Immunoloog verandert in shock van mening

Het Italiaanse dagblad Corriere Della Serra meldde donderdag: de 18-jarige Camilla Canepa is op 25 mei met het vaccin van AstraZeneca tegen COVID-19 ingeënt. Na zeven dagen lijden stierf de jonge vrouw, die meerdere hersentrombose had opgelopen, na een spoedoperatie aan een hersenbloeding. Een 34-jarige vrouw ligt nog op de intensive care. Zij had ook meerdere hersentrombose opgelopen na haar AstraZeneca vaccinatie. Het Openbaar Ministerie onderzoekt de zaak, maar dat helpt de getroffenen niet echt, bericht report24.news.

De Italiaanse immunoloog Manetto Bassetti, die eerder een fervent voorstander was van het vaccin van AstraZeneca en critici beschuldigde van “psychose”, is nu geschokt van gedachten veranderd. Hij heeft de hoge gezondheidsraad CTS gevraagd te beslissen of het vaccin in het algemeen uit de handel moet worden genomen. Meer bepaald twijfelt de deskundige nu aan vectorvaccins.

Vergeet dat nooit: Factcheckers hebben bloed aan hun handen!

Wat er ook gebeurt in de komende maanden en jaren, denk altijd terug aan degenen die de berichtgeving over bijwerkingen van vaccins bestempelden als nepnieuws, misleidend of vals. De medewerkers van de zogenaamde “factcheckers” hebben bloed aan hun handen en zullen de rest van hun leven met dit schuldgevoel moeten doorbrengen. Hier is een recente “factcheck” door de George Soros mede-gefinancierde “Correctiv”.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...