Schadelijke gevolgen van het spike-eiwit stelt vaccinatie-dogma dringend in vraag

Het is niet alleen het virus zelf dat (naar verluidt) muteert, maar ook de verhalen rond het ontstaan ervan en het effect op mensen. Na anderhalf jaar te hebben aangenomen dat Covid-19 een longziekte was, wordt ons nu verteld dat we te maken hebben met een vasculaire ziekte: Erger dan de ziekte: wetenschappelijk artikel van MIT toont angstaanjagende risico’s van Covid-vaccins aan! van 5 juni 2021. Het artikel verwijst naar een studie van 31 maart, waarop hieronder dieper wordt ingegaan.

Tot nu toe – zo werd ons verteld – gaat het om een nieuw virus dat behoort tot de Corona-familie van virussen en dat Severe Acute Respiratory Syndrome – of eenvoudiger – ernstige ademhalingsziekte en/of longontsteking veroorzaakt. De sleutelrol wordt gespeeld door het spike-eiwit van het virus, dat zich aan menselijke cellen kan hechten, waardoor het virus in ons lichaam effectief en gevaarlijk kan zijn. Maar nu hebben wetenschappers – volgens de studie van 31 maart – ontdekt dat het spike-eiwit zelf – dat wil zeggen het “dockingssysteem” – reeds op cellulair niveau vaatstelsels beschadigt en aantast.

Vitale endotheelfuncties kritisch aangetast

SARS-CoV-2 spike-eiwit schaadt endotheelfunctie door ACE 2 (Angiotensine-converterend enzym 2) te down-reguleren. SARS-CoV-2 Spike Protein Impairs Endothelial Function via Downregulation of ACE 2 | Circulation Research (ahajournals.org).

De bevindingen van dit werk: met behulp van een “pseudovirus” (een niet-actief virus, maar uitgerust met de “kroon” en de typische spike-eiwitten van het “echte” virus) werden in het laboratorium en ook bij dieren experimenten uitgevoerd. Het bleek dat het spike-eiwit de cellen beschadigt door binding aan het Angiotensine-converterend enzym 2 (ACE 2). Het enzym zelf wordt door de longen aangemaakt, maar is ook in vloeibare vorm bij de mens aanwezig. Binding met het spike-eiwit verstoort echter de moleculaire signalering van ACE2 naar mitochondriën, de organellen die energie voor cellen produceren. Uiteindelijk sterft de cel door te weinig toevoer.

Het endotheel is een bekleding van de binnenwanden van bloedvaten die een aantal belangrijke endotheelfuncties vervult:

  • Uitwisseling van stoffen tussen weefsel en bloed
  • Regeling van bloeddruk en vasculaire musculatuur
  • Remt of activeert stollingsprocessen van het bloed
  • Moduleert het oplossen van trombose in het organisme
  • Speelt een belangrijke rol bij ontstekingsprocessen
  • Markeert het weefsel waar witte bloedcellen actief moeten worden om infecties te bestrijden
  • Heeft een belangrijke functie bij de vorming van nieuwe bloedvaten

Longschade door spike-eiwitten

Een ander verslag komt tot een soortgelijke conclusie:
Spike-eiwit van SARS-CoV-2-Virus alleen al kan Schade aan Longen Veroorzaken
Spike Protein of SARS-CoV-2 Virus Alone Can Cause Damage to Lungs (contagionlive.com)
– 27 April 2021, Killian Meara

Citaat:

Reeds blootstelling aan een segment van het virale spike-eiwit vertoont COVID-19-achtige symptomen en veroorzaakt longschade die vergelijkbaar is met die van mensen die lijden aan Covid-19.

Uit een recente studie van onderzoekers van het Frank Reidy Research Center for Bioelectrics aan de Old Dominion University blijkt dat blootstelling aan het spike-eiwit van het SARS-CoV-2-virus symptomen kan veroorzaken die lijken op die van COVID-19 en de longen kan beschadigen.

“Onze resultaten tonen aan dat het SARS-CoV2 spike-eiwit longschade veroorzaakt, zelfs zonder de aanwezigheid van een intact virus”, zei Pavel Solopoy, onderzoekshoofd aan het Frank Reidy Research Center for Bioelectrics aan de Old Dominion University. “Dit tot nu toe onbekende mechanisme kan symptomen veroorzaken voordat er substantiële virale replicatie plaatsvindt”.

Voor de studie injecteerden de onderzoekers genetisch gemodificeerde muizen met een segment van het SARS-CoVC-2 spike-eiwit en een andere groep muizen met zoutoplossing. Het team analyseerde vervolgens de reacties die de muizen na 72 uur hadden. Uit de resultaten van de studie bleek dat de muizen die met het spike-eiwit waren geïnjecteerd symptomen ontwikkelden die verband hielden met COVID-19, waaronder ernstige ontsteking, een toevloed van witte bloedcellen in hun longen, en tekenen van een cytokinenstorm. De muizen die alleen de zoutoplossing kregen, bleven normaal.

“Deze resultaten tonen aan dat de genetisch gemodificeerde muis, samen met slechts één segment van het spike-eiwit, kan worden gebruikt om SARS-CoV-2 longschade te bestuderen”, zei Solopov. “We kunnen dit ‘gereedschap’ gebruiken om een beter begrip te ontwikkelen van hoe het spike-eiwit longsymptomen veroorzaakt – zelfs zonder het intacte virus – om nieuwe doelen en therapeutica voor COVID-19 te ontwikkelen”.

Dr. Sherri Tenpenny: “Dit is een perfect ontworpen moordmachine”

Op 10 mei berichtte Frontnieuws over een interview met Dr. Sherri Tenpenny, Dr. Sherri Tenpenny: “Dit is een perfect ontworpen moordmachine,” waarvan de inhoud goed aansluit bij het onderwerp:

“Wanneer boodschapper-RNA ( mRNA – een sequentie van het Covid-19 virus) wordt geïnjecteerd, begint het menselijke cellen te programmeren om het spike-eiwit te produceren. (Een spike-eiwit, is een glycoproteïne die uit de virale envelop steekt. Het stelt het virus in staat zich te binden aan geschikte receptoren van zijn geprefereerde gastheercel.)

Het National Institutes of Health (NIH) vecht nu met Moderna over patentrechten, omdat je geen patent kunt nemen op iets dat in de natuur voorkomt, dus moesten zij het spike-eiwit manipuleren, om het te kunnen patenteren en vervolgens een antilichaam tegen het spike-eiwit te maken.

Wel, dit anti-spike proteïne antilichaam is dodelijk. Het is absoluut dodelijk. En bij de eerste drie documenten die ik doornam, ontdekte ik dat een van de dingen die het spike-eiwit doet, is dat het longweefsel direct aanvalt en het afbreekt.

Het tweede dat het doet is het remmen van je M2 macrofagen, die je anti-inflammatoire macrofagen zijn, dus je krijgt cytokine storm [fatale immuunreactie, red.] en je sterft.

Het derde is dat wanneer dat boodschapper-RNA naar binnen gaat en een antilichaam maakt tegen het spike-eiwit, het zich er losjes aan bindt, het meeneemt naar een cel en permanente replicatie veroorzaakt. Dus het is alsof je een “aan” knop hebt zonder “uit” knop. Je zorgt er constant voor dat dit kleine stukje eiwit meer spike-eiwitten ontwikkelt, meer vernietiging veroorzaakt”.

Is het vaccin even gevaarlijk als het virus zelf?

Aangezien het spike-eiwit zelf het longweefsel aantast (volgens de bovenstaande studie en het rapport), volgt hieruit dat het vaccin vanuit zijn concept even gevaarlijk is als het virus zelf. Dit komt omdat het mRNA een segment van het virus is dat wordt gebruikt als bouwsteen voor de antilichamen – en dit segment is blijkbaar voldoende om het longweefsel te beschadigen, zoals Dr. Solophy (zie boven) heeft uitgelegd. En zo worden bijwerkingen van vaccins opeens de norm.

Amerikaanse overheid heeft via patenten invloed op Big Pharma

De Amerikaanse overheidsinstelling NIH (National Institutes of Health) speelt een leidende rol bij de ontwikkeling van de mRNA-technologie – en dus ook bij het principe van mRNA-vaccins.

Dit artikel van het tijdschrift “CommonDreams” van 23 april 2021 geeft hier informatie over: NIH Scientist Who Developed Key Vaccine Technology Says Patent Gives US Leverage Over Big Pharma | Common Dreams News

Citaat:

Dr. Barney Graham, adjunct-directeur van het NIH’s Vaccine Research Center, zei deze week in een interview met de Financial Times dat “vrijwel alles wat uit de onderzoekslaboratoria van de overheid komt een niet-exclusieve licentie-overeenkomst is, zodat het niet door een bepaald bedrijf kan worden geblokkeerd”.

Als onderdeel van het team van wetenschappers dat in 2016 (!) de spike-eiwittechnologie ontwikkelde die werd gebruikt in de zeer krachtige mRNA-vaccins, vertelde Graham aan de Financial Times dat “een van de redenen” dat hij bij het NIH ging werken was “om overheidsgeld te kunnen inzetten voor het oplossen van volksgezondheidsproblemen”.

Terwijl Pfizer’s partner BioNTech de technologie van de Amerikaanse regering in licentie heeft gekregen en royalty’s betaalt, heeft Moderna dat niet gedaan – en de Biden-regering heeft niet getracht het octrooi af te dwingen. Volgens onderzoekers van de rechtenfaculteit van de New York University zou Moderna – waarvan het vaccin is ontwikkeld met behulp van een massale infusie van overheidsgeld – een schadevergoeding van meer dan 1 miljard dollar moeten betalen als de VS zou besluiten de farmaceutische reus aan te klagen, die tot dusverre de meeste doses aan rijke landen heeft verkocht.

Andere bronnen over dit fragment:
Rich Countries Signed Away a Chance to Vaccinate the World – The New York Times (nytimes.com)
CDC Real-World Study Confirms Protective Benefits of mRNA COVID-19 Vaccines | CDC Online Newsroom | CDC

Kan het immuunsysteem synthetische spike-eiwitten aan?

Als men aanneemt, zoals Dr. Tenpenny doet, dat men niets kan patenteren wat in de natuur voorkomt, dan zou dit betekenen dat het NIH een patent in handen heeft dat reeds een gewijzigde variant van het Covid-19 virus als basis voor onderzoek heeft gebruikt – en er dus een spike-eiwit in de wereld is gebracht dat voordien niet bestond. Een dergelijk spike-eiwit zou door het immuunsysteem nauwelijks kunnen worden bestreden, zelfs indien het instructies bevatte voor de bouw van het antilichaam.

Ook is het zo dat volgens de postulaten van Koch het oorspronkelijke virus tot op heden niet is geïsoleerd, hetgeen erop zou kunnen wijzen dat het om een door de mens gemodificeerd, gepatenteerd organisme gaat. Frontnieuws presenteerde onlangs het artikel: Het denkbeeldige en theoretische virus dat als gesel van de mensheid misbruikt wordt, gezondheidsautoriteiten werden ondervraagd, geen enkele kon een zuivere isolatie van een SARS-CoV-2 bewijzen.

Nu mogen we helemaal opnieuw nadenken – wat voor pandemie is/was hier aan de gang? Is het werkelijk mogelijk de hele mensheid in gevaar te brengen door dit soort experimenten en octrooien? Of staat er hier een heel ander doel op de voorgrond? Verdere speculaties hierover zijn bijvoorbeeld te vinden in dit artikel Was de hele pandemie voor het vaccin?

Het vaccinatie-dogma in twijfel trekken

Het dogma van de absoluut noodzakelijke vaccinatiegraad zou dringend ter discussie moeten worden gesteld. Er is ook genoeg ander bewijs hierover:
Dr. Roger Hodkinson waarschuwt: het spike-eiwit van het COVID-19 vaccin kan onvruchtbaarheid veroorzaken
De vele manieren waarop COVID-vaccins uw gezondheid kunnen schaden


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...