Complottheorie blijkt feit: Directeur NIH erkent dat VS en China samenwerkten aan besmettelijker maken coronavirus

—————————————————————————————————————————————–

Waarom heeft China in zijn eigen vaccins NIET de gewraakte mRNA/DNA technologie toegepast? – NIH directeur: ‘Ook SARS-1 en MERS komen daar vandaan’

—————————————————————————————————————————————–

En wéér een ‘complottheorie’ die een hard feit blijkt te zijn, waarmee tegelijkertijd de zoveelste maandenlang volgehouden leugen van de mainstream media en politiek is ontmaskerd. Dr. Francis Collins, de huidige directeur van de Amerikaanse National Institutes of Health (NIH), heeft in een interview namelijk ruiterlijk toegegeven dat de Amerikanen en Chinezen hebben samengewerkt om in het biohazard-4 lab in Wuhan het coronavirus besmettelijker te maken voor mensen (‘gain of function’). Dr. Anthony Fauci, die in almaar grotere problemen terecht komt vanwege zijn vele nu aangetoonde leugens, ontkende in maart tegen de Senaat nog dat hij en zijn collega Collins het ‘gain of function’ onderzoek in het Wuhan lab hebben gefinancierd. Nu blijkt hij daarover meineed te hebben gepleegd.

‘SARS en MERS komen daar vandaan’

De uitspraken van Collins zijn ook zeer belastend voor dr. Peter Daszak, die via zijn Ecohealth Alliance forse subsidies van de NIH kreeg om het ‘gain of function’ onderzoek in Wuhan te financieren. Collins legde tot in details uit hoe de NIH en het Wuhan Institute of Virology met elkaar samenwerken. Hij hield vol dat daar ‘een goede reden’ voor is, omdat zowel SARS-1 als MERS ‘daar vandaan komen’.

Mike ‘Natural News’ Adams hoort hierin dat zowel SARS als MERS uit het Wuhan laboratorium komen, maar naar mijn mening bedoelde Collins met ‘daar’ China in het algemeen. SARS-1 dook in 2003 inderdaad voor het eerst op in China. De verspreiding bleef vervolgens tot vier andere landen beperkt.

MERS werd echter voor het eerst in 2012 in Saudi Arabië ontdekt (zie ook ons artikel van gisteren: Medische vakbladen kondigen potentiële nieuwe pandemie aan: MERS-CoV). Adams vraagt zich daarom toch terecht af of ‘Collins meer informatie heeft dat deze relatieve nieuwe en dodelijke coronavirussen (SARS, MERS) allebei uit het Wuhan lab komen?’

Complottheorie blijkt hard feit

Dr. Collins, Daszak en Fauci werkten direct samen met de infame ‘bat lady’ dr. Shi Zhengli, die volgens persberichten van het lab in Wuhan gefinancierd en beloond wordt door de Chinese Communistische Partij (CCP). Het Wuhan Institute of Virology is tevens het centrum van een ‘United Front Group’ die werd opgericht om alle potentiële oppositie en kritiek op de CCP te neutraliseren. Toen het lab vorig jaar als mogelijke bron van het coronavirus werd aangewezen, blokkeerde China een WHO onderzoek daarnaar. Vervolgens verkondigde dr. Fauci maandenlang de nu aangetoonde glasharde leugens, en pleegde hij er zelfs meineed over. (1)

Hetzelfde geldt voor de in Westerse media regelmatig aangehaalde dr. Daszak, die maar bleef volhouden dat een kunstmatige oorsprong van het virus, dus een – al dan niet opzettelijk – ‘lab lek’, een ‘complottheorie’ is. Wetenschappers die op de vele ongerijmdheden en ook feitelijke bewijzen wezen dat de ook in Nederland voor ‘waar’ aangenomen vleermuissoep- of zeevismarkt theorie je reinste flauwekul is, werden virulent aangevallen en zwartgemaakt. Dat overkwam zelfs HIV-ontdekker en Nobelprijswinnaar Luc Montagnier.

Wandelende ‘spike fabrieken’

Fauci, Daszak en andere systeemwetenschappers hebben daarnaast ook nog eens vol ingezet op het injecteren van de hele wereldbevolking met experimentele genetische manipulatie ‘vaccins’, waarvan nu is aangetoond dat ze mensen in wandelende ‘spike fabrieken’ veranderen, die ook nog eens worden ‘geshed’ (uitgeademd) naar de omgeving. In eerdere artikelen wezen we al op het groeiende aantal wetenschappelijke onderzoeken en berichten dat die uitgeademde ‘spikes’ ook schade aan de gezondheid van ongevaccineerden kunnen toebrengen.

Als dat in het licht van de gelekte ‘Fauci Files’ wordt geplaatst, waaruit bleek dat het coronavirus al op 11 maart 2020 intern een opzettelijk gemaakt ‘biowapen’ werd genoemd, dan ontstaat een afschrikwekkend plaatje wat voor de meeste mensen vermoedelijk teveel is om in één keer te kunnen verwerken.

Chinese vaccins bevatten géén mRNA – waarom daar niet, en hier wel?

Bedenk daarbij het volgende: het altijd zo gesloten China deelde al snel na het uitbreken van de corona ‘pandemie’ alle informatie over het (veronderstelde) SARS-CoV-2 virus met de wereld, inclusief het complete genetische bouwplan. Op basis daarvan werden in Amerika, Europa, Rusland en India nieuwe, nog nooit op mensen gebruikte of geteste vaccins gebaseerd op mRNA- en DNA technologie ontwikkeld, waar nu het grootste medische experiment uit de historie mee wordt verricht door zoveel mogelijk mensen en zelfs kinderen ermee te injecteren.

De Chinese vaccins bevatten echter niet deze mRNA/DNA technologie. Daar draaien de samenleving en economie al weer langere tijd normaal. Wat zou de reden kunnen zijn dat de Chinezen géén mRNA instructies bij hun bevolking wilden inspuiten? Waren ze er daar wellicht wèl goed van doordrongen welke gigantische risico’s dat met zich mee zou brengen?

Nog veel belangrijkere vraag: waarom werd en wordt het hier dan WEL gedaan?

Xander

(1) Natural News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...