VS: COVID-19 sterfte onder volledig gevaccineerde mensen verdrievoudigd

In de afgelopen maand zijn het aantal sterfgevallen en ziekenhuisopnames als gevolg van infectie met COVID-19 in de Verenigde Staten verdrievoudigd onder degenen die volledig zijn gevaccineerd, bericht thebl.com.

Volgens een gegevensverslag dat eind mei door de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) werd vrijgegeven, waren er tussen 1 januari en 30 april 2021 in totaal 10.262 “doorbraakinfecties” van SARS-CoV-2-vaccins, gedefinieerd als coronavirusinfecties bij volledig gevaccineerde personen, uit 46 Amerikaanse staten en territoria.

Ongeveer 10% (995) van de patiënten die na vaccinatie vóór 30 april werden geïnfecteerd, werd in het ziekenhuis opgenomen. Het bureau meldde ook dat het meldingen had ontvangen van 160 volledig gevaccineerde patiënten die aan complicaties van de infectie waren overleden.

Slechts enkele dagen na het bovenstaande bericht meldde de website van het CDC dat 3.016 volledig gevaccineerde patiënten met het COVID-19-vaccin in mei een “doorbraakinfectie” hadden ontwikkeld en in het ziekenhuis waren opgenomen of overleden. Het aantal COVID-19 doden onder gevaccineerde patiënten bedroeg op 1 juni in totaal 535, vergeleken met 160 doden een maand eerder.

Zonder hun besluit toe te lichten meldde het CDC dat het vanaf 1 mei alleen gevallen en infecties van het COVID-virus zou tellen bij gevaccineerde patiënten die in het ziekenhuis werden opgenomen of stierven, en de bijna 90% van de gevallen die niet in het ziekenhuis werden opgenomen en niet stierven maar wel melding maakten van een falend vaccin, buiten beschouwing zou laten.

Deze controversiële stap maakt duidelijk dat er een grote leemte is in het verzamelen van gegevens over de werkzaamheid van vaccins, zodat de gerapporteerde cijfers in de toekomst volledig scheefgetrokken zullen zijn.

Aangezien 27% van de gemelde gevallen asymptomatisch is, blijft er bovendien een groot deel van de gevaccineerde personen over die asymptomatisch zijn en de ziekte zouden kunnen verspreiden.

Volgens ditzelfde beleid telt het bureau ook de gevallen van “doorbraakinfecties” niet mee, d.w.z. geïnfecteerde personen die al gevaccineerd zijn, die slechts één dosis hebben gekregen van de vaccins waarvan ten minste twee doses wordt aanbevolen. Dit terwijl één dosis wordt verondersteld een groot percentage bescherming tegen het virus op te leveren.

Een groot aantal sterfgevallen onder gevaccineerden doet de vraag rijzen of de sterfgevallen werkelijk te wijten zijn aan het feit dat zij het virus hebben opgelopen, dan wel of zij zijn veroorzaakt door een bijwerking van het vaccin, dat nog steeds in de testfase verkeert.

De mogelijke bijwerking die de dood van een gevaccineerd persoon zou kunnen veroorzaken, staat bekend als “ADE” (antibody overreaction), in feite een hyperimmuunreactie die gevaarlijke ontstekingsprocessen van de ziekte op gang brengt, wat in feite en ironisch genoeg het ergste symptoom van de ziekte veroorzaakt bij degenen die gevaccineerd zijn.

Deze reacties zijn eerder gezien met andere experimentele vaccins; zoals het geval is met 130 kinderen die in 2017 op de Filipijnen het leven lieten na het ontvangen van een experimenteel dengue-vaccin, zoals gerapporteerd door het tijdschrift Science.

Dit type analyse van feitelijke en voor het publiek beschikbare gegevens wordt meestal niet gepubliceerd door de dominante media, die samen met de regering de massale vaccinatieplannen promoten zonder te waarschuwen voor de bestaande risico’s.

Een groot deel van de bevolking blijft echter weigerachtig staan tegenover de experimentele vaccins die momenteel in omloop zijn, wat een groot probleem vormt voor de verklaarde doelstelling van de Biden-regering om een veronderstelde door vaccinatie veroorzaakte kudde-immuniteit tegen het COVID-virus te bereiken.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...