Taiwan was verlost van corona, maar na start vaccinaties explodeert het aantal doden weer

Lid Canadese regering onthulde in oktober 2020 wereldwijde routekaart naar totalitair communisme waarin niemand nog iets bezit en iedereen verplicht gevaccineerd moet worden

—————————————————————————————————————————————–

(04.00) – Opnieuw een land dat een bijzonder zorgwekkende trend bevestigt: na de start van de Covid-19 vaccinatiecampagne explodeert in Taiwan het aantal zieken en doden. Hetzelfde gebeurde eerder in onder andere India, Chili en de Seychellen, waar meer (AstraZeneca) prikken werden uitgedeeld dan er mensen wonen, waarna er in 4 maanden tijd 146 keer meer doden vielen dan door corona vorig jaar. En zoals we al zo lang voorspellen weigeren de autoriteiten de vaccins als de oorzaak aan te wijzen, hoe overduidelijk het statistische verband ook is. Maar de ‘vaccins’ – excuus: experimentele genetische gentherapie/manipulatie – zijn nu eenmaal onaantastbaar en heilig verklaard, en dus wordt inderdaad beweerd dat het door een mutatie komt.

Taiwan was begin dit jaar verlost van corona. Er ging bijna niemand meer dood aan Covid-19, zieken waren er amper meer, en het leven keerde weer terug naar normaal – met uitzondering van de vermaledijde mondkapjes, want die moesten in publieke gelegenheden nog steeds worden gedragen. Naar de reden daarvan kan enkel worden gegist, want een medische was er niet.

Ondanks het feit dat het zoveelste luchtwegvirus dus onder controle was, begon de overheid toch met een massale vaccinatiecampagne. Die kwam halverwege maart maar heel langzaam op gang, maar vanaf mei schoot het aantal mensen dat zich met experimentele mRNA/DNA manipulatie liet injecteren, ineens fors omhoog.

EXACT op dat moment steeg ineens ook en het aantal ‘gevallen’ en doden explosief (officiële statistieken): (1)

Lid Canadese regering onthulde in oktober routekaart naar totalitair communisme

De Amerikaanse radio presentator Hal Turner haalt een open brief van oktober 2020 van een lid van de Canadese regering aan, die wij destijds eveneens hebben gepubliceerd. Hier nog eens de belangrijkste delen daaruit:

‘Ik wil u zeer belangrijke informatie geven. Ik ben een comité lid van de Liberale Partij van Canada. Ik zit in diverse comité groepen, maar de informatie die ik geef komt van het Strategische Plan Comité (dat wordt aangestuurd door de PMO).’ Dat is het bureau van de linksliberale premier Justin Trudeau, wiens parlement zichzelf inmiddels onbeperkte macht en een ongelimiteerde termijn zonder verkiezingen heeft gegeven zolang er nog sprake is van een ‘pandemie’. Trudeau, die in Nederland zijn ideologische evenbeeld heeft in D66, is daarmee de facto de eerste dictator van Canada geworden.

‘Ze hebben heel duidelijk gemaakt dat niets hun geplande uitkomst kan tegenhouden. De routekaart en doelstellingen werden door de premier opgesteld, en gaat als volgt:’ (geplande tijdsperiode: eind 2020 – eind 2021)

* ‘Voer geleidelijk tweede lockdown beperkingen in. Begin eerst met de grote stedelijke gebieden, en breidt deze dan uit;

* Verkrijg of bouw in iedere provincie in hoog tempo isolatie faciliteiten;

* Laat het aantal nieuwe ‘Covid gevallen’ en ‘Covid doden’ snel stijgen, zodat er geen voldoende testcapaciteit meer is;

* Complete en totale tweede lockdown in 2021, die veel strenger is dan de eerste in het voorjaar van 2020;

* Presenteer de GEPLANDE Covid-19 mutatie of ‘herinfectie’ met een tweede virus (mogelijk Covid-21 genoemd (of wellicht SARS-3 of MERS-CoV)), die leidt tot een DERDE golf met een veel hoger sterftepercentage en een nog hogere besmettingsgraad;

* De gezondheidszorg wordt overspoeld met Covid-19 / Covid-21 patiënten;

* DERDE lockdown met nog strengere maatregelen, zoals een volledige stop op AL het reizigersverkeer (tweede/derde kwartaal 2021);

* Voer het universele basisinkomen in (voor de tientallen miljoenen nieuwe werklozen die als gevolg van dit beleid permanent hun baan zullen kwijtraken. Dit UBI zal volledig digitaal zijn, en u enkel in staat stellen om in leven te blijven en TV te kijken);

* Aanvoerlijnen storten in, grote tekorten (winkels, supermarkten, online, etc.), grote economische instabiliteit, gevolgd door chaos, paniek en totale ontreddering;

* Zet het leger in, en richt op alle grote wegen checkpoints op. Reizen wordt permanent extreem beperkt (alleen met pas / toestemming). (Derde / vierde kwartaal 2021).’

Afhankelijk van de geopolitieke situatie kan de tijdlijn nog veranderen (zo kan 2021 ook 2022 of 2023 worden), maar ‘ons is verteld dat om deze feitelijke economische instorting op internationale schaal in gang te zetten, de federale regering de Canadezen een totale schuldenkwijtschelding gaat aanbieden.’ Maar die komt wel tegen een zeer hoge prijs: iedereen die er aanspraak op maakt geeft voorgoed alle rechten op alle vormen van eigendom op, en verplicht zich ertoe alle aangeboden vaccinaties te nemen.

Weigeraars zullen aanvankelijk voor onbepaalde tijd onder zeer strenge lockdown beperkingen moeten leven, en dus permanent thuis moeten blijven. Maar dat zal slechts een korte periode duren, want zodra de meerderheid van de burgers de ‘transitie’ (naar permanente slavernij onder een wereldwijd totalitair communistisch en transhumanistisch controlesysteem) hebben gemaakt, zullen ‘de weigeraars als een bedreiging voor de publieke veiligheid worden gekenmerkt, en verplaatst worden naar isolatie faciliteiten.’

Oftewel: naar concentratiekampen.

Aldaar zullen ze nog een laatste kans krijgen om alsnog ‘deel te nemen’ aan het programma en alle vaccinaties in zich te laten spuiten. Zo niet, dan zullen ze permanent opgesloten blijven, en zullen ze AL hun bezittingen en rechten verliezen. ‘Uiteindelijk impliceerde de premier dat deze hele agenda erdoor zal worden gedrukt, ongeacht of we het daar nu mee eens zijn of niet. En dit gebeurt niet alleen in Canada. Alle landen zullen vergelijkbare routekaarten en agenda’s hebben. Ze willen gebruik maken van de situatie om grootschalige veranderingen door te voeren’ (een financiële reset met IMF wereldmunt, de ‘Great Reset’, ‘Build Back Better’, VN-Agenda 2030, de ‘Green New Deal’).

Na de doelbewust in gang gezette economische instorting zullen velen van de tientallen miljoenen werkloos gemaakte systeemvolgelingen staan te dringen voor een BOA-Sturmabteilung bruinhemdenbaantje bij de overheid, waarna ze met niets ontziende wreedheid het bovenstaande scenario aan onwillige medeburgers gaan opleggen. Vrienden, buren, collega’s, gezins- en familieleden, studenten en scholieren zullen elkaar ‘voor het grotere goed’ verraden, en blij zijn dat de ‘bedreigingen voor hun gezondheid’ voorgoed zullen worden opgeruimd. (Zie ook: Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’) en Corona beleid scheurt families en vrienden uit elkaar, precies zoals in DDR werd gedaan).

Juist omdat de meeste mensen nog steeds weigeren te geloven dat dit nooit meer kan en zal gebeuren, dat wij tegenwoordig beschaafder zijn en nooit meer zulke wreedheden zullen (laten) begaan, dreigt het wéér te gaan gebeuren. Het enige dat dit hele proces, dit vooropgezette perfide plan nog kan stoppen is een massale bewustwording, gevolg door een massaal (maar ik herhaal: beslist geweldloos!) NEE.

 

Xander

(1) Hal Turner

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...