Juridische aanklacht wegens “minachting van het hof” en “misdaden tegen de mensheid” tegen Dr. Tedros van de WHO: “Zeer gewetenloos en misleidend”

De Indiase orde van advocaten heeft een gerechtelijke aanklacht wegens minachting van het hof en misdaden tegen de mensheid ingediend tegen de directeur-generaal van de Wereldgezondheidsorganisatie, Dr. Tedros Adhanom Gebreyesus, en de hoofdwetenschapper van de WHO, Dr. Soumya Swaminathan, bericht dailyexpose.co.uk.

De IBA, een particuliere vereniging van advocaten met hoofdkantoor in Mumbai, heeft de WHO in gebreke gesteld omdat zij desinformatie over het geneesmiddel “Ivermectine” blijft verspreiden, ondanks het feit dat zij volledig op de hoogte is van een vonnis dat op 29 mei 2021 door het Hooggerechtshof van Bombay in Goa is uitgesproken.

Het vonnis werd uitgesproken nadat op 25 mei 2021 een eerdere juridische nota was gestuurd aan de hoofdwetenschapper van de WHO, Dr. Soumya Swaminathan, naar aanleiding van openbare verklaringen, onder meer op Twitter, waarin stond dat de WHO het gebruik van Ivermectine voor de behandeling van de ziekte Covid-19 niet aanbeveelt, “behalve binnen klinische proeven”. Ze zei ook dat er “geen bewijs” was dat het geneesmiddel hielp om de progressie van de vermeende ziekte te stoppen.

De WHO heeft consequent gezegd dat er onvoldoende bewijs is dat Ivermectine helpt om de vermeende ziekte Covid-19 te verlichten.

De 51 pagina’s tellende mededeling van de IBA, verzonden op 25 mei, noemde de verklaringen van Swaminathan “zeer gewetenloos, misleidend en uitgegeven met bijbedoelingen en met de opzettelijke bedoeling om de doeltreffendheid van Ivermectine bij de behandeling van de Covid-19-patiënten en het gebruik ervan als profylaxe te onderschatten en mensen ervan te weerhouden dit geneesmiddel te gebruiken door bij de mensen twijfels te doen ontstaan over de veiligheid van Ivermectine”.

De vereniging riep op tot actie op grond van de secties 302 (straf voor moord), 304 (II) (dood door schuld die geen moord is), 88 (daad niet bedoeld om de dood te veroorzaken), 120 (B) (deelneming aan criminele samenzwering) en 34 (handelingen door verscheidene personen ter bevordering van een gemeenschappelijke bedoeling) “en andere bepalingen van de Indian Penal Code en op grond van de Disaster Management Act, 2005”.

De IBA schreef in haar eerste wettelijke kennisgeving dat het geneesmiddel “enkele kritiek zieke COVID-19 patiënten heeft teruggebracht van de rand van de dood” door te verwijzen naar drie casestudies van “miraculeus herstel van kritiek zieke COVID-19 patiënten” uit de V.S. Zij beweerde ook dat de behandelingsrichtlijnen van de Indian Council for Medical Research (ICMR) het gebruik van het geneesmiddel aanbevelen bij milde en matige patiënten.

De kennisgeving beschuldigde Swaminathan ervan het geneesmiddel opzettelijk van de hand te wijzen, “in de wanhopige hoop om de mensen van India ervan te weerhouden de doeltreffendheid van Ivermectine te ontdekken en dat ze ziek blijven worden en beschikbaar zijn als een enorme markt” voor nieuwere geneesmiddelen die een vergunning voor noodgebruik (Emergency Use Authorisation, EUA) kunnen krijgen.

In de aanmaning staat:

“U (Swaminathan) hebt uw positie als wetenschappelijk hoofd van de WHO misbruikt om de mensen, waaronder artsen en wetenschappers, negatief te beïnvloeden door te proberen hen op te dringen dat de WHO het gebruik van Ivermectine noch als profylacticum noch bij de behandeling van COVID-19 steunt, het lijkt erop dat u opzettelijk hebt gekozen voor de dood van mensen om uw bijbedoelingen te bereiken”.

In de tweede juridische mededeling staat dat Tedros en zijn collega Swaminathan een criminele samenzwering uitvoeren die erop gericht is te voorkomen dat mensen terugkeren naar de normale situatie.

“Het lijkt erop dat u, om uzelf en de andere verdachten die betrokken zijn bij de grotere samenzwering te redden en de farmaceutische maffia en anderen onrechtmatig voordeel te bezorgen, deze criminele samenzwering hebt uitgevoerd om de bevolking van India te beroven van geneeskrachtige middelen zoals Ivermectine en mogelijk ook enkele andere geneesmiddelen, en dat u er met uw drie mededelingen op uit bent om te voorkomen dat mensen terugkeren naar de schijn van normaliteit. Het verdere plan van uw groep is om het publiek onder voortdurende angst te laten lijden en hen verder de armoede in te duwen. De samenzwering wordt uitgevoerd in het volle besef dat gewone mensen massaal het leven verliezen, wat niets anders is dan een duidelijk geval van koelbloedige massamoord, d.w.z. genocide.

Het is glashelder dat jullie, Noticee 1 & 2, geen wetenschappelijk bewijs hebben behalve gegoochel met woorden en dat jullie immens intellectueel oneerlijke mensen zijn die spelen met het leven en de bestaansmiddelen van de gewone mensen over de hele wereld.

Om uw intellectuele oneerlijkheid aan de hele wereld te ontmaskeren, wordt u verzocht binnen 7 dagen na ontvangst van deze kennisgeving een verklaring af te leggen”.

De directeur-generaal en het wetenschappelijk hoofd van de WHO hebben tot 20 juni 2021 de tijd om te reageren.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...

KATS