Deskundigen verwachten gevallen van hartontsteking bij 1 op de 3.000 tot 6.000 gevaccineerde kinderen

Tot nu toe hebben vrouwen 60 tot 75 procent van de bijwerkingen en sterfgevallen van vaccinatie met de gentechnologische preparaten ondervonden. Maar vooral jonge mannen en jongens hebben last van hartspierontsteking. Dit is gebleken uit studies in Israël en in de VS. Israël aarzelt daarom om de vaccinatie in deze leeftijdsgroep vrij te geven, bericht tkp.at.

Zoals de Israëlische media melden, hebben onderzoeken aangetoond dat een vrij hoog percentage van de kinderen en adolescenten al immuniteit heeft bereikt door infectie en dat bij tot 30% antilichamen zijn gedetecteerd.

Het onderzoek van het Ministerie van Volksgezondheid werd uitgevoerd in samenwerking met het Nationaal Centrum voor Ziektebeheersing en het Centraal Laboratorium voor Virologie. Daaruit bleek dat de prevalentie van antilichamen tegen het Coronavirus eind maart 2021 21% bedroeg bij kinderen van 0-16 jaar. Ook werd vastgesteld dat de leeftijdsgroep van 12-15 jaar het hoogste percentage antilichamen had, namelijk 30%.

Voor het uitvoeren van de test zijn tussen januari 2020 en maart 2021 landelijk ongeveer 2.700 serummonsters uit de betreffende leeftijdsgroep genomen.

Israël heeft waarschijnlijk de drempel van kudde-immuniteit overschreden. Dit wordt bereikt wanneer een ziekte, in plaats van zich te verspreiden, gestaag afneemt. Daarvoor is nodig dat ongeveer 70% van de bevolking immuniteit heeft gekregen door infectie of vaccinatie. Terwijl er nog steeds een basisimmuniteit bestaat die door de normale coronaire verkoudheidsvirussen is gecreëerd, maar deze wordt tegenwoordig meestal ontkend.

“Als je kijkt naar de realiteit in Israël, hebben we echte kudde-immuniteit bereikt”, zegt Prof. Dror Mevorach, senior arts aan het Hadassah Universitair Medisch Centrum.

Toen de regering ermee instemde dat tieners na Pesach weer volledig naar hun klaslokalen mochten terugkeren, gingen gezondheidsdeskundigen ervan uit dat Israël een piek zou zien in het aantal geïnfecteerden.

“Dat is niet gebeurd. De enige verklaring is het bereiken van kudde-immuniteit”, zegt Mevorach.

Nu Israël de kudde-immuniteit heeft bereikt, is het de vraag of het Ministerie van Volksgezondheid de openstelling van de vaccinatie voor kinderen van 12 tot 15 jaar al dan niet moet intrekken, vooral gezien het mogelijke verband van het vaccin met hartontsteking bij sommige jongeren.

“Ik ben ervan overtuigd dat ergens tussen één op de 3000 en één op de 6000 jonge adolescenten – meestal mannen – myocarditis zullen oplopen”, zegt Mevorach.

Dat is een rationele benadering, althans binnen de vaccinatiewoede in Israël. Blijkbaar is men bereid om op zijn minst na te gaan of er al immuniteit bestaat alvorens te vaccineren. De situatie is heel anders in de EU, en opnieuw in de eerste plaats in Duitsland. Jongeren moeten hoe dan ook gevaccineerd worden. Zelfs de politici van de vereniging van kinderartsen worden ingezet voor propaganda ten gunste van vaccinatie, zelfs tegen het advies van de Permanente Commissie voor Vaccinatie (STIKO) in.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...