Nu ook in VS en Groot Brittannië explosie sterfgevallen, zieken en gehandicapten na vaccinaties

In één week 700 Amerikanen dood na vaccinatie tegen Covid-19; 2190 hartaanvallen, en al 4.583 mensen gehandicapt na hun vaccin; 652 vrouwen kregen miskraam – Delta variant Groot Brittannië: percentueel ruim 2x zoveel doden onder gevaccineerden als onder ongevaccineerden – ‘Amerikaanse bedrijven rekenen erop de komende 3 jaar de HELFT van hun gevaccineerde werknemers te verliezen’

—————————————————————————————————————————————–

(04.30) – Net als in India, Chili, Taiwan en de Seychellen is het aantal sterfgevallen na het begin van de massa vaccinatiecampagne tegen Covid-19 ook in de VS en Groot Brittannië geëxplodeerd. In minder dan 5 maanden tijd zijn er in de VS meer officiële vaccindoden gevallen dan in de afgelopen 10 jaar (!). Volgens het VAERS registratiesysteem – waarin historisch slechts 1% tot maximaal 10% van het werkelijke aantal gevallen wordt opgenomen – stierven er in de eerste 3 maanden ruim 1750 mensen door vaccins. Dat aantal bedraagt op dit moment al 5997. Alleen al in de afgelopen week stierven 700 mensen na gevaccineerd te zijn tegen Covid-19.

Er werden al 19.597 mensen in het ziekenhuis opgenomen na hun inenting. 15.052 mensen kregen een ernstige allergische reactie. Nog eens 43.891 mensen hadden met spoed medische hulp nodig. 2190 mensen kregen een hartaanval, 1564 kregen trombose / bloedpropjes / te laag niveau bloedplaatjes, 652 vrouwen kregen een miskraam, en 4583 mensen zijn gehandicapt geraakt. (1)

Ruim 2 keer zoveel doden onder gevaccineerden

Ook in Groot Brittannië vindt een ‘vax horror slachting’ plaats. De cijfers (Public Health England / UK National Health Service) zijn onthutsend: het aantal sterfgevallen onder gevaccineerden is percentueel twee keer zo hoog als onder ongevaccineerden.

Van de 19.573 ongevaccineerden die de ‘delta’ variant zouden hebben gekregen – die de door de mainstream media natuurlijk opnieuw wordt aangegrepen voor weer een nieuwe angstterreurcampagne – stierven 23 mensen (= sterftepercentage 0,00117%), inclusief de categorie ‘unlinked’ (4289 gevallen, waardoor sterftepercentage op 0,00096% komt) .

Van de 9344 gevaccineerden die de delta mutatie kregen, stierven er 19 (= sterftepercentage 0,00246%), ruim 2 x zo hoog als de ongevaccineerden, en ruim 2,5 keer zo hoog als ook de ‘unlinked’ gevallen erbij worden gerekend. 7 van de 19 overleden gevaccineerden stierven na 21 dagen of langer na hun eerste injectie, en 12 van hen stierven 14 dagen of langer na hun tweede shot, wat rechtstreeks het vaccin als directe oorzaak impliceert. (2)

Waarschuwingen experts werden in de wind geslagen

De trend bevestigt de waarschuwingen van tal van wetenschappers en experts zoals de Nederlandse professor Pierre Capel, die al sinds het najaar van 2020 waarschuwt dat exact dit stond te gebeuren wat nu in steeds meer landen zichtbaar is: gevaccineerde mensen die daarna besmet worden met het virus of een mutatie, lopen een veel grotere kans dan ongevaccineerden om ADE (Antibody Dependent Enhancement) te krijgen, een daardoor zwaar ziek te worden of zelfs te sterven.

Gevierde wetenschappers zoals HIV-ontdekker en Nobelprijswinnaar Luc Montagnier, en in Nederland professor Schetters, hebben er vergeefs op gehamerd dat het tot 2020 een onomstreden wetenschappelijk feit was dat vaccineren tijdens een pandemie het allerstomste is wat je ooit kunt doen, omdat je daarmee potentieel gevaarlijke mutaties creëert, wat het aantal zieken en doden juist weer opvoert.

Het leek de politiek echter nooit om gezondheid of veiligheid te gaan, maar om het zo afgedwongen mogelijk injecteren van iedereen met experimentele genetische gemodificeerde organismen / gentherapie, in het kader van de technocratische transhumane totalitaire controle agenda die nu onder diverse namen (Great Reset, Agenda-2030, Build Back Better, Green New Deal) aan de wereldbevolking wordt opgelegd.

‘Amerikaanse bedrijven rekenen erop de HELFT van hun gevaccineerde werknemers te verliezen’

De Amerikaanse radio presentator Hal Turner heeft voor abonnees een video geplaatst waaruit zou blijken dat Amerikaanse bedrijven er rekening mee houden de HELFT van hun gevaccineerde werknemers aan een Covid-19 vaccin (dood of gehandicapt) te verliezen. Deze informatie kan op dit moment nog niet worden geverifieerd. (3)

 

Xander

(1) Hal Turner Radio Show
(2) Hal Turner Radio Show

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...