‘Document bewijst dat VS en Moderna al in 2019 mRNA coronavirus vaccins selecteerden’

————————————————————————————————————————–

De eventuele reactie van de betrokken partijen is geheel voorspelbaar: ‘Toeval’

—————————————————————————————————————————————–

Uit een Vertrouwelijke Overeenkomst tussen de Amerikaanse National Institutes of Allergies and Infectious Diseases (NIAID) en vaccinproducent Moderna zou blijken dat al op 12 december 2019 overeen werd gekomen om ‘potentiële coronavirus vaccin kandidaten’ naar de Universiteit van North Carolina over te brengen. Dat was 19 dagen VOOR het eerste berichtje over een nieuw virus in Wuhan, China. Als dit document authentiek is, dan is dat een nieuwe sterke aanwijzing dat we inderdaad met een geplande pandemie, oftewel een plandemie, te maken hebben. De volgende vraag dringt zich dan op: zijn deze partijen dan ook de veroorzakers van de ‘uitbraak’ van het coronavirus?

De Amerikaanse radio presentator Hal Turner plaatst de volgende header van pagina 105 van de overeenkomst op zijn website:

Het document werd op 12 december 2019 door Ralph Baric (PhD) van de Universiteit van North Carolina (Chapel Hill) ondertekend. Baric dook later in enkele media op als ‘UNC coronavirus expert’.

De andere ondertekenaar is Jacqueline Quay, directeur Licenties en Innovatie Ondersteuning van dezelfde universiteit. Haar handtekening dateert van 16 december 2019. Tot 2009 was Quay directeur Intellectueel Eigendom aan het Duke Human Vaccine Institute en het aldaar gevestigde Center for HIV-AIDS Vaccin Immunologie (CHAVI).

Namens de leverancier van de mRNA coronavirus vaccin kandidaten ondertekende ook Barney Graham MD (PhD) het document. Graham is ‘onderzoeker’ bij de NIAID. Een elektronische handtekening, gedateerd op 12 december, is afkomstig van Amy F. Petrik, Technology Transfer Specialist. Tenslotte is er ook de krabbel van Moderna onderzoeker Sunny Himansu (PhD). Het geheel werd goedgekeurd door advocaat Shaun Ryan, Moderna’s Deputy General Counsel.

Hoe wisten de VS en Moderna bijna 3 weken van te voren van het coronavirus?

Al deze mensen waren er dus ruim vóórdat er sprake was van een uitbraak in China van op de hoogte dat er een mRNA coronavirus vaccin nodig zou zijn, en dat de beste kandidaat moest worden gekozen. Hoe konden zowel de Amerikaanse medische autoriteiten als Moderna dit weten? Pas op 31 december was er eerste kleine bericht over een nieuw virus in Wuhan. Op de tijdlijn van de WHO staat duidelijk dat pas op die datum ‘een nieuwe virale longontsteking’ in Wuhan was opgedoken:

Turner vraagt zich hardop af of het niet eens tijd wordt voor een grondig onderzoek naar de werkelijke veroorzakers van de corona p(l)andemie. Maar wat doe je als de (mede-)veroorzakers (Amerikaanse overheid) zelf dat onderzoek gaan verrichten? NIAID directeur is namelijk ene dr. Anthony Fauci, die het afgelopen jaar louter leugens blijkt te hebben verkondigd, en van wie een directe link met het ‘gain of function’ coronavirus onderzoek in Wuhan is bewezen (1). Valt anno 2021 überhaupt nog één officieel onderzoek te vertrouwen?

Event 201 plande 65 miljoen doden

Deze voorkennis van het coronavirus valt natuurlijk goed te verklaren in het licht van het inmiddels beruchte Event 201 in oktober 2019, toen met diverse instanties en overheden uitgebreid geoefend werd op een ‘eventuele’ wereldwijde uitbraak met een coronavirus, waar volgens de ‘planning’ 65 miljoen mensen door zullen omkomen. Tijdens Event 201 werd het scenario beschreven zoals dat sinds 2020 exact wordt gevolgd. We zitten nu in de ‘tussenfase’, waarin het erop lijkt dat het virus aan het verdwijnen is. Daarna volgt echter een dubbel zo harde terugkeer (vermoedelijk in het najaar / de winter), waar volgens het scenario tientallen miljoenen aan ‘moeten’ sterven.

De eventuele reactie van de betrokken partijen en de media op dit document is geheel voorspelbaar:

‘Ja, we werkten al jaren aan een coronavirus vaccin. Het is puur toeval dat dit document zo kort voor de uitbraak werd ondertekend.’

Ik heb niet echt de hoop meer dat mensen eindelijk eens wakker worden voor wat er werkelijk gaande is. De houding van de meesten is inmiddels zó volgzaam en naïef, dat als overheid en media hen wijsmaken dat de lucht niet blauw maar roze is, ze dit nog klakkeloos zullen aannemen ook. De prijs die in de komende jaren voor deze ongeïnteresseerde, onverschillige en onbenullige houding zal moeten worden betaald zou echter wel eens torenhoog kunnen zijn.

Xander

(1) Hal Turner Radio Show

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...