Roger Waters zegt “Kleine Eikel” Zuckerberg “Fuck Off” na verzoek om iconisch Pink Floyd nummer te gebruiken voor advertentie

Pink Floyd-songschrijver Roger Waters heeft Mark Zuckerberg onlangs tijdens een persconferentie om de oren geslagen door aan te kondigen dat de Facebook-eigenaar een “enorm, enorm bedrag” had geboden om het iconische nummer Another Brick In The Wall Part II te mogen gebruiken in een advertentie voor Instagram.

Sprekend op een evenement om aandacht te vragen voor de gevangen WikiLeaks oprichter Julian Assange, merkte Waters de diepe, diepe ironie op van Facebook die een lied wil kopen en gebruiken dat tekeer gaat tegen “gedachtencontrole” en hersenloze conformiteit.

Waters beschreef de ontwikkeling als onderdeel van Zuckerberg’s “verraderlijke beweging… om absoluut alles over te nemen”.

Waters las het verzoek van Facebook voor, waarin stond: “We willen u bedanken voor het overwegen van dit project. We vinden dat het kernsentiment van dit lied vandaag de dag nog steeds zo overheersend en noodzakelijk is, wat aangeeft hoe tijdloos het werk is”.

“En toch willen ze het gebruiken om Facebook en Instagram machtiger te maken dan het al is”, drong Waters aan, eraan toevoegend “zodat het kan doorgaan met ons allemaal in deze kamer te censureren en te voorkomen dat dit verhaal over Julian Assange naar buiten komt in het grote publiek, zodat het grote publiek kan reageren, ‘Wat? Nee. Niet meer.’”

“Dus het is een missive van Mark Zuckerberg aan mij… met een aanbod van een enorm, enorm bedrag aan geld en het antwoord is, ‘fuck you! No fucking way!’”, bulderde Waters onder luid applaus.

“Ik doe niet mee aan deze bullshit, Zuckerberg”, voegde Waters eraan toe.

Hij vroeg toen: “Hoe komt het dat deze kleine eikel, die begon met: ‘Ze is mooi, we geven haar een vier op vijf. Ze is lelijk, we geven haar een één’… Hoe heeft hij in godsnaam ergens macht over gekregen?”

“En toch is hij hier, een van de machtigste idioten ter wereld”, benadrukte Waters.

Na media-aandacht verzocht Waters trollen om zich in rij op te stellen en hem een hypocriet te noemen voor het plaatsen van de video op “Zuckerberg’s crappy gecensureerde platform”:

Je zou zeker weten dat we naar de dystopische hel waren afgedaald als dit nummer ooit werd goedgekeurd voor het promoten van glimmende Instagram-graphics, waarbij kinderen worden aangespoord om zich aan te melden om hun hersenen vloeibaar te maken en zich te gedragen als elke andere insta-zombie die elke seconde 4 miljoen selfies uploadt:


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...

KATS