Moedige arts stopt voorlopig met COVID-19 vaccinaties in zijn praktijk

We kunnen alleen maar hopen dat nog velen het voorbeeld van deze Duitse arts zullen volgen! Na 600 Covid-vaccinaties in zijn praktijk, stopt hij er nu mee:

… Na een recente bestudering van het tot op heden beschikbare gegevensmateriaal over de COVID-vaccinaties en de van onze kant opgedane ervaringswaarden, hebben wij besloten de vaccinatiecampagne in onze praktijk voorlopig te beëindigen. De beschikbare gegevens over alle COVID-vaccins lijken ons niet overtuigend – de analyses die wij hebben verricht naar de immunologische reacties op de vaccinaties hebben uiterst heterogene of onsystematische bevindingen aan het licht gebracht, die ons ten dele verontrusten en zelfs bang maken …

Volledige verklaring van de dokter:

Beste patiënten,

In de afgelopen weken hebben wij grote inspanningen geleverd om al onze patiënten – voor wie het risico van een ernstig verloop van een Covid-ziekte mogelijk zwaarder weegt dan de risico’s van een Covid-vaccinatie – na gewetensvolle indicatie en individuele risicobeoordeling een passend vaccinatieaanbod te doen.

Wij moesten sommige patiënten ervan overtuigen dat zij waarschijnlijk baat zouden hebben bij vaccinatie, terwijl anderen vaccinatie moesten worden afgeraden na afweging van de risico’s en de voordelen. Dit was niet gemakkelijk voor ons, aangezien wij enerzijds rekening moesten houden met de regels voor prioriteitstelling bij vaccinatie en wij anderzijds geen vaccinatie wilden weigeren aan iedereen die zich wilde laten vaccineren.

Na een recente bestudering van het tot op heden beschikbare gegevensmateriaal over de COVID-vaccinaties en de van onze kant opgedane ervaringswaarden, hebben wij echter besloten de vaccinatiecampagne in onze praktijk voorlopig te beëindigen. De beschikbare gegevens over alle COVID-vaccins lijken ons niet overtuigend – de analyses die wij hebben verricht naar de immunologische reacties op de vaccinaties hebben uiterst heterogene of onsystematische bevindingen aan het licht gebracht, die ons ten dele verontrusten en zelfs bang maken

Na meer dan 600 vaccinaties in onze praktijk en helaas net op het moment van de afschaffing van de vaccinatieprioriteiten, hopen wij nu op uw begrip voor dit besluit.

Uiteraard zullen wij, zoals gebruikelijk, de ontwikkeling van de gegevenssituatie rond de vaccins op de voet volgen en u op deze manier informeren over onze verdere beslissingen.

Voorts spreekt het vanzelf dat wij alle geplande tweede vaccinaties voor onze patiënten volgens plan zullen uitvoeren.

Met vriendelijke groet,

Dr. Ulfert Schröder


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...