Artsen doen een dringende oproep aan de bevolking: laat een bloedtest nemen vóór een vaccinatie!

Prof. Bhakdi spreekt van bijwerkingen van de vaccinatie bij meer dan 30% van de patiënten. Dit is de ervaring van een bevriende dokter. Bhakdi raadt iedereen die zich laat vaccineren – of zich moet laten vaccineren – aan om voor en na de vaccinatie een D-dimeertest te laten doen door de huisarts.

Iedereen moet van tevoren zijn bloedstolling laten testen als hij overweegt zich te laten vaccineren. Waarom en welk nieuw project Prof. Bhakdi van plan is, kunt u hieronder lezen.

De reeds lang bestaande vrees dat Corona-vaccinaties de bloedstolling kunnen beïnvloeden en tot trombose kunnen leiden, is nu bevestigd, aldus Sucharit Bhakdi. De cijfers zijn beangstigend en overtreffen zelfs de ergste verwachtingen.

Tijdens een technische en persconferentie van de stichting “Ärzte für Aufklärung”, die op 27 mei 2021 in Hamburg plaatsvond en als thema had “Covid vaccins: Noodzaak, werkzaamheid en veiligheid”, gaf ook professor Sucharit Bhakdi een goed ontvangen lezing. Daarin verklaarde hij ook dat de ergste vrees voor bijwerkingen van de Corona-vaccins is overtroffen. Hij geeft hier commentaar op in de video vanaf minuut 13:30.

Bhakdi beveelt ook aan dat iedereen die gevaccineerd wordt – of moet worden – bij de huisarts voor en na een D-dimeertest laat doen. Deze test kost niet veel (ongeveer 10-14 euro), maar in geval van complicaties kan hij dienen als bewijs dat de schade door de vaccinaties is veroorzaakt en zo eventuele toekomstige schadeclaims onderbouwen.

Hij doet ook verslag van een nieuw project, een studie over bloedstolling en beangstigende resultaten van een collega

Om deze reden, zei hij, hebben zij hun krachten gebundeld met meer dan 50 artsen wereldwijd. De brief met de bijbehorende oproep is in voorbereiding en moet deze week naar de artsen worden gestuurd.

Bij de patiënten worden voor en na de vaccinatie bloedmonsters afgenomen voor onderzoek met behulp van de D-dimeertest.

Maar voordat dit project van start ging, zo meldt Bhakdi, werd hij benaderd door een arts uit Duitsland die dit reeds bij zijn patiënt had gedaan. En de resultaten waren onthutsend. Deze collega had de bloedstolling van al zijn patiënten laten onderzoeken, ongeacht of zij symptomen hadden of niet. De bloedstolling werd geactiveerd door de vaccinatie bij aanzienlijk meer dan 30 procent. Dr. Wodarg zal deze gegevens nu verzamelen en verwerken, zodat ze kunnen worden weergegeven. Dr. Wodarg kent ook een dokter uit Beieren die dit heeft gedocumenteerd.

De bezorgdheid over de neveneffecten van vaccinatie, die hij reeds begin januari uitte in zijn laatste boek “Corona Fehlalarm“, is op een fatale manier bewaarheid geworden. In het hoofdstuk in kwestie, dat hij zo vooruitziend was om vanaf het begin vrij toegankelijk te maken op het internet, waarschuwde hij er al voor dat vaccins kettingreacties in het immuunsysteem kunnen veroorzaken die de bloedstolling in gang zetten.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...

KATS