‘Autopsie op gevaccineerde bewijst dat mRNA en spike proteïnen zich naar alle organen verspreiden’

—————————————————————————————————————————————–

Infectieziekten specialist: ‘Dit is een wereldwijde tijdbom: uiteindelijk zal IEDERE gevaccineerde last krijgen van schadelijke gevolgen’

—————————————————————————————————————————————–

De maandenlang volgehouden leugen dat de Covid-19 vaccinaties enkel in het spierweefsel blijven, werd al in diverse wetenschappelijke studies definitief ontmaskerd. Nu zou ook uit een autopsie op een overleden gevaccineerde zijn gebleken dat de genetische mRNA instructies zich – net als het spike-proteïne dat door de vaccins wordt aangemaakt – inderdaad door het hele lichaam naar alle organen verspreiden. Een geschokte infectieziektenspecialist uit New Jersey, die uit angst voor represailles niet bij naam wil worden genoemd, reageerde dat ‘dit betekent dat uiteindelijke IEDERE gevaccineerde schadelijke bijwerkingen’ zal krijgen. En omdat gevaccineerden door dit mRNA in permanente ‘spike fabrieken’ zijn veranderd, zullen die gevolgen hoogstwaarschijnlijk onomkeerbaar zijn. ‘Dit is een wereldwijde tijdbom,’ is dan ook zijn conclusie.

De autopsie op een tegen Covid gevaccineerde zou de eerste in zijn soort zijn geweest, en bracht aan het licht dat bij de overleden 86 jaar oude man 24 dagen na zijn injectie in vrijwel al zijn organen ‘viraal RNA’ werd gevonden.

Geen Covid, negatieve test, daarna ADE veroorzaakt door fatale vaccin-virus combi

Na zijn eerste Pfizer shot op 9 januari kreeg de man almaar meer gezondheidsproblemen, waardoor hij na 18 dagen in het ziekenhuis moest worden opgenomen. Hij had echter geen klinische Covid symptomen, en ook zijn test was negatief. In het postmortem rapport staat dan ook dat er ‘geen morfologische veranderingen als gevolg van Covid’ in zijn lichaam werden aangetroffen.

De medische autoriteiten zeggen dat de 86 jarige alsnog Covid opliep via een andere patiënt op de zaal, maar de autopsie bewijst dus dat de schade aan zijn organen al vóór zijn opname werd aangericht. Dat laat feitelijk maar één oorzaak over: het vaccin. En toen de man in het ziekenhuis inderdaad alsnog besmet werd, had hij geen schijn van kans, en kreeg hij een ADE (Antibody Dependent Enchancement) reactie, waar tal van onafhankelijke wetenschappers (zoals professor Pierre Capel) en experts al maanden voor waarschuwen.

Virus-RNA gecreëerd door vaccin-mRNA?

‘Het vaccin kon het virus er niet van weerhouden in ieder orgaan te dringen,’ schrijft de Amerikaanse radio presentator Hal Turner. Er is evenwel nog een andere mogelijke verklaring: dat ‘virale RNA’ is in realiteit gecreëerd door het vaccin-mRNA.

Tenslotte coderen alle in het Westen toegelaten vaccins het lichaam om het spike-proteïne van het (veronderstelde) virus aan te maken. Uit een recente Pfizer studie in Japan bleek dat enkel dit spike proteïne – dat opzettelijk is aangepast om zich beter aan de menselijke ACE2 receptoren te kunnen binden – verantwoordelijk is voor alle gezondheidsschade, en zich na vaccinatie door het hele lichaam verspreidt, ook naar de hersenen, zoals ook in een recente Nature Neuroscience studie werd aangetoond.

Samenvattend luidt de logische gevolgtrekking:

* als het lichaam vol zit met ‘viraal RNA’, waardoor de patiënt zou zijn overleden

* en het staat vast dat enkel het spike-proteïne het gevaarlijke onderdeel van het virus is

* en de mRNA vaccins instrueren het menselijke lichaam om juist dat spike proteïne aan te maken

* en wel zo, dat het zich nog beter aan de menselijke cellen hecht dan het virale spike proteïne

* dan is de patiënt dus overleden als gevolg van een ADE ontstaan door dat spike proteïne

* dat (vooral) van het vaccin afkomstig moet zijn, want hij had géén Covid-19 toen hij 18 dagen na zijn vaccinatie met gezondheidsklachten werd opgenomen.

Mensen die anderen en zichzelf nog steeds voorhouden dat ze ‘al maanden geleden zijn gevaccineerd en nergens last van hebben’, moeten tevens bedenken dat de gevolgen van deze opzettelijke DNA veranderingen goed te vergelijken zijn met kanker: dat kan zich heel snel ontwikkelen, maar ook heel traag. Alleen: als het er eenmaal zit, gaat het nooit meer uit zichzelf weg.

Hebben de vaccins reeds invloed op beoordelingsvermogen?

‘Moeten bedenken’, schreef ik zojuist. Maar kunnen sommige gevaccineerde mensen dat nog wel? Ik kreeg een bericht van een contact die schreef dat hij wanhopig had geprobeerd om twee van zijn vrienden van het vaccin af te houden. Tevergeefs. Beide vrienden lieten zich toch vaccineren; de één heeft er nu constant last van dat zijn hart op hol slaat, de ander moest met ernstige trombose in het ziekenhuis worden opgenomen (geanonimiseerde info met toestemming gepubliceerd).

En u raadt het al: betrokken artsen verklaarden zelfs nog vóór diagnose en onderzoek dat het onmogelijk aan het vaccin kon liggen. En de slachtoffers geloofden dit bizar genoeg nog ook. Het is natuurlijk speculeren, maar is dat niet meer logisch kunnen nadenken, geen goede beoordelingen meer kunnen maken, het geen conclusies meer kunnen of willen trekken, wellicht het gevolg van een hersenbeschadiging als gevolg van diezelfde vaccins?

‘Wereldwijde tijdbom’

Een infectieziekten specialist in New Jersey zei enorm geschrokken te zijn toen hij het autopsie rapport had gelezen. ‘Mensen denken dat slechts een minderheid last krijgt van bijwerkingen van het vaccin. Gebaseerd op dit onderzoek betekent dit dat uiteindelijk iedereen bijwerkingen zal krijgen, want deze spike proteïnen binden zich overal in je lichaam aan ACE2 receptoren.’

‘Dat mRNA had op de injectieplek moeten blijven, maar dat gebeurt niet. Dat betekent dat de spike proteïnen die door het mRNA worden gemaakt eveneens in ieder orgaan zullen komen. En we weten dat het dit spike proteïne is dat de schade aanricht.’

‘Dit is een wereldwijde TIJDBOM.’ (1)

 

Xander

(1) Hal Turner Radio Show

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...