Blijf met je poten van ons en onze kinderen af!

Kinderen vaccineren

Tijdens dit soort “debatten” zie je smerige politici en oplichters uit de medische wereld en de pharma industrie die zich op een geslepen manier overal uit proberen te praten met veel woorden zonder inhoud en met emo-politiek.

Hier gaat over kinderen vaccineren.

Een waanzinnige gedachte. Als die vaccins dan toch werken, waarom dan kinderen vaccineren? De “kwetsbaren” zijn toch beschermd?

Dan maar weer een aantal individuele gevallen erbij halen om mensen weer bang te maken. “Ja, maar er lagen ook jongeren op de IC die zijn gestorven.” Het is om van te kotsen.

Hoeveel kinderen zijn er daadwerkelijk overleden? Dit zijn de cijfers van het RIVM,

Één kind tussen de 0 en 4 jaar oud en 2 kinderen tussen de 15 en 19 jaar oud.

Drie dus! Triest maar er vallen ook minstens 3 dode kinderen per jaar door de griep. En hoe ze corona hebben vastgesteld? Aan de hand van een niet werkende PCR-test.

En waar komt het getal 3 vandaan? Uit TWEE SEIZOENEN! Want met corona tellen we gewoon door in plaats van het per seizoen te bekijken. De schoften.

Anderhalf kind per griepseizoen dus. Wacht maar als de vaccins komen…

 

Dit dus.

Pandemie?

Hoe dan? Met een gemiddelde sterfte leeftijd van 83?

Hoe dan met een sterftecijfer gelijk aan de verdwenen griep?

Hoe dan? Met ruim 90% van de zogenaamde coronadoden die ernstige achterliggende aandoeningen hadden?

Hoe dan? Wanneer JULLIE cijfers laten zien dat hier niets aan de hand is en alles eromheen spektakel en show is om zeer duistere doelen te verwezenlijken.

Stop met jullie leugens! Er zit iets anders achter het vaccineren van kinderen.

Maar ze stoppen niet.

Wanneer je hier Dhr. Flauwekullberg, voorzitter van de Gezondheidsraad die weer even is opgetrommeld voor zijn riedeltje, hoort praten dan zou je hem het liefst van z´n stoel afschoppen met zijn drogredenen en arrogantie richting mensen die echt wel zien dat één plus één twee is.

Mensen VERBIEDEN mee te doen aan de samenleving omdat ze niet gevaccineerd zijn? Ben je wel goed bij je hoofd?

Hij weet het. Hij belazert de boel. Hij weet dat de PCR niet werkt. Hij weet dat de PCR nodig was om het startschot af te dwingen om zo vaccins te kunnen produceren.  De PCR gaf dat startschot door de vals positieven die de nutteloze test genereerde. Zonder “geval” mag er immers geen vaccin ontwikkeld worden. Zonder gunstigere medicijnen ook niet. Wanneer ja als arts met bijvoorbeeld HCQ aankwam dan werd je als vakman ineens voor gek uitgemaakt en gecensureerd.

Waarom? Stel dat het werkt. Dan kunnen we niet vaccineren.Dan mag er geen vaccin worden geproduceerd tegen iets wat we veel makkelijker kunnen oplossen dan met mondkapjes als idioten rondlopen, anderhalve meter afstand van elkaar houden, je handen kapot wassen, een avondklok, een regering die bepaalt hoeveel mensen je in je huis mag hebben, een regering die alle horecazaken sluit, een regering die uw bewegingsvrijheid bepaalt, een regering die uw vrijheden afneemt, een regering die uw kinderen met gevaarlijke en volstrekt nutteloze mondkapjes op laat lopen en nu willen ze u en uw kerngezonde kinderen vaccineren. En denk u dat ze u dan vrijlaten? Nooit meer! Begrijp macht. U geeft de macht aan hen en zij geven het nooit meer terug als wij het niet terugpakken.

Deze hoax, dit covidvirus, is onmeetbaar. We worden geïnjecteerd op basis van een BS verhaal.

Neem overigens ook de rest van de statistiekengoed eens goed in u op Als u een beetje goed bent met deze cijfers in de juiste context te zetten en een beetje logica erbij dan komt u ineens tot de conclusie.. We spreken over niets. Zowel hier als in gedeeltes van de wereld waar men niet meedeed aan deze waanzin. Er is geen enkel verschil. Uw wereld wordt gecreëerd. Uw wereldbeeld is wat zij willen is bepalen wat u denkt over de wereld.

Deze topadvocaat Riener Fuellmich, die daadwerkelijk een tribunaal lijkt voor te bereiden (laten we hopen op dat dit daadwerkelijk gaat gebeuren) en verschillende grote rechtszaken gewonnen heeft, zoals tegen de Deutsche Bank en Volkswagen, legt het nog eens duidelijk uit.

U wordt belazerd!

Het moet veel harder

Mensen met veel mach zijn geen mensen die ook maar iets geven om de bevolking of hun gezondheid.

Deze mensen geven om vaccins en alle enorme belangen die hieraan vastzitten.

Gelukkig vroeg Van Meijeren van het FvD door en kwam met de juiste logische argumenten.

Maar het moet veel harder!

We praten hier niet met politici en medici. We praten hier over plannen van criminelen en moordenaars.

Criminelen die hun ziel hebben verkocht aan een groep mensen die ons volledig willen controleren en hun Nieuwe Normaal aan ons op willen opdringen. Dit zijn mensen die ons dag in dag uit voorliegen en misleiden. Dit zijn mensen die doorgaan met dit levensgevaarlijke experiment. Tegen IEDERE prijs.

Als jij als verantwoordelijke hoort dat er doden vallen door de vaccins en je gaat er gewoon mee door, als jij mensen wilt verplichten ze toch te nemen en je wilt ook nog eens kinderen vol spuiten waar onherroepelijk doden door gaan vallen, mogen we dan voorzichtig spreken over moord of doodslag? Een gezond kind met een met een mRNA vaccin met 100% gegarandeerde kans op bijwerkingen en kans op de dood tegen inspuiten? Gezonde kinderen die er niet aan kunnen overlijden? En 99,98% van de bevolking ook niet? Dringt dat nou echt niet door?

Het TV-kastje. Dat is het enige wat u weet van de wereld. Een zij hebben dus de macht over uw brein. Over uw manier vaan denken. Het is FAKE!

Kijk naar wat er allemaal is aangericht de afgelopen 450 dagen met fascistische levensvernietigende maatregelen. Één journalist of televisiekanaal die eens grote vraagtekens zette en logische vragen stelde? 9 waarvan weten dat het iets met uw DNA kan doen maar zeker nog een experiment is. De doden en (chronish) gewonden zijn echt!

Inmiddels zijn we alweer ruim een maand verder en lopen het aantal doden in de VS en Europa in de tienduizenden. De Amerikaanse overheidsinstantie CDC heeft de cijfers voor u klaar liggen maar VAERSm hun onderzoekers,, zijn er meerdere malen van beschuldigd slechts een fractie van de werkelijkheid op te schrijven in het verleden. (bron)

Bij het vaccineren van kinderen gaan er gegarandeerd dode kinderen vallen. Ge-ga-ran-deerd. Een gemakkelijk te voorspellen feit aan de hand van de cijfers die we nu al weten. Voor niets!

En als een regering u uw rechten af gaat pakken als u die injectie niet wilt nemen? Dit is geen gewoon griepvaccin. Het is een mRNA vaccin dat uw DNA zou kunnen bewerken en op bijwerkingen is niet getest. Broodje aap? Dan nog. Waarom zou u het doen?

Omdat de regering u dwingt. Het zijn monsters. U wordt buitengesloten alleen maar vanwege het feit dat u zichzelf liever niet wilt laten injecteren, om wat voor reden dan ook. Laten wij dit echt zomaar toe?

Als er in alle leeftijdsgroepen al tienduizenden ernstige verwondingen en doden worden geregistreerd door het Amerikaanse overheidsinstituut CDC, waarom gaan we dan in een gezond kind spuiten? Tegen een ziekte waar het kind zelf niet aan dood kan gaan en 99,98% van de bevolking ook niet? Serieus? En het vaccin werkt niet eens? Er zijn alleen maar problemen mee.

De televisie maakt u helemaal gek.

Zij denken uit wat ze u willen laten denken.

De globalisten hebben een natte droom die de media toejuichen maar die niet de onze is en ook niet van de mensen die geloven in deze figuren. Alleen hebben zij het nog niet door. Ze zien de enorme olifanten in de kamer niet.

Onze natte droom is dat al deze mensen zich moeten verantwoorden voor een tribunaal zodat iedereen ziet wat deze mensen ons aangedaan hebben. Beesten zijn het.

Noem het overdreven om de machtigste mensen moordenaars te noemen. Het is een understatement. Kijk waar we ze bezig zijn. Kijk wat ons wordt aangedaan. Kijk hoeveel mensen overlijden aan angst, door eenzaamheid, door te late medische hulp of door een prik, De dag komt dat de mensen het in zullen zien.

Wil je het niet zien en echt eens opstaan voor je rechten door NU DIRECT te stoppen om aan deze waanzin en laten zien dat je een gewoon vrij mens bent tegen iedere prijs steek dan je kop maar in het zand en ga er maar tegenin. U zult spijt krijgen wat u uzelf en uw kind aandoet en betreuren dat ook nog in hun verhaal meegaat.

Niet genuanceerd dit stuk?

Het zal zijn. Maar het valt in het niets bij wat ons is aangedaan en wat men ons gaat aandoen. Dit zijn psychopaten. Wanneer je iets aan het licht wilt brengen omdat je het goede wilt doen, kun je politie aan de deur verwachten zoals onze Marcel van Tol en Flavio Pasquino al is overkomen. Is dat normaal?

De zogenaamde “wappies” willen alles behalve problemen maar een grote groep mensen laat zich echt niet zomaar onderdrukken door een totalitaire macht en een paar mensen met steeds duidelijker wordende duistere plannen. Ze spreken het zelf uit.

De mensen die hier tegen opstaan zijn normale mensen uit alle lagen van de bevolking met allerlei verschillende (politieke) voorkeuren en kleuren en smaken. Het kwartje moet even vallen maar dan ziet u het grote plaatje en er gaat een wereld voor u open. Dan gaat u zich daarnaar gedragen en ze pakken u geen tweede keer. U ziet dan de werkelijkheid en niet de gecreëerde crisis waarvan u niets van merkt.

Ziet de meerderheid dit dan is het spel over en als wij onze rug recht houden en eventuele consequenties aanvaarden. Die consequenties beginnen meestal bij diegene zij de eerste zijn en die de boel bij elkaar trommelen om gezamenlijk hun leven te leven zoals zij dat willen, zonder ook maar éen coronamaatregel op te volgen. Volwassen worden en stoppen met deze hoax toelaten in je leven.

Maar wie wil de eerste zijn? 

U gaat zien dat dit doodzieke mensen zijn die tot alles in staat zijn over de rug van onschuldige en onwetende burgers. Daar moet een einde aan komen.

Bert van Meijeren bleef hier tijdens een debat de juiste vragen stellen maar er is amper tijd en een gesprek komt nooit op gang. Dat is ook niet de bedoeling want dan vallen ze gigantisch door de mand.

Denk goed na. Als er geen televisie was geweest dan zou iedereen merken dat er niets is veranderd ten opzicht van voorgaande  jaren. Het is hun wereld waar ze u in meetrekken. De TV creëert uw werkelijkheid.

Maar wat merkt u er in de echte wereld van? Niets, vandaar die…

Mondkapjes!

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...