Laten we de Covid-hysterie beëindigen: Van de VS tot Frankrijk verdwijnt de epidemie

(Door: Dr. Gérard Delépine – Vertaling: E.J. Bron)

Sinds 17 maanden regeren onze politieke leiders en de media met de angst. Catastrofe-voorspellingen worden als realiteiten voorgesteld, het aantal sterfgevallen, dat aan Covid wordt toegedicht, wordt elke dag geregistreerd, en daarna, als ze niet meer talrijk genoeg is, wordt het aantal “gevallen” geregistreerd, wat de mensen doet geloven dat ze ziek zijn. Als dat niet volstaat, zwaaien ze met varianten die ons zullen overweldigen. Deze zorgvuldig in stand gehouden paniek heeft het gewetenloze leiders toegestaan om zonder de geringste schaamte vrijheid-vijandige maatregelen, “de pseudo-Covid-dictatuur”, door te drukken en antisociale wetten aan te nemen.

 

We zouden er mee moeten ophouden om bang te zijn. Als we naar de feiten kijken, alleen maar de bewezen feiten, die aantonen dat de epidemie in de VS sinds 6 maanden en in Europa sinds twee maanden gestopt is, wat de zogenaamde sanitaire maatregelen nog absurder maakt, die ons verstikken en alleen maat tot doel hebben om ons ertoe te brengen experimentele pseudo-vaccins te accepteren, die niet zeer effectief en gevaarlijk zijn.

De epidemie heeft de VS sinds januari verlaten, maar de media praten er niet over

Als je kijkt naar de door de WHO gepubliceerde curve van de besmettingen, dan zie je dat het aantal dagelijkse besmettingen sinds januari 2021 met 93% is gedaald. Dit bijna volledige verdwijnen van nieuwe infecties is daarentegen niet tot de vaccinatie te herleiden, wat de media ons willen doen geloven. Het begon toen nog geen enkele Amerikaan beide doses van het vaccin had gekregen en slechts minder dan 5% de eerste dosis had gekregen. En dit versnelde zich in februari en maart, toen het vaccinatiecijfer onder 20% lag en de vaccinatie nog te vers was om überhaupt te kunnen werken.

Om te geloven dat de vaccinatie om de epidemie te verlangzamen er aan bijgedragen zou kunnen hebben, is daarom niets verder dan een leugen van de vaccinatiepropaganda, die door de bewezen feiten weerlegd wordt.

De epidemie heeft Europa sinds april 2021 verlaten, maar de media noemen dit niet

Ook in Europa gaat de epidemie sinds april 2021 achteruit, het aantal dagelijkse infecties daalde binnen twee maanden met meer dan 80% gedaald. In Europa, evenals in de VS, kan de daling van de epidemie niet met de vaccinatie in verband worden gebracht, die volgens vaccinatievoorstanders in april 2021 helemaal niet voldoende verbreid was om effectief te zijn. Dus diegenen die steeds opnieuw beweren dat een vaccinatiecijfer van meer dan 70% per se gehaald moet worden om een effectieve bescherming voor de bevolking te bereiken.

De epidemie heeft Frankrijk sinds de 21e april 2021 verlaten, maar de media noemen dit niet

Sinds begin april 2021 is het aantal dagelijkse nieuwe besmettingen van 57.172 tot 6.654 gedaald, wat overeenkomt met een daling van 88%. Dit uitstekende nieuws werd helaas niet zo verbreid zoals het dit verdient, hoewel het de bevolking zou toestaan om uit de nachtmerrie te geraken, waarin zij door terreurpropaganda en de contraproductieve onderdrukking van onze fundamentele vrijheden werd gestort.

Deze curve van de WHO wordt door het Sentinelnetwerk bevestigd, dat eveneens een duidelijke daling van het aantal patiënten sinds april waarneemt en de actuele incidentie van Covid-19 op 5/100.000 schat, wat duidelijk lager is dan het cijfer dat men normaal gesproken toelaat om van een epidemie te spreken. Denk er ook eens aan terug dat in het jaar 2016 de epidemiedrempel voor Influenza-syndroom op 173 gevallen per 100.000 inwoners en de voor acute buikgriep op 194 gevallen per 100.000 inwoner slag.

Deze daling van de epidemie is niet te herleiden tot de vaccinatie. Ze begon in april, toen minder dan 15% van de bevolking een eerste dosis had gekregen en minder dan 5% volledig was gevaccineerd.

Dit spontane verdwijnen van de ziekte herinnert aan de seizoengriep en de beide eerder goed gedocumenteerde coronavirus epidemieën MERS-CoV in het jaar 2012 en SARS in het jaar 2002.

Laten we de Covid-19 hysterie stoppen: laten we het voorbeeld van Texas volgen

In maart 2021 was Texas eveneens al twee maanden uit de epidemie gekomen en bevond zich op ons actuele besmettingsniveau. De gouverneur van Texas besloot met het oog op de aanzienlijke verwoestingen voor de lichamelijke en geestelijke gezondheid, het onderwijs, de sociale omstandigheden en de economie, die de zogenaamde sanitaire maatregelen met zich meebrachten, aan dit alles een einde te maken en niet meer naar de officiële “experts” te luisteren. Dit leverde hem een campagne van beledigingen en smaad op van de kant van de corona protagonisten, die hem een gezondheidscatastrofe voorspelden.

Maar ze hebben zich opnieuw vergist en de wederopname van het normale leven in Texas werd begeleid door een verdere daling van de besmetting. Gezien deze demonstratie van de nutteloosheid van autoritaire gezondheidsmaatregelen hebben alle Amerikaanse Republikeinse staten en nu ook de overwegende meerderheid van de Democratische staten ze met dezelfde tevreden stellende vooruitgang afgeschaft.

De aan ons opgelegde maatregelen zijn medisch compleet nutteloos. Ze zijn schadelijk voor het dagelijks leven, voor de opvoeding, voor het onderwijs, voor het sociale leven en voor de economie. Laten we hun onmiddellijke afschaffing eisen!

De inwoners van Texas hebben dat met succes gedaan. Laten we hun voorbeeld volgen en onze fundamentele vrijheden heroveren.

De vaccinatie speelde geen rol bij het indammen van de epidemie, omdat ze te laat kwam. Nu een vaccinatie nemen is daarom zinloos, want zelfs als het coronavirus op zekere dag zou terugkomen, zou het een nieuwe variant zijn, die resistent is tegen de actuele vaccins, zoals het griepvirus elk jaar opnieuw bewijst.

(Bron: media-presse.info)

Bron:
unser-mitteleuropa.com
Door: Dr. Gérard Delépine

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...