Negenjarig kind tegen Corona ingeënt zonder toestemming van ouders – onmiddellijk naar het ziekenhuis gebracht

Toen een vader naar een vaccinatiecentrum in Bobingen in Duitsland kwam voor de Biontech-vaccinatie, speelde de dokter een beetje met zijn dochtertje en deed alsof hij haar vaccineerde. Maar dan, tot afgrijzen van de vader, vaccineerde hij haar. Het kind werd onmiddellijk naar het ziekenhuis gebracht, de vader heeft tegen de arts een klacht ingediend, bericht reitschuster.de.

Het is een nauwelijks te bevatten bericht, en ik dacht eerst aan “nepnieuws”, toen een lezer mij de overeenkomstige opname van de Augsburger lokale radio RT1 stuurde. Totdat de politie het incident aan mij bevestigde. Op de zender doet een vader verslag van een ongelooflijk voorval: in Bobingen bij Augsburg heeft een arts zijn negenjarige dochter ingeënt, aldus de man, Michael uit Oberottmarshausen. Hij zegt dat hij zelf naar het vaccinatiecentrum in Bobingen ging om zijn tweede dosis Biontech-vaccin te ontvangen.

“We gingen allebei in de stoel zitten. De dokter begroette ons allebei, vroeg hoe heet je, hoe oud ben je – Emma, negen. Ze zei: ‘Ik ben niet bang voor prikken. Hij rommelde wat met mijn dochter, arm een beetje omhoog, spoot het erin. Veegde het af. Dat gaat zo met de prik. En we dachten echt, dit is een Joke, zelfs de doktersassistente. Hij duwt dat erin, en injecteert haar met het Biontech vaccin”, zegt hij.

Biontech is niet goedgekeurd voor kinderen jonger dan 12 jaar. Hij was als verlamd en wist niet eens wat hij moest zeggen, zegt de vader in het radio-interview, waarvan ik een opname heb: “De doktersassistente sprong op en schreeuwde tegen hem, wat hij had gedaan, wist hij wel wat hij deed?” Zij had het hoofd van het inentingscentrum opgehaald, er was onmiddellijk een ambulance gekomen en de negenjarige Emma werd in het ziekenhuis opgenomen. “Daar stond de dokter dan nog aan de kant en aaide Emma, ging recht voor Emma op zijn knieën en huilde bitter, en verontschuldigde zich duizendmaal. Ik had het gevoel dat hij nogal emotioneel leed”.

Coronaregime: Duitsland schaft onschendbaarheid eigen woning af, de politie kan op elk moment elke woning binnenvallen

Op de vraag hoe hij zich als vader voelde, zei Michael RT1: “Je bent gewoon bang. Je bent bang dat je je kleine engeltje kwijtraakt, je lieveling”. Hij worstelt voor woorden als hij antwoordt, strijdt met emotie, zijn woorden zijn soms moeilijk te verstaan: “Ze heeft een volwassen dosis gekregen, niemand weet echt wat dit betekent, er zijn nog geen studies, niets, totale paniek, de hele familie was aan het bidden”.

De dochter was 24 uur onder observatie geweest, ze had geen koorts, was in topvorm: “Er is helemaal niets mis met haar”. Op de vraag van de journalist of zij nu ook een tweede vaccinatie zou krijgen, zei de vader dat dat niet mogelijk was. De dokter werd op staande voet van zijn functie ontheven. Dat was juist, zei hij zelf, hij moest voor zijn fout boeten: “Ik heb het verkloot daar”. Het deed hem zelf echt pijn, vertelt de vader aan RT1: “Onder deze omstandigheden, waaronder je daar moet werken, zijn de mensen gewoon overwerkt, in de inentingscentra, de medische assistenten, de beveiliging, iedereen die daar moet werken, dat was niet normaal. Het is eigenlijk gewoon stukwerk in, uit, in, uit, in elk hokje, negen hokjes, of meer zelfs. Ik kan het hem niet echt kwalijk nemen, het is duidelijk dat die mensen overwerkt zijn”.

RT1 meldt dat ze vroegen naar het incident in het vaccinatiecentrum. Zij hadden een antwoord van een advocaat gekregen; RT1 mocht dit echter niet doorgeven. Een woordvoerder van het hoofdbureau van politie van Augsburg Noord bevestigde het incident aan mij; er was een aanklacht wegens nalatigheid tegen de dokter ingediend.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...