Viruswaarheid-jurist: wij gaan proberen ivermectine beschikbaar te stellen aan iedereen die het nodig heeft

Viruswaarheid-jurist Jeroen Pols heeft het RIVM gevraagd voorraden ivermectine en hydroxychloroquine ter beschikking te stellen, zo laat hij weten in een video op Facebook. Hij herinnerde eraan dat het RIVM begin vorig jaar alle voorraden hydroxychloroquine in Nederland heeft opgekocht.

In maart 2020 werd bekend dat het RIVM het antimalariamiddel ‘uit voorzorg’ had ingekocht om het coronavirus te bestrijden. “Mocht het middel effectief blijken te zijn tegen Covid-19 en in de toekomst niet meer op de markt beschikbaar zijn, dan kan het RIVM met de ingekochte chloroquine ziekenhuizen bevoorraden,” zei een woordvoerster. Hoeveel het RIVM had ingeslagen, kon ze niet zeggen.

Daar kun je vraagtekens bij zetten, maar dan ben je natuurlijk een complotdenker, aldus Pols. “Ze hebben dus enorme voorraden liggen en ze doen er niks mee, terwijl zoveel mensen het nodig hebben.”

Wij gaan wel uitleggen wie er nou eigenlijk een misdadiger is

“Wij gaan proberen om een flinke partij ivermectine te verschaffen. En we gaan het beschikbaar stellen aan iedereen in Nederland die het nodig heeft,” lichtte hij toe.

“Ik nodig daarna de inspectie of wie dan ook uit om ons strafrechtelijk te gaan vervolgen. Wij komen graag naar de rechter en dan gaan wij wel uitleggen wie er nou eigenlijk een misdadiger is en wie niet. Ik ga de uitdaging graag aan,” zei Pols.

Deze artsen vermoorden mensen

Hij richtte zich vervolgens tot het RIVM: “Mochten jullie meeluisteren, wij zijn het aan het voorbereiden, wij gaan [ivermectine] distribueren, want u laat het na en de ziekenhuizen laten het ook na om mensen te redden. Het gaat hier om mensenlevens.”

Als dit misdadige beleid op deze manier doorgaat, dan moeten we wat doen, benadrukte Pols. “Want als wij op deze artsen en ziekenhuizen moeten gaan wachten, dan gaan nog heel veel mensen dood, terwijl dat helemaal niet nodig is. Deze artsen vermoorden mensen.”

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...