Gitaarlegende Eric Clapton geeft openhartig interview: ‘Na de tweede vaccinatie werd het pas echt erg’

Enkele uren nadat gitarist Eric Clapton zijn eerste coronavaccin had genomen, begon hij te trillen als een rietje. Dat zegt hij in een interview met Oracle Films. Hij was ongeveer een week uit de running. Clapton begon zich vervolgens in de coronavaccins te verdiepen en kwam in contact met filmproducent Robin Monotti, die een Telegramkanaal heeft met veel informatie over bijwerkingen van de vaccinatie.

“Ik voelde me heel erg alleen,” zegt hij. “Ik kon er niet over praten met mijn gezin, mijn kinderen – het leek alsof ze gehersenspoeld waren. Dus ik hield mijn mond dicht.” Hij besloot uiteindelijk toch de tweede dosis te nemen. “En toen werd het pas echt erg.”

Ze zeiden niets over bijwerkingen

Hij kon zijn handen drie weken niet gebruiken. Ook kan hij geen koude of warme voorwerpen aanraken, anders heeft hij de hele dag een brandend gevoel in zijn handen. “Het was heel beangstigend. Ik wist niet wanneer het over zou gaan. Het vaccin greep m’n immuunsysteem en schudde het door elkaar, en dat gebeurt nu nog steeds,” zegt Clapton.

De gitaarlegende zegt dat hij van tevoren niet op de hoogte is gebracht van het feit dat het nemen van coronavaccins risico’s met zich mee kan brengen. “Ze zeiden niets over bijwerkingen. Ze zeiden wel dat ze veilig zijn.”

Grootste angst

Wat me nog het meest stoort is de vaccinatiedwang, aldus Clapton. “Mijn grootste angst: wat doet het vaccin met mijn kinderen?”

Hij zegt verder dat er niet meer mensen zijn die opstaan en zich uitspreken omdat ze bang zijn voor de eventuele consequenties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...