Steeds minder mensenrechten en steeds meer dictatuur!

(Door: “Elise Nijmegen”)

In heel Groot-Brittannië protesteren mensen tegen een wetsvoorstel dat recht inperkt, maar er zijn al twee andere wetten aangenomen die undercoveragenten toestaan misdaden te plegen en Britse troepen immuniteit te geven tegen oorlogsmisdaden. Deze nieuwe “anti-protestwet” zou ernstige beperkingen opleggen aan protesten en degenen die zich niet aan de strenge maatregelen houden. Volgens de voorgestelde wet kan het niet naleven van bevelen van politie resulteren in een boete van 2.500 pond.

De Covert Human Intelligence Sources (CHIS) Bill (bijgenaamd de Spy-Cops Bill) geeft undercoveragenten toestemming om misdaden te plegen door middel van een “Criminal Conduct Autorization”; dit omvat verkrachting, marteling, moord en andere geweldsmisdrijven.

Omdat Groot-Brittannië, net zoals de slappe hap politici in Nederland, willoos de bevelen opvolgt van de Verenigde Naties, het Wereld Economisch Forum en de WHO, het is één pot nat namelijk, is mijn denkwijze dat ook Nederland die kant opgaat aangezien, dat kunt u horen bij de BPOC, de leiding van de politie in Nederland, die dit soort praktijken schijnbaar al tot beleid heeft gemaakt, niet meer dan logisch…
(https://www.rt.com)

In Amerika hebben 34 van de 50 staten alle corona-maatregelen afgeschaft. Kijk, dat is logisch, aangezien dit mijns inziens de grootste mondiale medische fraude ooit betreft, deze covid-waanzin die enkel dient om Agenda 21 van de Verenigde Naties en de Great Reset van de zusterorganisatie van de VN, het WEF te ondersteunen. Iets dat naar mijn mening wereldwijd communisme betreft.
(dissident.one)

U heeft het vast gehoord dat Wouter Raadgever is opgepakt, omdat hij het verhaal deelt van Joost die satanistisch misbruik heeft overleefd. Net zoals Johan Seegers trouwens. En vele slachtoffers van Kinderdorp Neerbosch in Nijmegen. Hieronder een filmpje dat het één en ander duidelijk maakt en wees eerlijk, een rechtszaak omdat iemand de waarheid, de ervaringen van iemand die gruwelijke dingen heeft meegemaakt en die de dader heeft herkend als zijnde Jaap van Dissel, in het geheel niet een onbelangrijk man, deelt en daarom in de rechtbank moet verschijnen, is op zijn minst gezegd erg bijzonder. Het zou gewoon onderzocht moeten worden, de aangiftes zouden opgenomen moeten worden, de personen genoemd, die zouden mijns inziens onderzocht moeten worden. Ook omdat er vele getuigen zijn en vele (zelf)moorden in een klein gedeelte van Bodegraven.
(bitchute.com)

Persoonlijk heb ik er weleens moeite mee met die mensen die nog steeds geloven en niet onderzoeken, die geloven dat er een pandemie is, braaf hun muilkorf opdoen en zichzelf en hun familie naar aanleiding van een waardeloze en ook nog gevaarlijke test in quarantaine zetten. Mensen die zich zomaar een experimentele injectie laten inspuiten zonder er het fijne van te weten, en die ik slimmer had ingeschat voordat deze in mijn ogen coronahoax begon.

In onderstaand artikel wordt weer duidelijk dat er geen pandemie was, is of nog komt. Denk na, anders hadden al die vrijheidsstrijders, patriotten en wakkere geüniformeerden toch allang in het ziekenhuis gelegen of waren gestorven…
(herstelderepubliek.wordpress.com)

Alles draait om geld, controle en macht bij globalisten in de Nederlandse regering, die vergeten zijn waar het allemaal echt omgaat in het leven, die mijns inziens kinderen willens en wetens hun jeugd afnemen, ouderen contact met naasten ontzeggen, de boeren dwarszitten omdat Agenda 21 dat nu eenmaal dicteert, en al jarenlang de prioriteiten verkeerd hebben liggen. Ik mag hopen dat er geen links globalistisch/communistisch kabinet komt na de afgelopen verkiezingen, die met dezelfde fraudegevoelige stemcomputers zijn gedaan als in Amerika dus mijns inziens, als Trump terugkeert nadat de globalistenfraude is aangetoond, moeten er onmiddellijk nieuwe verkiezingen gehouden worden in Nederland. Bij voorkeur zonder leden van dictatoriale instituten  zoals de EU, de VN, het WEF of de WHO, die Agenda 21 nastreven, maar goed, dat is mijn mening…

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...