NU PUNT NL: Het grootste BS platform van Nederland

Hilarisch, triest en een minachting naar de mensen toe die zelfstandig kunnen denken.

Maar het werkt voor mensen die als een kind behandeld willen worden en alles voorgeschoteld willen krijgen. Wat gaat er in die koppies om, hè? Onbegrijpelijk.

Ah, en wederom zonder onderbouwing en context. Maar dat is standaard.

Lees ook:

SCHANDE! NU.NL legt uit wat FAKENEWS is

NU.NL neemt juridische stappen richting CommonSenseTV

Afgelopen week hebben we zelf ondervonden hoe de burger monddood wordt gemaakt wanneer je berichten verspreidt over NU.nl die ze niet zint. 

Deze mail kregen we nadat we een video plaatsten waarin we de framing en leugens van Nu.nl aantoonden.

Het gaat om deze video die door Nu.nl is verwijderd van Youtube. Hij staat nog wel op Bitchute.

Afgelopen jaar verbood Nu.nl ook al mensen om kritiek te hebben over de invloed van de mens op het klimaat.
https://www.nu.nl/blog/5764071/waarom-klimaatverandering-ontkennen-niet-meer-mag-op-nujij.html

We hebben gehandeld volgens de regels van fair-use. Dat zijn 4 punten die Youtube hanteert. Maar het blijft onduidelijk in welke gevallen je gelijk krijgt of niet.
https://www.youtube.com/about/copyright/fair-use/

De beelden weerleggen de kern van het verhaal van Nu.nl. Het draagt niet dezelfde boodschap uit. Er wordt geen geld mee verdient. Er zijn andere ondersteunende beelden en informatie d.m.v. tekst toegevoegd aan de video. Er worden citaten onder de loep genomen. En daaruit blijkt dat Nu.nl zelf doet waar het anderen van beschuldigd.

Zie hier voorgaande artikelen over Nu.nl:
https://commonsensetv.nl/nu-nl-video-weg-of-juridische-stappen/
https://commonsensetv.nl/hilarisch-nu-nl-legt-uit-wat-fakenews-is/

https://commonsensetv.nl/nu-nl-maakt-burger-weer-monddood/

SPANNEND! RECHTSZAAK NU.NL TEGEN COMMONSENSETV OF VIDEO TERUG?

Nu.nl verwijderde onze video een poosje terug waarin de leugens en framing van NU.NL duidelijk werden door een voorbeeld aan te halen uit hun eigen archief.

Er moest een verweer worden ingediend om de video terug te krijgen op ons kanaal. Dat hebben we gedaan.

Nadat Youtube tot 3x toe om meer details vroeg hebben ze het verweer in behandeling genomen en goedgekeurd van hun kant. Het verweer moest grotendeels in het Spaans.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dat is vandaag exact 13 dagen geleden. Morgen is de deadline.

Het verweer is niet zomaar even in elkaar geflanst. Voordat je een verweer indient moet je je goed realiseren dat Youtube je hard aanpakt door je kanaal te verwijderen wanneer ze vinden dat het verweer niet terecht is. Je moet dus zeker zijn van je zaak.

Na de 4 gouden regels van “redelijk gebruik” (fair use) goed te hebben doorgenomen waren we 100% zeker: Hier gaan we tegenin!

Die fase zijn we dus voorbij en Youtube vond het verweer terecht. Nu wachten we met smart op de video of de dagvaarding.

Mocht Nu.nl niet met bewijzen aankomen bij Youtube dat ze werkelijk juridische stappen tegen CSTV hebben genomen, dan wordt de video teruggeplaatst.

Die video zal ons eigenlijk verder een worst zijn. Die staat sowieso al voor eeuwig op het internet:

Maar het is niet te verteren dat dit soort platforms zomaar even je video verwijderen. Natuurlijk moet je niet zeuren wanneer je de copyright rechten schendt, maar dat is hier niet het geval.

Mocht dus besloten worden dat we juist hebben gehandeld dan kan Nu.nl haar borst nat maken. We hebben nog wel wat meer voorbeeldjes van hun framing en leugens en we weten de regeltjes nu.

Tenzij ze ons echt voor de rechter slepen…

Maar ook dat is dan weer nieuws en laat zien hoe Nu.nl te werk gaat. We maken in ieder geval alles openbaar. Welke kant het ook opgaat.

Voor degenen die niet weten waar dit over gaat:
https://commonsensetv.nl/nu-nl-het-gif-van-nederland-en-de-journalistiek-2/

En wie won en wie verloor?

Gert Jaap Hoekman van fakenieuws NU.NL bluft, dreigt en verliest

p 4 november plaatsten wij deze video waarin we de framing en leugens van NU.NL in beeld brachten door een voorbeeld erbij te halen uit hun eigen archief.

Het Nu.nl van hoofdredacteur en verantwoordelijke Gert Jaap Hoekman heeft gebluft maar verloren.

De oplichters die vrijwel dagelijks eenzijdig en manipulatief nieuws brengen, wilden ons monddood maken in al hun arrogantie en de grootheidswaanzin van Hoekman.

Deze video die wij maakten werd verwijderd door de redactie van Gert Jaap Hoekman.

Nog geen 2 dagen later ontvingen wij een e-mail van Nu.nl met het verzoek de video weg te halen. NU dreigde met juridische stappen tegen CommonSenseTV als we de video niet weg zouden halen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij hebben diezelfde dag terug geschreven dat we de video niet verwijderen:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrijwel direct na het versturen van deze mail was onze video weg.

Wanneer je monddood wordt gemaakt door echt slechte mensen dan laat je het er zeker niet bij zitten. En dat deden we ook niet. In plaats daarvan schreven we een juridisch verweer.

Om in verweer te gaan moet je wel heel zeker zijn van je zaak. Bij het onterecht indienen van een verweer wordt je Youtube-kanaal verwijderd. En daar is Youtube HEEL streng op. En dat kanalen zoals CSTV niet erg geliefd zijn bij Youtube weten we ook.

https://support.google.com/youtube/answer/2807684?hl=nl

Voor het plaatsen hebben we goed de “fair use” regels (redelijk gebruik) bestudeerd over het gebruik van materiaal derden om een boodschap anders dan het origineel uit te dragen of om de inhoud te weerleggen.

Dat zijn de kernpunten. Daarbij krijgen wij geen inkomen over de video. Youtube heeft ons nooit op willen nemen in hun partnerprogramma om wat advertentiegeld te kunnen verdienen.

Maar we waren we er van overtuigd dat we hier goed hebben gehandeld en dat NU.NL zomaar even een video weg wel hebben omdat de inhoud ze niet zint. Het zegt veel over hoe de hoofdredacteur en het medium zelf.

We lieten in deze video met argumenten en ondersteunende beelden zien dat Nu.nl leugens verspreidt en zelf aan framing doet. Ze claimen dat hun merk en logo symbool staan voor de waarheid. Schandalig en dat laat je niet zomaar gebeuren.

Dus we dienden het volgende verweer in:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nadat Youtube nog wat aanvullende informatie vroeg, hebben ze ons 2 weken geleden laten weten dat ze het verweer goedkeurden. Ze hebben ons verweer doorgestuurd naar Nu.nl.

Nu.nl dreigde met juridische stappen, zoals je in hun eerste mail kunt lezen. Youtube gaf 10 dagen de tijd aan Nu.nl om aan te tonen dat ze daadwerkelijk naar een rechter zijn gestapt. Maar dat deed Nu.nl niet.

Gert Jaap, je bluf werd gecalled. 

Vandaag kregen we de heugelijke mededeling de video weer terug is op de plek waar hij hoort. Namelijk bij CommonSenseTV. Opgericht om o.a. dit soort tuig aan te pakken.

Nu.nl en Gert Jaap Hoekman: Jullie zijn nu officieel losers.

En wij zitten voortaan nog meer op jullie nek en we sporen iedereen aan dat te doen. Wat jullie doen is gevaarlijk en zou strafbaar moeten zijn.

Beste lezers, deel dit zoveel mogelijk via Facebook en Twitter zodat Nederland hoe Nu.nl te werk gaat. Dankzij dit soort media is half Nederland gebrainwashed. Dit kan weer ogen openen.

Deze foto heeft Hoekman is getekend door dit vage https://www.wayneparkerkent.com/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zien jullie nepnieuws van Nu.nl of andere media? Stuur het naar info@commonsensetv.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...