#ArrestBillGates gaat viraal in India: hier zijn de redenen waarom Indiërs woedend zijn op de Gates Foundation

Op zondag begon op Twitter in India een wijdverspreide kritiek op Microsoft-oprichter Bill Gates met #ArrestBillGates. Gates wordt ervan beschuldigd in 2009 via zijn NGO Bill and Melinda Gates Foundation (BMGF) een programma te hebben gefinancierd om vaccins op inheemse kinderen te testen en gesteriliseerd werden.

Er wordt betoogd dat de Bill and Melinda Gates Foundation een onwettige klinische proef met een vaccin heeft uitgevoerd op inheemse kinderen zonder de toestemming van de ouders.

Een verslag van GreatGameIndia en off-guardian.org beschrijft hoe een in Seattle gevestigde niet-gouvernementele organisatie het Program for Appropriate Technology in Health, (PATH), leidde dat met financiering van de Bill and Melinda Gates Foundation experimentele proeven uitvoerde waarbij het humaan papillomavirus (HPV) vaccin aan 14.000 inheemse meisjes in de leeftijd van 10-14 jaar werd toegediend.

Bill en Melinda Gates: een duister verleden van uitbuiting van arme kinderen als menselijke “proefkonijnen” voor massale medische experimenten

Uit het verslag blijkt dat veel kinderen ernstig ziek zijn geworden en vier meisjes zijn overleden nadat zij met Gardasil waren ingeënt. Hun families wisten echter niet dat hun kinderen ermee waren ingeënt. Aangenomen wordt dat de meeste ouders van de meisjes niet op de hoogte waren van de proeven omdat de meisjes in door de overheid beheerde tehuizen verbleven.

Hansraj Meena, sociaal-politiek activist en oprichter van Tribal Army, deelde dit nieuws vandaag op Twitter.

“Dit is een verhaal waarin een buitenlandse entiteit 14.000 Indiaanse

stammeisjes gebruikt als proefkonijnen. Verscheidene stierven en velen
hadden ernstige bijwerkingen. Maar het bedrijf en zijn medicijn floreren
en verdienen miljoenen. Globaal was er een pact van zwijgen.
#ArrestBillGates”

De oproep verspreidt zich nu op Twitter. Meer tweets zijn hier te lezen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...