Verantwoording – copyright enzo

Eind april heb ik deze site opgezet ten behoeve van mijn (klein)kinderen om ze te op een creatieve manier te waarschuwen de prik niet te nemen. Uiteraard had ik ze al gewaarschuwd maar om niet te veel te zeuren en toch alles gedaan te hebben tot ze door te dringen heb ik voor deze aanpak gekozen.

Ik heb een reis gemaakt door Europa langs voor dit thema belangrijke plaatsen (Brussel, Strasburg, Davos) en daar filmpjes van geplaatst. Zie verslagen van mijn trip onder de rubriek TRIP.

Ik ben toen ook begonnen berichten van andere sites over te nemen zodat ze hier aan de rand van mijn filmpjes ook kennis van konden nemen. Het betreft met name berichten van sites die ik zelf regelmatig bezoek.

Ik heb direct een rubriek gemaakt waar ik ze genoemd heb. Zie de rubriek BIA’s

Ik begrijp dat ik mogelijk daarmee hun copyright schend. Zelf geef ik daar geen bal om maar wilde wel aan hun rechten aandacht geven.
Van sommige sites heb ik expliciete toestemming gekregen hun berichten te mogen overnemen, sommige sites moedigen aan hun berichten over te nemen.

Mocht iemand moeite hebben dat ik hun berichten hier plaats wil ik ze vragen direct contact met mij op te nemen zodat ik gepaste actie kan ondernemen. Dat kan via het mekkerformulier.

Ter verduidelijking: ik verdien geen cent met deze site (integendeel), dit maakt me verder niet uit maar wil het wel gezegd hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...