Mexicaans programma bewijst per ongeluk Covid Vaccin Magneet Theorie terwijl men het probeert te ontkrachten

Een Mexicaans nieuwsprogramma probeerde de virale “magneetuitdaging” van het Covid-19-vaccin te ontkrachten toen ongewild een metalen voorwerp aan een gevaccineerde persoon bleef kleven, bericht infowars.com.

In de uitzending legt een tv-arts het fenomeen uit dat viraal gaat op social media waarbij metalen voorwerpen worden gemagnetiseerd en op de injectieplaatsen van het Covid-19 vaccin blijven plakken.

“Maar waarom gebeurt dit?”, vraagt Sale el Sol showpresentator na het zien van een video van een vrouw die een telefoon aan haar arm plakt.

“Ik weet het niet”, zegt Dr. Pepe, “maar laten we eens kijken of het bij mij gebeurt”.

Wanneer een metalen voorwerp niet aan zijn injectieplaats blijft kleven, vraagt ​​hij gevaccineerde mensen om hem heen om zich aan te melden voor het experiment.

De lepel blijft niet plakken bij een vrouw en twee mannen, maar de arts is verbijsterd wanneer deze wel blijft plakken bij een vierde vrijwilliger.

“Ja, dat is merkwaardig”, zegt de dokter, en laat de presentator het experiment ook proberen.

Opnieuw blijft de lepel plakken op de plaats waar de man het vaccin heeft ingespoten gekregen. Dr. Pepe test vervolgens of een mobiele telefoon aan de injectieplaats blijft kleven, wat inderdaad het geval is.

“Eerlijk gezegd, weet ik het niet,” zegt Dr. Pepe, niet in staat om een verklaring voor het fenomeen te bedenken.

Voeg de video toe aan de groeiende hoeveelheid bewijsmateriaal waaruit blijkt dat dit bizarre verschijnsel zich voordoet bij de gevaccineerde bevolking.

 

 


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...

KATS