Corona-uitbraken na vaccinatie – één op de tien na “vaccinatiedoorbraak” dood

(Vertaling: E.J. Bron)

Nu gebeurt datgene wat “samenzweringstheoretici” voorspeld hebben: namelijk dat al gevaccineerde personen absoluut niet veilig zijn voor corona-infecties en Covid ziekte-uitbraken. Het tegendeel lijkt het geval te zijn: zoals onze redactie al berichtte, is bijvoorbeeld in Keulen de helft van de daar gemelde corona-infecties te herleiden tot gevaccineerde personen. En dat hoewel niet eens de helft van de inwoners van Keulen werd gevaccineerd! Het waren midden mei in Keulen 1800 nieuwe infecties bij zogenaamd immune personen!

Nu zou het interessant zijn om te weten bij hoeveel procent van de ondanks de vaccinatie geïnfecteerde personen daarna de ziekte uitbreekt? En hoeveel van deze betreurenswaardige vaccinatieslachtoffers daarna ook sterven. Natuurlijk zal men er van de kant van de politiek geen belang bij hebben om hier alarm te slaan. Het zou immers ook goed mogelijk zijn dat men gevaccineerde personen daarom ook niet meer in grote omvang test.

Bij 80 corona-uitbraken buitenproportioneel veel doden

Een voorproefje van wat gevaccineerde personen te wachten zou kunnen staan wanneer zij ondanks “immunisering” (om bij de leugenachtige bewoordingen van de corona-hysterici te blijven) Covid oplopen, bood ons een artikel op krone.at. De online versie van de grootste krant van Oostenrijk berichtte drie weken geleden al iets verontrustends: het sterftecijfer bij corona-uitbraken in Oostenrijk bedroeg bij al gevaccineerde personen 10%! Daarentegen liegt men ons in diverse media constant voor dat de vaccinaties een minder zwaar verloop garanderen, mocht de ziekte ondanks “immunisering” toch uitbreken.

Om niet opnieuw door “onafhankelijk fact-checkers” te grazen te worden genomen, citeren we letterlijk uit de online versie van de genoemde krant:

“Vaccinatiedoorbraak: Corona: na de 2e vaccinatie tot nu toe 80 zieken

Volgens het actuele bijwerkingenrapport werden tot nu toe in totaal 80 Covid-19 gevallen bij volledig gevaccineerde personen geregistreerd, dus bij mensen die hun tweede vaccinatie of bij het vaccin van Johnson&Johnson de enige noodzakelijke vaccinatie hebben gekregen. In 20 gevallen daarvan verliep de ziekte zwaar. Acht mensen overleden, één persoon bevond zich in levensgevaar, elf moesten voor behandeling naar het ziekenhuis.

Wanneer men ondanks een volledige immunisering toch ziek wordt aan Covid-19, en wel wanneer na de tweede dosis een periode van zeven dagen respectievelijk na de ene dosis van het Johnson&Johnson vaccin een periode van 28 dagen of meer is verstreken, noemt men dat een zogenaamde vaccinatiedoorbraak – echter alleen maar wanneer de betrokkene positief getest is en symptomen van een Covid-19 ziekte laat zien.”

Waarmee ook duidelijk wordt dat de huidige vaccinatiepropaganda er helemaal niet op is gericht om mensen uit gezondheidsredenen te laten inenten, maar alleen maar omdat de overheid het verlangt om een enigszins normaal leven te mogen leiden. Enkele maanden geleden. Nu al worden voor de gevaccineerde personen de derde vaccinatie voor de herfst aangekondigd: men spreekt van “Booster Shots”.

Ondanks vaccinatie overleden mensen verzwegen

Hoe manipulatie door verzwijgen plaatsvindt, willen we in dit verband ook niet weglaten. Over de vaccinatiecatastrofe berichtte ook oe24.at, een andere grote Oostenrijkse krant. Daar was te lezen:

“Experts gaan er van uit dat ettelijke mensen ondanks de vaccinatie geen voldoende immuun bescherming hebben.

De in de EU toegelaten coronavaccins zijn allemaal zeer effectief tegen zware gevallen van Covid-19. Net als bij vaccins tegen andere ziektes is er echter geen bescherming van 100% mogelijk. In Oostenrijk werden tot nu toe ongeveer 80 Covid-gevallen bij volledige gevaccineerde personen gemeld, 20 personen werden zwaar ziek.

Ettelijke mensen getroffen

De vaste vaccinatiecommissie (Stiko) in Duitsland gaat er van uit dat er ettelijke mensen zijn die geen of slechts een ontoereikende immuun bescherming opbouwen. […]”

Dat klopt weliswaar allemaal, alleen waarom werden de acht doden onder het tapijt geschoven? Vermoedelijk omdat daar in de geprinte editie bijna dagelijks paginagrote advertenties geplaatst worden, die voor de lezers de voordelen van het gevaccineerd zijn aantrekkelijk moeten maken.

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...