Rabbijn biedt religieuze vaccinatie-uitzonderingen aan voor alle geloofsovertuigingen om experimentele COVID-19 vaccinaties te vermijden

Een prominente Chabad rabbijn biedt religieuze vrijstellingen aan om iedereen van welk geloof dan ook te helpen de “gele ster” van verplichte vaccinaties te vermijden.

Rabbi Michoel Green verscheen op Big League Politics Live waar hij sprak over de onderdrukking die hij heeft doorstaan voor zijn verzet tegen COVID-19 lockdowns en verplichte vaccinaties. Hij mobiliseert patriotten in zijn Hasidische gemeenschap en in de rest van Amerika om zich te verzetten tegen de experimentele COVID-19 vaccinaties.

“Ik heb medepatriotten aangesproken. Mensen van allerlei pluimage. We moeten netwerken en we moeten bereid zijn om voor elkaar op te komen”, zegt Green.

“Eén ding dat ik heb geprobeerd uit te leggen aan mensen in de Joodse gemeenschap is dat we moeten begrijpen dat alles wat ze ons hebben verteld, alle angstzaaierij, en alle verkeerde informatie die we van de regering hebben gekregen, allemaal wordt gedaan als een dekmantel, als een voorwendsel, voor hen om tirannie aan ons op te leggen”, voegt hij eraan toe.

Green merkt op dat de leringen van de in ongenade gevallen volksgezondheidsfunctionarissen en door Big Pharma gekochte wetenschappers beledigend zijn voor zijn Joodse overtuigingen.

We moeten er voor de mensen zijn, en we moeten niet bang zijn voor mensen… Hoe vaak heeft de Bijbel niet gezegd dat je niet bang moet zijn. Wees niet bang voor de overheid. Wees niet bang voor de media. Wees voor niemand bang, en wees niet bang dat er iemand met een kuchje langs je loopt… Ze willen dat we in deze angst leven, dus we moeten de angst verwerpen, want tirannie kan alleen bestaan in een klimaat van angst, zegt hij.

Big League Politics bericht over hoe Rabbijn Green werd afgewezen door de Chabad’s equivalent van de deep state voor zijn moedige, gezond verstand standpunten:

Israël bedenkt zich: annuleert bestelling COVID-19 vaccin van AstraZeneca

“Een prominente rabbijn is ontslagen uit de Chabad omdat hij zich verzet tegen experimentele COVID-19 vaccinaties waarvan reeds bewezen is dat ze gevaarlijke neveneffecten hebben.

Rabbi Michoel Green diende bijna twee decennia als afgezant voor de chassidische beweging in Westborough, Massachusetts, maar hij is uit zijn functie gezet omdat hij zijn eerlijke mening over vaccinaties deelde.

“Het is GEEN immunisatie. Het is pathogene priming & massale sterilisatie”, schreef hij vorige week in een social mediapost die door de Chabad-machthebbers als problematisch werd beschouwd.

Dit maakt deel uit van de onderneming om de scepsis over vaccins binnen de orthodox-joodse gemeenschappen uit te roeien. Orthodoxe Joden behoren tot de meest uitgesproken groepen in Amerika die zich op religieuze gronden actief verzetten tegen vaccinatieverplichtingen.

Rabbijn Mendel Fogelman, directeur van de Central Massachusetts Chabad, beweerde dat de berichten van Green “in strijd waren met de missie van de organisatie en een direct conflict vormden met de heilige taak waarvoor hij was aangesteld”.

Opgescheept zitten met Big Pharma’s onbewezen en schadelijke injecties is blijkbaar een Hebreeuws religieus sacrament in de ogen van deze jood.

“Het werd duidelijk dat ontslag onze enige keuze was. Green werd op 27 januari uit zijn functie ontheven”, zegt Fogelman.

Green geeft brieven aan ieder individu, of ze nu het Jodendom aanhangen of een andere religie, die als vrijstelling zullen werken voor de medische tirannie door middel van vaccinatiemandaten.

“Ik zou graag een uitnodiging willen doen… dat als iemand een religieuze vrijstellingsbrief van een geestelijkheid nodig heeft. Ik ben een gevestigde geestelijke, en ik ben blij om u te verwelkomen als een honorair erelid van mijn religieuze orde. Ik ben blij om een brief van religieuze vrijstelling te geven voor elk vaccin, of het nu de COVID-prik is of een andere prik”, zegt hij.

Vrouwen klagen over ernstige menstruatiestoornissen na COVID-injecties – zelfs als zij de injecties niet hebben gehad!

“U hoeft niet Joods te zijn. U hoeft helemaal niet religieus te zijn. Ik ben blij dat ik iedereen kan helpen, omdat ik vind dat lichaamssoevereiniteit een kernwaarde is die we allemaal delen, omdat we geschapen zijn naar het beeld van God”, voegt Green eraan toe.

Rabbijn Green kan worden bereikt op westborabbi.blogspot.com. De volledige aflevering van BLP Live kan hier bekeken worden:

 


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...