De e-mails van Fauci zijn niet interessant – Het ‘Chinese Biowapen-virus’ is niet dodelijker dan de griep

Een verzameling van Anthony Fauci’s e-mails werd afgelopen week vrijgegeven na een Freedom of Information Act verzoek van BuzzFeed. Er staat niets echt van al te veel belang in de e-mails, en het is duidelijk bedoeld als een soort afleiding.

Wat maakt het uit dat de griep dit jaar uit een Chinees laboratorium komt? Niks! Waar het ook vandaan komt, het gaat er om dat het gebruikt wordt om een digitale bewakingsstaat op te tuigen, onze rechten af te pakken, en onze welvaart over te hevelen naar een globale elite. Het was begin 2020 al bekend dat het uit een Chinees lab kwam. Dit is één bron, maar er zijn er tig als je een beetje opgelet hebt. Het doet er niet toe. En daarom moet je je afvragen waarom het nu weer uit de kast gehaald wordt.

Net als met alle andere troep die die Chinezen maken is hun biowapen ook kut, je gaat er alleen een beetje van snotteren. En waarom laat je een biowapen in je eigen land los?

Laten we voorop stellen dat het virus, een corona-influenza-virus, niet veel dodelijker is dan de griep. Het is gewoon een nieuwe versie van de griep. Er zijn 0 griepdoden het afgelopen jaar en de corona-oversterfte is niet veel hoger dan in een slecht griepjaar. Daarnaast is een deel van de oversterfte juist aan de coronamaatregelen te wijten. Zelfmoorden en drugsdoden zijn toegenomen, kankerbehandelingen zijn uitgesteld.

We zijn ongelooflijk belazerd over de Covid-sterftecijfers – Er zijn veel minder mensen aan Covid overleden dan officieel gemeld

Van Dissel geeft toe dat we belazerd zijn – IFR van Corona is vergelijkbaar met de griep

 

Nadat onder 10 jaar Rutte de zorg systematisch afgebroken is, gaf Hugo de Jonge zonder enige verantwoording af te leggen ‘ongecontroleerd 9.1 miljard uit’ (NOS). Dat is het equivalent van 450.000 IC-bedden. Niemand weet waar het geld gebleven is. Die paar miljoen aan de gladjakkende Sywert zijn ter afleiding van het grotere getal. Daar hadden weet ik hoeveel nieuwe Covid-ziekenhuizen voor uit de grond gestampt kunnen worden, maar dat werd structureel geweigerd, zodat er met een beroep op een vermeende overbelasting van de zorg, lockdown na lockdown afgekondigd kon worden om de economie en de middenstand om zeep te helpen.

Dat was het doel. Dat was de opdracht die de lakeien die ons besturen hadden.

En, komende herfst gaan we weer in lockdown omdat nog niet iedereen failliet is.

 

Het China-Lab verhaal dient twee doelen. Het moet ons er aan herinneren dat het flut-virus toch echt heel gevaarlijk is, en dat China de vijand is. Vooral de Amerikanen waren even vergeten dat de griep toch echt heel dodelijk is en we dus onze economie moeten slopen.

Tweeëntwintig Amerikaanse staten hebben al maanden geen Coronamaatregelen meer… en doen het beter

 

Deze “e-mailbom”, met dank aan de regering in samenwerking met BuzzFeed, is gekoppeld aan het huidige Republikeinse verhaal dat het virus afkomstig is uit een Wuhan-lab, waar het genetisch werd ontwikkeld door de Chinezen. Het is duidelijk dat dit deel uitmaakt van een agenda om haat tegen China op te wekken als onderdeel van een grotere oorlogsinspanning. Dat is overduidelijk, en daarom staat het zo in het middelpunt van het verhaal, bericht Unz.com.

Het belangrijkste is dat ze de Republikeinen zover hebben gekregen dat ze zich weer zorgen maken over het virus, en beweren dat er “zoveel mensen zijn gestorven”. In feite is er niemand gestorven die niet al aan iets anders dood zou gaan. Sterfgevallen door griep, hartaanvallen, obesitas-gerelateerde sterfgevallen en zelfs auto-ongelukken en vuurwapendoden werden geherclassificeerd als “coronavirus-doden”. Dit werd toegegeven in een officiële publicatie van de Johns Hopkins Universiteit, de leidende medische autoriteit in Amerika, die de cijfers doornam en aantoonde dat op de veronderstelde piek van het virus in de lente van 2020, er geen nieuwe sterfgevallen waren. Dit betekent zonder meer dat er nooit een nieuw virus is geweest.

Bovendien is de gewone verkoudheid een coronavirus, en veroorzaakt precies dezelfde symptomen die worden gemeld door de gemiddelde “symptomatische” coronavirusgeïnfecteerde. Volgens de CDC website:

Het doel is om mensen af te leiden van het feit dat dit allemaal een massale hoax is. Het heeft niets te maken met China, en niets met een virus. Deze hele “pandemie” poppenkast is verzonnen door de elite met als doel de samenleving te schaden, mensen ervan te overtuigen hun burgerrechten op te geven, mensen hun baan af te nemen, en enorme rijkdom over te hevelen van de middenklasse naar de elite.

Als we geloven dat het een Wuhan lab virus is, dan blijft dit nog steeds toeval:

The Guardian meldde in dezelfde week:

Als u denkt dat die twee krantenkoppen toeval zijn, bent u dom en hebt u geen idee wat er aan de hand is.


Overgenomen van Dissident.one

Telegram: t.me/dissidenteen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...