Medische professionals breken het stilzwijgen over covid “vaccins” en de wijdverbreide schade die ze veroorzaken

Natuurlijk nieuws) Veel deelstaatregeringen hebben burgers verteld dat ze niet “terug naar normaal kunnen gaan” totdat ze twee keer zijn geïnjecteerd met kunstmatige spike-eiwitsoftware (ook wel “covid-vaccins” genoemd). mensen verdelen, zonder daarbij het principe van geïnformeerde toestemming te verliezen. Mensen hebben meer informatie nodig, geen dwang. Mensen hebben behoefte aan een eerlijke interpretatie van deze vaccinstudies en hun diagnostische criteria, niet meer fraude. De wereld heeft behoefte aan meer transparantie over dit experimentele protocol en meer respect voor de menselijke waardigheid en het recht op zelfbeschikking. Mensen hebben GEEN behoefte aan meer terreur, omkoping, diefstal, isolatie, discriminatie, deugdsignalering, censuur, propaganda, onderdrukking van natuurlijke immuunsysteemoplossingen, misbruik, sociale uitsluiting, valse reclame, bedrog, fraude, segregatie en bedreigingen. Het belangrijkste is,

Medscape heeft een lijst samengesteld met vragen van artsen en andere medische professionals die zich uitspreken over wat ze zien .

Medische professionals melden ernstige gezondheidsproblemen na de covid-opnamen

Dr. Brian Lenzkes zei dat de meeste van zijn patiënten geen ernstige bijwerkingen hebben gehad, maar dat hij bij sommige van zijn patiënten neurologische veranderingen heeft gezien. In één geval leed een oudere man slechts twee weken na de Pfizer-injectie aan ernstige ataxie. Slechts drie uur na het nemen van de injectie kreeg een 28-jarige acute aanvallen die overgingen in ernstige tachycardie. Dr. Lenzkes verloor ook een voormalige patiënt, die “extreem gezond was met normale laboratoria”, maar slechts acht dagen na de tweede injectie stierf.

Dr. Cassandra Balomiri, een voorheen gezonde arts van 29 jaar, heeft gedurende 15 weken na de vaccinatie last gehad van bijwerkingen. Ze zegt dat deze bijwerkingen massaal worden genegeerd. “Voor het eerst in mijn leven kreeg ik het gevoel dat mensen gewoon genegeerd worden!” ze zei. Het maakt niet uit hoeveel bijwerkingen zij en haar collega’s melden, “officieel komt er niets uit.” De informatie wordt begraven en patiënten voelen zich alleen, vastgebonden met de problemen .

Dr. Candice Black rapporteert “spiertrekkingen in de onderbenen” na vaccinatie, een plotseling probleem dat haar angst bezorgt. Ze zegt: “het lijkt niet weg te gaan” en het wordt alleen maar erger.

Dr. Alex Vasquez wees erop dat fraude werd gebruikt om de werkzaamheid van het vaccin te bepalen. “Eerst gaf de FDA een noodtoestemming op basis van de antilichaamrespons die ze verkeerd bestempelden als “werkzaamheid” en nu zeggen ze dat antilichamen zinloos zijn en niet mogen worden gemeten ,” zei hij.

Dr. Peter Angelin zei dat de FDA-autorisatie voor noodgevallen (EUA) ernstige veiligheidsproblemen omzeilt en “bijwerkingen op korte en lange termijn voor verschillende populaties” veroorzaakt.

Dr. Ivan Iriarte is bezorgd dat de “veilige en effectieve” mantra bedrieglijk en op een gewelddadige manier wordt gebruikt, waardoor talloze jonge, gezonde mensen worden blootgesteld aan ernstige problemen zoals myocarditis en bloedstolsels. Hij waarschuwt: “Dit vaccin, als het al wordt aangeboden, mag alleen worden gegeven aan volwassenen met een hoog risico op COVID, alleen vrijwillig en alleen met volledige openbaarmaking van informatie.”

Jack Holder, een fysiotherapeut uit het Verenigd Koninkrijk, walgt ervan dat zorgverleners hun zorgen niet kunnen uiten zonder “gebrandmerkt te worden als een anti-vaxxer of samenzweringstheoreticus”. Hij is getuige geweest van een toename van het aantal patiënten (onlangs gevaccineerd) met “voetpijnen, ontstekingen, brandende en tintelende gevoelens in voeten en benen, evenals ischiaspijnen.” Deze pijnen bestonden voorheen niet, zei hij, maar de patiënten koppelen de “nieuw ontwikkelde pijnen” vaak niet aan het vaccin, dus talloze bijwerkingen worden niet gemeld.

Dr. Signee Hoffman werkt in een musculoskeletale kliniek. Hij rapporteert over verschillende patiënten die na het nemen van de opnamen binnenkomen met ernstige ontstekingen en musculoskeletale problemen. Eén patiënt was een 76-jarige vrouw die 72 uur na de injectie met spoed naar de eerste hulp werd gebracht. Het schot veroorzaakte atriale fibrillatie, maar ze werd uiteindelijk gedwongen om een ​​tweede dosis te krijgen, ongeacht haar ziekenhuisopname. Een andere patiënt is een 66-jarige verpleegster die na de vaccinatie begon te braken met droge rillingen en koud zweet. Haar arts zei dat de reactie op het vaccin normaal was! Een derde patiënt van hem leed aan neuropathie aan de linkerkant van haar gezicht. Ze kreeg plotseling TMJ-pijnen, ernstige migraine en werd uiteindelijk gediagnosticeerd met een bloedstolsel in haar linker knieholte.

Sonya T, een RN en ziekenhuisbeheerder, kreeg neurologische symptomen die twaalf uur na de eerste dosis aanhielden. Na de tweede dosis verergerden de neurologische symptomen en duurden enkele maanden. Deze symptomen omvatten onwillekeurige bewegingen van de hand en duim van de gevaccineerde arm. Ze had ook last van “spiertrekkingen” in haar hele gezicht en had vier maanden lang onverklaarbare hoofdpijn en vermoeidheid. Ze zegt dat ze haar kinderen nooit de vaccins zou laten nemen.

Medische systemen voeren gehoorzaam en plichtsgetrouw een holocaust uit

Waarom zou iemand willen dat zijn lichaam deze spike-eiwitten produceert, die de binding van SARS-CoV-2 aan menselijke weefsels versterken, terwijl ze de vasculaire en neurologische gevolgen van de infectie veroorzaken? Het Salk Institute for Biological Studies heeft een studie gepubliceerd die laat zien hoe het spike-eiwit de bloed-hersenbarrière passeert en vasculaire endotheliale schade veroorzaakt. Meer dan 5.000 sterfgevallen zijn gemeld aan het Vaccine Adverse Events Reporting System, en een meerderheid van deze meldingen is afkomstig van IC’s, eerstehulpafdelingen, artsen voor persoonlijke verzorging en apotheken. Toevallen, encefalitis, microvasculaire infarcten, hersenbloedingen, gedissemineerde intravasculaire coagulopathieën en plotseling multisysteem-orgaanfalen zijn slechts enkele van de belangrijkste gezondheidsproblemen die worden waargenomen na vaccinatie door medische professionals over de hele wereld.

Bronnen zijn onder meer:

Medscape.com

NaturalNews.com

FDA.gov

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...