Apotheker ONTSLAGEN nadat hij weigert coronavaccins toe te dienen

Apotheker Joel Wood uit de Amerikaanse staat New York waarschuwde mensen die bij hem het coronavaccin kwamen halen dat de prik niet is goedgekeurd door de Amerikaanse medicijnwaakhond FDA. De reacties waren nogal schokkend. Veel mensen waren niet op de hoogte van het feit dat de vaccins niet zijn goedgekeurd.

Wood besloot zich in de vaccins te verdiepen en stuitte op een rapport van vaccinmaker Pfizer over shedding. Hij las berichten over vrouwen die last kregen van een onregelmatige menstruatie nadat ze waren gevaccineerd of in de buurt waren geweest van gevaccineerden. Sommige vrouwen werden helemaal niet meer ongesteld.

“Dat vond ik heel verontrustend,” zegt hij in gesprek met One America News.

Ontslagen

De apotheker begon zich zorgen te maken. “Er is geen langetermijnonderzoek gedaan. We hebben geen idee wat het eindresultaat gaat zijn. We hebben geen idee wat er gebeurt bij vrouwen in de vruchtbare leeftijd.”

Wood hakte de knoop door en besloot de coronavaccins niet langer toe te dienen aan mensen jonger dan 50 jaar. Hij werd vervolgens ontslagen door zijn werkgever. Dat terwijl hij als apotheker mag weigeren om vaccins toe te dienen.

Veel zorgverleners durven zich niet uit te spreken

Hij zei dat er meer zorgverleners – apothekers, verpleegkundigen, artsen – zijn die ook grote twijfels hebben bij het coronavaccin, maar die zich niet durven uit te spreken omdat ze bang zijn hun baan te verliezen.

Wood heeft zich inmiddels aangesloten bij America’s Frontline Doctors, waar hij in contact is gekomen met gelijkgestemden.

Overgenomen van

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...