Uroloog ziet tekenen van onvruchtbaarheid en prostaatkanker bij gevaccineerde mannen

Een uroloog uit Palm Beach County in Florida waarschuwt dat coronavaccins kunnen leiden tot een verhoogde PSA-waarde. Normaal gesproken kan dat een teken zijn van prostaatkanker of onvruchtbaarheid.

Uroloog Diego Rubinowicz zei tegen zender CBS 12 dat sommige mannen die recentelijk het experimentele vaccin hebben genomen, ‘onterecht’ een verhoogde PSA-waarde hebben. Hij heeft patiënten gehad die zes weken na vaccinatie nog steeds verhoogde waardes hadden. Toen de arts deze patiënten enkele weken later testte, waren hun waardes weer ‘normaal’.

Nog altijd een stuk hoger dan normaal

De PSA-waarde van een anonieme patiënt steeg in een maand tijd van 0,4 naar 3,4. Enkele weken later zakte de waarde naar 1,5, nog altijd een stuk hoger dan normaal.

Dr. Rubinowicz zei dat hij mensen niet afraadt om het coronavaccin te nemen, maar dat hij ze alleen wil informeren over mogelijke bijwerkingen. Hij adviseert mensen om pas enkele weken na coronavaccinatie hun PSA-waarde te laten meten.

Wat zijn de effecten?

De vraag is nu wat de effecten van deze bijwerking zijn en of de waardes bij alle patiënten weer terugkeren naar normaal. CBS 12 meldde dat verhoogde PSA-waardes vaak worden gezien bij mannen met prostaatkanker. Verslaggeefster Lena Salzbank beweerde dat de vaccins ‘veilig zijn’ en dat ‘bijwerkingen extreem zeldzaam zijn’.

[Infowars]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...