Ze hebben een 8 maanden oude baby gevaccineerd met beide doses van het Pfizer-vaccin

Een acht maanden oude baby heeft al twee doses van het COVID-19 vaccin gekregen, waardoor hij de jongste persoon ter wereld is die is ingeënt.

Zijn naam is Vincenzo Mincolla en hij is een Italiaans-Amerikaans jongetje dat in Baldwinsville, New York woont.

Dit is weer zo’n experiment dat de vader en de dokters die het hebben goedgekeurd in de gevangenis zou moeten doen belanden. Het echtpaar Mincolla heeft nog een vierjarige dochter, die zij ook hebben meegenomen om als proefkonijn deel te nemen aan het experiment aan de Universiteit van Upstate.

De kleine Vincenzo neemt deel aan een klinische studie van fase 1 van het Pfizer-vaccin bij kinderen van zes maanden tot twee jaar. De pasgeborene kreeg afgelopen woensdag zijn tweede dosis aan de Upstate Medical University, een van de vier centra in de Verenigde Staten waar het vaccin van Pfizer wordt getest bij kinderen jonger dan vijf jaar.

In deze eerste testfase maken naast Vincenzo nog 16 andere pasgeborenen deel uit van het medisch experiment. De beslissing om hem aan klinische proeven te onderwerpen werd genomen door zijn ouders Mike en Marissa, beiden huisarts.

Op de foto is de vader van de pasgeborene te zien met een dubbel mondkapje, een van de duidelijkste tekenen van de heersende massahysterie.

De doses die jonge kinderen krijgen, zijn een tiende van wat volwassenen krijgen.

Tot nu toe heeft het Biden-regime het vaccin alleen goedgekeurd voor 12-jarigen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...

KATS