Vrouw beweert dat bedrijven reeds vervanging plannen van “gevaccineerde” werknemers die binnen drie jaar zouden sterven

Een leidinggevende die in de olie- en gasindustrie werkt aan de strategie van opvolgingsplannen voor grote bedrijven, heeft gewaarschuwd dat bedrijven over de hele wereld nu al anticiperen op de noodzaak om hun “gevaccineerde” werknemers binnen een paar jaar te vervangen.

In de volgende video van Brighteon.com legt de vrouw uit dat de bedrijven waarmee zij werkt zich er terdege van bewust zijn dat werknemers die tegen het Coronavirus (Covid-19) zijn gevaccineerd naar verluidt binnen de komende drie jaar zullen overlijden, waardoor gaten in het personeelsbestand ontstaan die snel moeten worden opgevuld:

Via Brighteon.

“Bedrijven moeten plannen maken voor wat er gaat gebeuren als hun personeel doorstroomt… en opvolgingsplanning is iets waarmee ik bedrijven help, in het bijzonder wervingsdiensten”, legt ze uit.

“Leidinggevenden laten hun HR-medewerkers en hun managers, opzichters, vloerpersoneel, enzovoort, doorlichten en kijken naar het personeel dat de vaccins heeft gekregen, en ze zijn van plan om ze allemaal binnen de komende drie jaar te moeten vervangen. Wat zegt u dat?”

De vrouw geeft niet haar naam, maar zegt dat ze een bedrijf leidt dat zich bezighoudt met opvolgingsplanning.

“Sommige van deze mensen zijn letterlijk in tranen als ze door het bedrijf gaan en letterlijk al deze mensen kunnen afvinken die het vaccin hebben genomen, wetende dat ze die persoon hoogstwaarschijnlijk binnen de komende drie jaar zullen moeten vervangen”, voegt zij eraan toe.

“Dit is echt iets groots in de industrie waar ik in werk. Deze grote gas- en oliebedrijven willen duizenden personeelsleden vervangen”.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...

KATS