Kinderoffers en bedrog in de tijd van de Covidianen

Als de Azteken onherkenbaar vreemd lijken voor de moderne geest, kan het zijn dat de moderne geest zichzelf niet herkent in de Azteken. We kunnen de Azteken niet begrijpen omdat we onszelf niet willen begrijpen” – John Gray, The Soul of the Marionette

In zijn magnifieke boek Conquistador: Hernan Cortes, King Montezuma and the Last Stand of the Aztecs, beschrijft historicus Buddy Levy de reactie van Montezuma op de komst van de Spanjaarden:

Nadat zijn priesters een dozijn kinderen hadden geofferd, in de overtuiging dat het voortbestaan van het universum van hen afhing, knielde Montezuma voor flakkerend haardvuur en bad om visie, om de waarheid.

Toen Montezuma Cortes binnenliet in het heiligdom en getuige was van taferelen die geen Europeaan ooit had gezien, walgde Cortes ervan. Hij verklaarde de Azteekse afgoden ‘geen goden, maar duivels’. Montezuma was uitdagend: “Wij beschouwen ze als zeer goed. Zij geven ons gezondheid, regen, oogsten en weer, vruchtbaarheid en alle overwinningen die wij wensen. Wij zijn dus verplicht hen te aanbidden en aan hen te offeren … Zeg niets meer tegen hen”.

Op 3 juni keurde de Britse MHRA (Medicines and Healthcare products Regulatory Agency) het gebruik goed van het Pfizer-BioNTech Covid-19 “vaccin” bij kinderen van 12-15 jaar. Volgens het BMJ zijn er slechts acht kinderen opgenomen in de officiële gegevens over sterfgevallen door Covid, allemaal met bekende ernstige reeds bestaande aandoeningen, schrijft Michael Driver.

Als we de 5 miljoen 12- tot 15-jarigen in dit land “vaccineren”, zullen tientallen, mogelijk honderden, als direct gevolg daarvan sterven. En dat allemaal voor een ziekte die voor hen geen enkele bedreiging vormt en waarvoor geen enkel voorbeeld in de hele wereld bestaat van een kind dat Covid aan een leraar in de klas heeft doorgegeven.

Aan welke goden offeren we deze kinderen op? De god van de ‘Gezondheidsveiligheid’? De Azteken kozen de kinderen uit om te offeren. Die van ons zullen willekeurig uit de bevolking komen. Maakt dat het beter? Zijn we vrijgesproken omdat het een gevolg is van onze naïviteit? Welk bijgeloof heeft onze bevolking zo in vervoering gebracht dat we de rituelen van een uitgestorven beschaving naspelen? Het bijgeloof dat het vaccin een soort wondermiddel is? Kan iemand die dit leest geloven dat ik net deze paragraaf heb getypt?

We zijn allemaal misleid door de politici, de media en de farmaceutische bedrijven. De truc is het door elkaar halen van het absolute en het relatieve risico in de hoofden van de bevolking. Zoals bij alle grote zwendels is het bedrog duidelijk zichtbaar, maar het publiek wil het niet zien. Volgens mij is een van de redenen dat we te maken hebben met wiskunde en die is niet onmiddellijk gemakkelijk te begrijpen. Als de wiskunde niet eenvoudig is, zitten we op vrijdagmiddag weer in het laatste uur en schakelen we gewoon uit. Ik maak mezelf op voor een enorme val door te proberen de gehate wiskunde te vereenvoudigen en de oplichting bloot te leggen:

In een wereld waarin ik £1 heb en jij £2, ben jij ‘relatief’ 100 procent beter af dan ik, maar ‘absoluut’ is geen van ons rijk. ‘Relatief’ telt in de steekproef van u en mij, ‘absoluut’ als we in de gehele wereldbevolking leven.

De farmaceutische bedrijven beweren dat hun vaccins voor 95 procent werkzaam zijn. Zij noemen echter een relatieve en geen absolute werkzaamheid. Het is hetzelfde principe als in het eenvoudige voorbeeld hierboven, net als in de echte wereld, waar het grotendeels irrelevant is dat jij een pond meer hebt dan ik. Als u een vaccin neemt met een absolute werkzaamheid van ongeveer 1 procent, bent u niet veel meer beschermd dan ik. Beide cijfers zijn afkomstig van de feitelijke klinische proeven die door de farmaceutische bedrijven zijn ingediend.

Als ik miljarden (biljoenen?) ga verdienen, op welk getal moet u zich dan richten? De 95 procent of de 1 procent? Bedrog is zo oud als de vroegste levensvormen. Het verschil hier is dat het bedrog wordt uitgevoerd op de hele planeet, en we zijn allemaal de doelwitten.

Terug naar John Gray: “Beschaving en barbaarsheid zijn geen verschillende soorten samenlevingen. Ze worden aangetroffen – in elkaar verstrengeld – wanneer mensen samenkomen”. Dit is waar, of de beschaving nu Azteeks of Covidiaans is. Een toekomstige historicus kan het bijgeloof van de Azteken vergelijken met dat van de Covidianen. De belachelijke mondkapjes, de ondoeltreffende lockdowns, de sekte-achtige gehoorzaamheid aan het gezag. Het is bijna te perfect dat de Azteekse adel zich identificeerde door met een bloem onder de neus te lopen.

De mens is de enige soort die doodt in de jacht op utopieën, waarvan de meest absurde is dat we buiten de natuur kunnen bestaan en de positie van elk molecuul in het heelal of elk virus op de planeet kunnen controleren. Een utopie waarin we geen risico’s lopen als we onze huizen verlaten. Dit is net zo’n waanidee als het magische denken van de Azteken. Bijna de gehele bevolking van het Westen is misleid tot de aanbidding van een valse god die mensenoffers eist. Wil Boris Johnson, vijfhonderd jaar na het einde van de kinderoffers in Mexico, bekend staan als de Montezuma van de 21e eeuw?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...

KATS