Filmpje: Marty vertelt hoe zijn moeder is gestorven door de coronaprik, toont autopsierapport

De moeder van Marty Logan kreeg op 16 februari het coronavaccin toegediend. De dag erna overleed ze. Marty vertelt in een video op YouTube hoe de Moderna-prik zijn moeder heeft gedood.

Hij zegt dat de lijkschouwers geen autopsie wilden doen en het sterfgeval wilden wegschrijven onder corona. Op de oorspronkelijke overlijdensakte staat dat zijn moeder is overleden aan ‘hartfalen’. Marty liet een autopsie uitvoeren en wat blijkt? Er was helemaal geen sprake van hartfalen. Er was geen hartaanval. Geen beroerte. Geen aneurysma. “Goddank hebben we een autopsie laten doen.”

Gewurgd

Uit de autopsie blijkt dat er leverfalen was opgetreden. Vlak voor haar dood moet ze erg kortademig zijn geweest en moet het hebben gevoeld alsof ze werd gewurgd, werd hem verteld.

De patholoog heeft melding gemaakt van het sterfgeval bij het VAERS, dat bijwerkingen van vaccins in de Verenigde Staten bijhoudt. De patholoog benadrukte daarbij dat het ging om een bijwerking van het vaccin, in dit geval Moderna.

Negatief getest op corona

“Mijn moeder testte op 31 januari negatief op corona. Ze kreeg op 16 februari het coronavaccin. Ik heb die avond nog samen met haar gegeten. We hebben uienringen gehad. We hebben een margarita gedronken. De volgende dag viel ze dood neer. Dat zijn de feiten. Kennis is macht.”

[The Gateway Pundit]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...