Spaanse en Russische airlines waarschuwen gevaccineerden niet in vliegtuig te stappen

Vliegreizen voor het gewone volk is de globalistische klimaat-vaccinsekte al jaren een doorn in het oog. Nu lijken er dan daadwerkelijk stappen te worden ondernomen om er onder het mom van ‘gezondheid’ en ‘veiligheid’ definitief een einde aan te maken.

—————————————————————————————————————————————–

Gevaccineerden hebben verhoogd risico op hersenbloeding of hartaanval – Europese piloten worden ondanks vaccinaties op hotelkamers opgesloten

—————————————————————————————————————————————–

Luchtvaartmaatschappijen in Spanje en Rusland zijn begonnen om gevaccineerde mensen te waarschuwen niet in een vliegtuig te stappen. Ze kunnen zelfs getroffen worden door een vliegverbod. De reden is dat gevaccineerde mensen in een drukcabine op grote hoogte een extra groot risico lopen op bloedpropjes (DVT: Deep Vein Thrombosis), en daardoor sneller een hersenbloeding of hartaanval kunnen krijgen.

De Amerikaanse CDC heeft op zijn website sowieso een algemene waarschuwing staan voor mensen die langer dan 4 uur met het vliegtuig reizen: ‘Jaarlijks reizen meer dan 300 miljoen mensen op lange-afstandsvluchten (doorgaans meer dan 4 uur). Bloedproppen, ook DVT (deep vein thrombosis) genoemd, kunnen een ernstige risico vormen voor sommige lange-afstandsreizigers… Iedereen die langer dan vier uur reist, of dat nu met het vliegtuig, de auto, de bus of de trein is, kan het risico lopen op bloedproppen.’

Einde aan bijna AL het reizen?

Dat daar nu ook de auto, de bus en de trein aan zijn toegevoegd (waarin géén drukcabines zijn) doet velen zich afvragen of de globalistische klimaat-vaccinsekte van plan is om onder het mom van ‘gezondheid’ en ‘het klimaat’ een einde te maken aan bijna AL het reizen (behalve voor zichzelf, natuurlijk).

Aanvankelijk was het de bedoeling om alleen gevaccineerden weer toegang tot internationale vluchten te geven. Nu blijkt dat zij dan juist een verhoogd risico lopen, rijst de vraag of het inderdaad niet van meet af aan de bedoeling was om een einde te maken aan minstens 90% van het vliegverkeer.

Piloten worden ondanks vaccinaties op hotelkamers opgesloten

Ondanks hun vaccinaties worden piloten en andere bemanningsleden in Europa na aankomst op een vliegveld direct op een hotelkamer opgesloten. In de meeste gevallen mogen ze de luchthaven niet verlaten. In maart deed het Europese Agentschap voor de Veiligheid van de Luchtvaart (EASA) de aanbeveling dat ook gevaccineerde piloten minstens twee dagen in quarantaine moeten voordat ze aan boord gaan.

Aangezien gevaccineerde piloten veel langer ‘in de lucht’ doorbrengen en zij dus een nog groter risico lopen, rijst de vraag of vliegreizen niet permanent onveiliger zijn geworden.

Australische airlines ontkennen dat er groter risico is

De Amerikaanse econoom Martin Armstrong schrijft een vriend te hebben die zich tegen Covid liet vaccineren, en daarna een bloedpropje kreeg dat hij operatief moet laten verwijderen.

Volgens de UK Evening Standard is het risico voor gevaccineerden en ongevaccineerden gelijk. Australische airlines beweren dat het helemaal niet waar is, en je gewoon kunt vliegen als je gevaccineerd bent. ‘Natuurlijk zijn zij niet geïnteresseerd in de veiligheid van mensen,’ reageert Armstrong. ‘Ze willen alleen overeind blijven. Er zijn geregistreerde doden door bloedpropjes nadat mensen gevaccineerd werden, zonder te vliegen. Anderen hebben ontdekt dat Covid doden vaak bloedproppen hadden.’

‘Politici zullen hun fouten nooit toegeven; er is niemand meer over die we kunnen vertrouwen’

‘Net als met alles rond Covid is er geen echte harde informatie. Die zullen we waarschijnlijk ook niet krijgen, want de overheid drukt het vaccin erdoor. Politici zullen NOOIT hun fouten toegeven, ongeacht hoeveel mensen er sterven. Ze kunnen niet worden vervolgd, want zij controleren het hele (gerechtelijke) proces, en ook de media helpen niet mee.’

Armstrong schrijft dat hij liever normaal blijft. ‘Als ik nooit meer mijn huis hoef te verlaten – prima. Ik heb sowieso genoeg van deze gestoorde wereld. Ik zal geduldig wachten op de paddenstoelwolk die de bedreiging voor de mensheid verwijdert en het signaal geeft dat het allemaal voorbij is. Er is bij de autoriteiten simpelweg niemand meer over die we nog kunnen vertrouwen.’

Xander

(1) Armstrong Economics
Afbeelding: ThePixelman ,Pixabay

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...