De echte resultaten van het zogenaamde COVID-19 ‘vaccin’

Er komen nu berichten naar buiten over de echte resultaten van het zogenaamde COVID-19 ‘vaccin’. De cijfers lijken voor zich te spreken – De sterfgevallen rijzen de pan uit, schrijft halturnerradioshow.com.

Maandenlang heeft deze website lezers gewaarschuwd dat ze de prik NIET moesten nemen, omdat het zogenaamde ‘vaccin’ tegen COVID niet echt een vaccin is; het is boodschapper-RNA (mRNA) dat het DNA van mensen verandert.

In oktober 2020, lang voordat het ‘vaccin’ werd vrijgegeven, waarschuwde deze website lezers voor een feitelijk PLAN, onthuld door een liberaal lid van het Canadese parlement, dat dit hele COVID-gedoe in feite een ontvolkingsplan was en dat er sprake zou zijn van VERWACHTE massale sterfgevallen (artikel hier).

De distributie van vaccins begon op verschillende plaatsen vanaf 2021.

Ik had net een telefoontje met een van mijn vroegere collega’s uit Taiwan. De laatste keer dat we elkaar spraken was hij zo blij omdat het leven daar normaal was, bijna geen COVID, ze konden een normaal leven leiden, moesten alleen een mondkapje dragen bij het winkelen/bioscopen/concerten/etc.

VANDAAG? Datzelfde contact is bijna in paniek. Hij zei tegen me: “Het wordt waanzinnig; er is plotseling een gigantische toename van infecties, sterfgevallen, quarantaines, lockdowns, de hele mikmak!”

Ik heb de cijfers bekeken, en het is eigenlijk schokkend. De afbeelding hieronder toont het aantal geïnfecteerden, het aantal sterfgevallen en het aantal vaccinaties, in die volgorde, vanaf maart 2021 tot eergisteren, 9 juni 2021.

Ze begonnen met vaccineren in maart 2021, en de rest volgde:

Hier, van de Johns Hopkins University COVID website, zijn de resultaten:

Het aantal sterfgevallen stijgt letterlijk de pan uit en het valt direct samen met het aantal ‘vaccinaties’.

In het hierboven in paragraaf 3 gelinkte verhaal van oktober 2020 zei het parlementslid expliciet dat het aantal sterfgevallen plotseling de pan uit zou rijzen en dat dit “de schuld zou zijn van een mutatie, een variant” in plaats van de schuld te geven aan het vaccin.

Ik waarschuwde je de vaccinatie niet te nemen. Ik waarschuwde je dat veel van de mensen in leidende posities eigenlijk psychopaten zijn. Ik waarschuwde je dat veel van die “leiders” niet fout zijn, ze zijn KWAADAARDIG. Ik heb je expliciet gezegd “het kwaad is in opmars” maar sommige mensen denken dat ze zoveel slimmer zijn dan de rest van ons. Ze MOESTEN het gewoon toch doen. Kijk nu wat ze gedaan hebben.

Allemaal omdat ze niet wilden luisteren naar een… hoe noemden ze het ook alweer… “Samenzweringstheoreticus.” Nu zijn ze stervende.

ZIJ zijn zoveel slimmer. ZIJ weten het beter.

Het blijkt, dat ZIJ idioten zijn.

Oh, en de massa-media types die de mensen al maanden vertellen om “de prik te nemen” — hopelijk hebben ze hun eigen advies opgevolgd. De wereld zal een betere plaats zijn als zulke nuttige idioten uit de journalistiek verdwenen zijn.

Voor degenen onder u die de bron van de gegevens hierboven willen zien, u kunt ze krijgen, HIER.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...