Zweden geeft toe dat mensen niet in hoger aantal sterven door pandemie (video)

Uit de statistieken blijkt dat het totale sterftecijfer in Zweden in de jaren negentig en 2000 hoger lag dan tijdens de huidige pandemie.

De officiële demograaf van de Zweedse staat Örjan Hemström verscheen onlangs in een documentaire van een uur die werd uitgezonden op de linkse Zweedse televisiezender SVT. Tijdens het interview onthulde hij dat het totale aantal sterfgevallen tijdens de pandemie van het coronavirus lager is dan tijdens enige andere pandemie in de afgelopen honderd jaar. Bovendien zijn de sterfgevallen zelfs lager dan tijdens sommige perioden waarin er helemaal geen pandemie was. Ondanks de lage sterftecijfers heeft Zweden in januari voor het eerst sinds het begin van de pandemie een verplichte vergrendelingsperiode ingesteld.

Zweden was een van de weinige landen ter wereld die niet dezelfde strenge volksgezondheidsmaatregelen hebben opgelegd als in de rest van Europa. In plaats daarvan vertrouwde de Zweedse regering er vooral op dat het publiek de officiële gezondheidsaanbevelingen vrijwillig opvolgde, aldus RairFoundation.

Uit de statistieken blijkt dat het totale sterftecijfer in Zweden in de jaren 1990 en 2000 zelfs hoger lag dan tijdens de huidige pandemie. Ondanks deze verhelderende statistieken heeft Zweden de eerste lockdown van het land sinds het begin van de Coronapandemie doorgevoerd.

In januari keurden de Zweedse wetgevers een noodwet goed die de linkse regering toestaat “speciale beperkingen in te voeren voor zowel bepaalde activiteiten als plaatsen,” – zoals vermeld in een verklaring op de website van het parlement.

 

De wet staat de regering toe het aantal mensen in winkels, bedrijven en openbare gelegenheden, waaronder theaters en zwembaden, te beperken. De autoriteiten kunnen ook boetes opleggen aan personen die de regels inzake het coronavirus overtreden, en bedrijven bevelen te sluiten in geval van overtredingen.

De maatregelen hebben burgers woedend gemaakt, omdat zij schade ondervinden aan hun bedrijf en hun leven te lijden hebben onder de verschillende voorschriften die naar verluidt vanwege het coronavirus zijn opgelegd.

Bekijk de volgende clip uit de SVT-documentaire met demograaf Örjan Hemström. Zoals de officiële Zweedse staatsstatisticus laat zien, is het coronavirus de minst dodelijke pandemie geweest sinds 1900. Het aantal sterfgevallen tijdens pandemieën zoals de Hongkong-griep en de Spaanse griep ligt veel hoger dan bij het coronavirus.


Overgenomen vandissident.one

Telegram: t.me/dissidenteen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...