brengt het salaris van de Amerikaanse Jaap van Dissel terug naar nul tot iemand anders het stokje heeft overgenomen.

“De waarheid is naar buiten gekomen. Hydroxychloroquine werkt, zoals president Trump en artsen waaronder dr. Immanuel – die van Twitter werd verbannen – eerder al zeiden. Het werkt. Veel artsen hebben dat gezegd. Ondertussen loog dr. Fauci tegen het volk. Hij zei dat het niet werkt en dat mensen het niet zouden moeten nemen. Dit medicijn bestaat al jaren en is bewezen veilig,” zei Greene. “Hij moet verantwoordelijk worden gehouden voor de doden.”

Hij loog onder ede

“Hij moet verantwoordelijk worden gehouden en moet worden ontslagen,” benadrukte ze. “Hij loog onder ede in de Senaat. Hij zei tegen zijn vrienden dat mondkapjes niet werken, blijkt uit zijn e-mails.”

“Het is tijd om Fauci te ontslaan.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...