Nieuw forum waar medische beroepsbeoefenaars onvoorstelbare berichten hebben over de COVID-19 injectie

De website Medscape heeft in februari van dit jaar een forum opgezet waar medische beroepsbeoefenaars hun verwachtingen en zorgen over de nieuwe COVID-19 injecties konden bespreken.

Ik heb meer dan een uur besteed aan het doorlezen van al deze commentaren, schrijft Brian Shilhavy.

Er zijn zowel positieve als negatieve opmerkingen over de injecties. Dit is het soort dialoog dat vanaf het begin op veel grotere schaal in een openbaar forum had moeten plaatsvinden, maar dat was natuurlijk nooit het plan, om de uitvoering van de noodtoestemming voor deze injecties te controleren om te bepalen of ze veilig waren.

Het plan was altijd al om zoveel mogelijk mensen in te spuiten, ongeacht de kosten voor het menselijk leven, omdat de Globalisten aan de top de wereldbevolking hoe dan ook willen terugdringen en onder controle willen houden. En dit product, waarvan nu bekend is dat het een biowapen is, is hun ticket naar de toekomst om die doelen te bereiken.

In de eerste maand of zo van de commentaren die begonnen in februari, schat ik dat het aantal negatieve commentaren ongeveer twee keer zo groot was als het aantal positieve, waarbij de meeste positieve commentaren medische professionals waren die gewoon de CDC en FDA praatjes herhaalden die in de media te lezen waren.

Maar naarmate de tijd verstreek, toen veel van deze medische beroepsbeoefenaren onder de injecties leden, werd de verhouding meer 10 tegen 1 negatief tegen positief.

Deze medische beroepsbeoefenaren hebben allemaal dezelfde zorgen en vragen als het grote publiek, waarbij velen wanhopig uiting geven aan hun wanhoop omdat zij niemand hebben gevonden om hen te helpen of hun kwetsuren te behandelen nadat zij de injecties hebben gekregen.

Sommigen waren opgelucht dit forum te vinden omdat zij zich zo alleen en verbannen voelden door hun medische collega’s, en velen lijden nu aan symptomen ook al hebben zij de injecties niet gekregen, alleen omdat zij in de buurt zijn van degenen die dat wel hebben gedaan.

Dr. Ivan Iriarte

Ik maak mij grote zorgen over het feit dat dit “vaccin” als “veilig en doeltreffend” wordt aangeprezen en de bevolking tot dwang wordt aangezet. De mensen worden niet voldoende geïnformeerd over de status van EUA en de bezwaren die veel deskundigen hebben tegen mRNA-technologie. De bij VAERS gemelde voorvallen moeten aanleiding geven tot grote bezorgdheid. Berichten over myocarditis bij jongeren, waaronder de in Israël gemelde verhoogde incidentie, zijn eveneens zeer zorgwekkend. Dit vaccin mag, als het al wordt aangeboden, alleen worden gegeven aan volwassenen met een hoog risico op COVID, alleen op vrijwillige basis en alleen met volledige bekendmaking van informatie.

E K

Hoi. Ik ben zo dankbaar dat ik dit forum heb ontdekt. Ik ben een 45 jarige vrouw, woonachtig in Heraklion, Kreta, Griekenland, werkzaam in de gezondheidszorg. Ik zou mijn eerste dosis van het Covid-19 vaccin van Pfizer krijgen op 5 juni 2021. Ik heb de afspraak afgezegd en ben niet van plan me binnenkort te laten vaccineren. Toen ik mijn 72-jarige moeder erover vertelde – ze kreeg beide doses van Pfizer – hing ze op. Ze heeft sindsdien niet meer met me gesproken en voert een psychologische oorlog tegen me. Nu bestaat onze enige communicatie uit een paar e-mails die ik van haar krijg met artikelen waarin wordt beschreven hoe doeltreffend de vaccins zijn en hoe erg Griekenland door het coronavirus is getroffen. Ik heb seizoensgebonden allergieën en op het werk begon ik te niezen, tot mijn grote ergernis. Een veel jongere collega van mij – 33 jaar, vrouw – werd helemaal gek en vertelde me zelfs dat haar drie kinderen door mij covid zouden krijgen! Het management stuurde me naar huis met de impliciete instructie me te laten testen, ook al had ik die ochtend zelf een test gedaan en die was negatief. Ik ging voor een sneltest, die – gelukkig – negatief was, maar tegen die tijd schaamde ik me zo en was ik zo bezorgd dat ik niet eens kan verwoorden hoe slecht ik me voelde. Als de sneltest niet negatief was geweest, zou ik aangeklaagd zijn voor poging tot doodslag! De mentale druk die ik thuis en op het werk voel is bijna ondraaglijk.

Gabrielle Traub

Ik waardeer het dat iedereen zijn ervaringen deelt, want dit wordt nergens anders besproken. Ik heb talrijke patiënten gehad die bijwerkingen meldden, zoals tachycardie, syncope, reuma, cognitieve achteruitgang, hersenmist, langdurige vermoeidheid, menstruele onregelmatigheden, eenzijdige zwelling van de benen, systemische ontsteking, ernstige infecties (zoals zware griep dagen na de vaccinatie en de noodzaak om naar de eerste hulp te gaan). Ik raad ten zeerste aan dat patiënten vóór vaccinatie hun antilichamen laten testen om na te gaan of zij mogelijk een eerdere infectie hebben gehad.

Sally Platt

Als verpleegster maak ik mij grote zorgen over de bijwerkingen van het experimentele biologische middel dat wordt voorgedaan als een vaccin. Ik heb ervoor gekozen te vertrouwen op mijn immuunsysteem, dat sterk wordt gehouden door een gezonde levensstijl, in plaats van gevaccineerd te worden; maar ik maak me nog steeds zorgen als ik bij anderen ben die wel gevaccineerd zijn. Een paar dagen geleden, nadat ik 3 uur in een vergadering had doorgebracht in de nabijheid van 9 andere mensen die de vaccinatie hadden gekregen, werd ik zo misselijk en duizelig en kreeg ik zo’n zware migraine dat ik bijna niet meer naar huis durfde te rijden. Sindsdien kan ik maar niet van de duizeligheid, ongewone vermoeidheid, constipatie en het gevoel voortdurend uit balans te zijn, afkomen. Dit soort vermoedelijke bijwerkingen hoeft niet te worden gemeld, maar ze zijn wel heel reëel.

Dr. Rachel Leigh Bell

Ik heb dezelfde duizeligheid en misselijkheid gehad elke keer als ik in de buurt van een gevaccineerd persoon was. Het begon in januari toen mijn tante, die ook gevaccineerd was, op dezelfde dag op bezoek kwam. Ik kreeg uitslag over mijn hele lichaam en had dagenlang hevige lichaamspijn nadat ik haar had getroost terwijl ze huilde nadat mijn oom was overleden (geen verband met vaccinatie). Sindsdien heb ik ook onregelmatige menstruaties. De eerste menstruatie duurde bijna twee weken, daarna kreeg ik twee menstruaties per maand gedurende twee maanden. Het is zo ondraaglijk dat ik iedereen de vaccinatiestatus vraag voordat ik ze zie. Ik begin me een metaaldetector (gevaccineerd) te voelen. Ik geef ook borstvoeding aan een peuter en heb dat gedurende de hele beproeving gedaan. Hij ontwikkelde een lichte, verkoudheidsachtige ziekte zonder koorts en een onproductieve hoest; algehele malaise. Ik hoop echt dat de echte wetenschap gedaan wordt en dat er geen blijvende gevolgen zijn voor mij of mijn jonge zoon. Ik ben ook aan het proberen voor een andere baby.

Susan McVey

Ik zal proberen opnieuw te posten. Om een of andere reden is mijn eerste bericht verwijderd door de moderators.

Aangezien het spike-eiwit de menselijke binding van SARS-COV2 versterkt en de bekende vasculaire en neurologische gevolgen van SARS-COV2-infectie veroorzaakt (“COVID”), waarom zou het dan ooit een goed idee zijn om te proberen het menselijk lichaam het spike-eiwit te laten produceren!!!! Het Salk Institute for Biological Studies heeft een studie gepubliceerd waaruit blijkt dat ongeacht het SARS-COV2-virus, het spike-eiwit nog steeds vasculaire endotheelschade veroorzaakt en de bloed-hersenbarrière passeert. De structuur van het eiwit bevat ook prionachtige moleculen die bijdragen tot de neurologische symptomen die bij mensen met “COVID” worden waargenomen.

Waarom zou iemand willen dat zijn lichaam deze eiwitten aanmaakt?

Er zijn meer dan 5000 sterfgevallen gemeld bij VAERS, waarvan 3503 binnen 14 dagen na vaccinatie. Ik heb honderden van deze rapporten gelezen, waarvan de meeste werden ingediend door ER’s, ICU’s, PCP’s, SNF’s, en apotheken, en niet door anonieme consumenten zoals de MSM en CDC u willen doen geloven.

Ik heb een hoge incidentie geconstateerd van gedissemineerde intravasculaire coagulopathieën, DVT’s, PE buien, CVA’s, hersenbloedingen, en plotseling multisysteem orgaanfalen als gevolg van wijdverspreide microvasculaire infarcten. Aanvallen en encefalitis waren ook een gemeenschappelijk thema in de rapporten die ik las. Ik heb in de VAERS-rapporten ook zo’n 5% tot 10% correlaties van sterfgevallen met bepaalde medicijnen en chronische ziekten vastgesteld.

In de jaren zeventig werd tijdens de vaccinatiecampagne tegen de Mexicaanse griep de vaccinatiecampagne stopgezet nadat 58 mensen het Guillian-Barre-syndroom hadden gekregen, waaronder 1 dode. Wat is hier echt aan de hand?

Onder de VAERS-rapporten bevindt zich een rapport over een 5 maanden oude zuigeling die borstvoeding kreeg, geen onderliggende medische aandoening had en stierf aan trombocytische trombocytopenie purpura (TTP), 2 dagen nadat zijn moeder haar tweede mRNA-prik had gekregen.

Het spike-eiwit was de verwarrende factor van “COVID”, die de cytokinestorm veroorzaakte, Waarom injecteren we het spike-eiwit of leveren we mRNA om onze cellen te dwingen het te maken?

En waarom de druk… de stimulansen… als het nog steeds onder EUA valt? Waarom zou er dringend behoefte zijn aan een vaccin met een geschatte werkzaamheid van 80-95%, terwijl de natuurlijke immuniteit van het lichaam een overlevingskans van >99% biedt?

Niets aan deze pandemie is “volgens het boekje” verlopen. Ik was in opleiding tijdens de SARS-uitbraak (SARS-COV1) en alle ziekenhuizen in de staat ontwikkelden pandemieplannen. Al deze plannen werden geschrapt en niets van wat gepland was, gebeurde volgens de pandemieplannen. Waarom, eigenlijk?

Dr. cassandra balomiri

Ik vraag me af wanneer dit allemaal een einde heeft? Twee weken na Astra Zeneca werd ik wakker met duizeligheid… het was eerder oscillopsie, permanent als ik bewoog. Dan een week later ontwikkelde ik paresthesie…eerst het rechter deel van mijn gezicht, dan steeds een ander patroon, ik werd ’s morgens wakker met beide armen die tintelden/ 2 armen en een been/ alleen een been of een arm/ alleen een paar vingers…voor een korte periode (ongeveer 2 dagen) had ik ook visuele problemen… dan gewoon vreemde gevoelens in mijn ledematen, zoals een soort van lichte gevoelloosheid, altijd afwisselend de linkerkant en de rechterkant van het lichaam … ik kon het gewoon niet geloven … niet te vergeten dat mijn hartslag was ongeveer 120 / min als weken (ik geef toe dat het zou kunnen zijn veroorzaakt door al die angst die komen nadat ik ontwikkelde die neurologische problemen).

Ik ben bij KNO, neuroloog, cardioloog, oogarts geweest… veel bloedonderzoek gehad (op zoek naar oorzaken voor de paresthesie), MRI hoofd en nek, zenuwgeleidingsonderzoek (dacht dat het misschien MS was)… alles duidelijk (alleen wat vitamine D tekort)… na een paar weken (6-8) begon het beter te gaan, nu is de duizeligheid weg, ik word soms wakker met 2-3 tintelende vingers…. maar ik begon spiertrekkingen te krijgen… gewoon verschrikkelijk… Ik trek trekkingen in verschillende delen van het lichaam, meestal rug, schouders en benen… trekkingen nu al 4 weken… Ik nam een EMG, alles normaal. Het Paul Ehrlich Instituut is op de hoogte gebracht (Duitsland). Ik ben niet tegen vaccins, maar dit was de meest angstaanjagende ervaring van mijn leven… en het is nog niet voorbij… Ik hoop dat het stuiptrekken niet te lang duurt…

cynthia mcmahan

Heb last gehad van ernstige bijwerkingen.

Veel van hen zijn neurologisch. Ernstige neuropathische pijn, vermoeidheid, hoofdpijn, overal tintelingen, oorsuizingen, duizeligheid, enz. Bang dat mijn leven geruïneerd is. Plat op mijn rug met pijn voor bijna 3 weken sinds 1ste Pfizer vaccin.

En ik vergat de misselijkheid en de bloeddrukpieken tot 190 boven 101. Mijn bloeddruk is meestal vrij laag.

Lisa Manning

Ik heb ook last van al deze symptomen. Het is nu 4 weken geleden. Ik heb niemand zover kunnen krijgen om uit te zoeken wat er aan de hand is.

Melissa Johnson

@cynthia mcmahan Ik kreeg het J.J vaccin eind maart en heb sindsdien pijn in de rug en daarna neuropathie. Ik laat een paar belangrijke testen doen. Ben bezorgd over CIDP

tom pecora

@cynthia mcmahan IK HEB HETZELFDE , 1e prik 18 maart 2021 2e prik 8 april 2021 been toenemende zwakte spierpijn, gewrichtspijn in schouders, ellebogen, polsen, handen/vingers. Nerupothy voeten intense pijn , beide knieën , pees pijn , benen & armen .

Ik heb steroïden geprobeerd van mijn orthopeed, het werkte maar maakte mijn suiker te hoog (ik ben diabetisch 2), het sleet uit dus nu moet ik 600MG tot 800MG ADVILS nemen gewoon om te FUNCTIONEREN. De steroïden zijn uitgewerkt, dus ik heb weer pijn.

Ik maak me zorgen over Advil over een lange periode en weer kwam er GEEN dokter om me een reden te geven…Ik ging zelfs naar de ER en ze hadden geen antwoorden

Ik wou dat ik dit achter de rug had, ook ik heb contact opgenomen met Vsafe en verwacht niets meer te horen, het gaat nog steeds door, pijnniveau is 10-11.

Dr Elizabeth Bollenbacher.

Zeer bezorgd. Nadat ik het vaccin van Pfizer had gekregen, had ik 2 weken spontane neusbloedingen en grove bloedingen voordat ik plotseling volledig doof werd aan één oor, daarna had ik 2 dagen daarna een spontane subconjunctivale bloeding. Ik maak me zorgen over wat er nu komt.

Dr. danice hertz

Ik ben zelf ernstig benadeeld door Pfizer’s Covid vaccin. Ik kreeg een hevig branderig gevoel in mijn gezicht, duizeligheid en een zeer hoge bloeddrukpiek 30 minuten na toediening. De laatste negen weken heb ik ernstige paresthesieën in mijn gezicht, tong, borstkas en ledematen, en ook duizeligheid, hoofdpijn, tremor en zwakte. Ik ben niet in staat om te werken en vrees dat ik niet zal herstellen. Ik heb in de gemeenschap geen dokters kunnen vinden die hier iets over weten of hoe ze me moeten behandelen. Ik heb contact opgenomen met de topmensen van de FDA, CDC en NIH. Zij geven toe dat zij zich volledig bewust zijn van deze neurologische reacties en dat zij deze onderzoeken. Waarom maken ze ze niet bekend? Dit maakt het erg moeilijk voor mensen zoals ik om medische hulp te krijgen. Ik ben benaderd door veel mensen die mijn opmerkingen in verschillende publicaties hebben gelezen en soortgelijke reacties op de vaccins hebben ervaren. Het wordt tijd dat deze reacties worden gevalideerd en bestudeerd, zodat mensen zoals ik op de juiste manier kunnen worden behandeld.

Jarfa Wabs

@Dr. danice Hertz

Ik ben op mijn 4e week na de 2e Pfizer vaccinatie en heb precies dezelfde symptomen als jij. Sensory Polyneuropathy. Na de eerste prik waren mijn gezicht, linkerarm en hoofdhuid gevoelloos en branderig. De zenuwen sloegen op hol. Dit ging verder naar mijn benen en armen en mond, borstwand, enz. Ik had ook kortademigheid de tweede week. En 4 uur na de tweede spuit kon ik niet lopen, mijn linkerbeen werd gevoelloos en dat bracht me naar de eerste hulp. Helaas, niemand kon me helpen. Sindsdien, ben ik 4 keer naar de ER geweest. Ik ben gezien door een neuroloog, een cardioloog en deze week een longarts. Ze vermoeden allemaal dat het is wat je hierboven hebt beschreven. Ik ben erg bezorgd omdat mijn stem steeds verandert, weggaat en weer terugkomt. Mijn ademhaling is nog steeds niet normaal. Mijn zicht is meestal wazig en ik heb oogpijn in mijn linkeroog. Ik heb een brandend gevoel langs mijn ruggengraat en in mijn hoofd. Ik kan niet eens mijn handen wassen met heet water of mijn haar föhnen. Het voelt alsof mijn hele lichaam in brand staat. De kortademigheid laat me nauwelijks slapen. Ik ga naar een longspecialist voor een longfunctie test. Ik zit ook in een paar Facebook groepen met mensen die precies onze symptomen hebben. Hoe kunnen we dit bekend maken bij het publiek of op zijn minst meer onderzoek doen voor mensen zoals wij? Ze hebben zelfs de lokale nieuwszenders benaderd, maar geen reactie. We hebben het allemaal gemeld bij VAERS en Pfizer, zonder antwoord. Ik kan niet doorgaan in dit tempo. Ik ben psychotherapeute en ik ben de hele dag op video om mensen te helpen en ik moet steeds naar de videobox kijken om te zien of ik Bell’s Palsy heb, want ik voel dat de linkerkant van mijn gezicht zwak is worden! Ik heb twee jonge kinderen onder de 10 jaar die zwaar getroffen zijn door de pandemie, en nu moeten zij hun moeder zo zien worstelen, niet wetend hoe lang deze symptomen zullen aanhouden… Ik ben er kapot van. Mijn gezin is al meer dan een jaar praktisch het huis niet uit geweest, en mijn man en ik hebben net geprobeerd het juiste te doen door ons te laten vaccineren, en nu dit… kunt u op de een of andere manier helpen om meer aandacht voor deze kwestie te krijgen? Ik zou alle wijze woorden zeer op prijs stellen.

Dr. Kathleen Meunier

Mijn zorg is de mogelijkheid die in veel medische artikelen wordt genoemd, namelijk de theoretische mogelijkheid dat het mRNA-vaccin ernstige gevolgen kan hebben, zoals auto-immuunziekte jaren na inenting. Ik heb zelf een auto-immuunziekte. Het kan een grote invloed hebben op de kwaliteit van het leven. Ik vind het onethisch dat het publiek niet echt openhartig wordt geïnformeerd en daardoor geen weloverwogen beslissing kan nemen. Verklaringen aan de media worden zorgvuldig geformuleerd om de lezer te misleiden en een onnauwkeurige maar geruststellende conclusie te trekken. Bijvoorbeeld door te zeggen dat het vaccin ziekten voorkomt met een werkzaamheid van 95% (d.w.z. symptomen), wetende dat de meerderheid zal denken en ook dacht dat de verklaring betekende dat het vaccin 95% van de infecties voorkomt. Dat is onethisch. Het is een schending van vertrouwen. Ik geloof in de waarde van vaccins. Ik geloof ook dat het opzettelijk misleiden van mensen verkeerd is. Het doel heiligt de middelen niet.

Lees meer reacties of geef zelf commentaar hier.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...